Интернет все ни свързва... интернет ни дели
Виртуална е тази наша обич нали
Ако ти си онлайн, аз отсреща съм офф
и не мога да кликна на ника ти с любов
там-там-там
Ти ще влезеш в чата зная, нещо в мене днес гори
и т.н. и т.н.
(По В. Найденов)
А иначе - няма нищо лошо в интернет либофта... Аз лично съм страшно срамежлив, 40 кила с мокри дрехи, с 15-ти диоптър очила и вербални умения, сходни със зодията ми (б.а. Риба). Единствения шанс да си общувам с жени е по интернет. На живо се изчервявам, а когато недай си боже се опитам да кажа нещо на жена - повдига ми се и бягам в тоалетната
Иначе веднъж съм ходил на среща с жена, с която сме въртяли "виртуална любов"... Снимка естествено не бях виждал... Вземи тая изненада... Информация: Ще бъда облечена с черен панталон и лилава блузка

Пристига с влака в 15:40. Стои си Инсо на спирката и очаква да се подаде муцуна на крокодилче(*1), оглежда пътя за бягство (както и изчислява времето за реакция между забелязване на врага и оттегляне по набелязания маршрут) и проклина съдбата си и нежеланието на "половинката" да даде снимка. Изненадата беше пълна. В общи линии надмина всичките ми очаквания (при това в положителна посока). След 15 минути разхождане и мълчане от моя страна (виж горе) все пак нещатата потръгнаха

Уви, връзката не трая дълго (гадните Капулети и резнаха нета). От любов си отразях и аз интернета, както и предложението на 20th Century Fox да филмира романса ни.
(*1) - Както съм споменавал че са ме учили - жената и крокодил да е, ще казваш "Е да ама... с малки зъбки".
[quote="100jan"]Принципно не обичам моралистите, защото това са прикрити мръсници.[/quote]
[quote="misterya"]\View\Encoding\More\Unicum (INSO) :)[/quote]
[quote="Xepa"]ПРАВАТА не ви дават акъл.[/quote]