Какво мислите за промените от следващия рунд?
- petar1981
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон юли 16, 2007 8:48 pm
- Контакти:
Незнам, бях казал един път, че получавам смс при атака от тунджо и тогава каос каза, че съм бил бот и ме беше наказал за известно време. Мотивът беше, че съм бил хакер.
Всичко е маниполация, моето момче, демек да не го нападаш. 
petar1981 лс към TUNJO
Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
- Stankata
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
- Контакти:
В спийда има известяване бря, след като го преструктуираха от хард си има :>
Друг е въпросът, че пристига когато му скимне май и те така ... но има, не всичко е конспирация на военните
Друг е въпросът, че пристига когато му скимне май и те така ... но има, не всичко е конспирация на военните
Последна промяна от Stankata на пет дек 21, 2007 9:54 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
-
skorpionbg
радвам се, че на някой промените са им харесали. лично на мен тези промени не ми допадат (лични причини и прочие). и без това бях решил да спра замалко бф - то се оказа и че май ще е запостоянно. надявам се поне една от вселените да остане както преди (даречем уни3), че ако реша по някаква случайност да се върна в играта то поне да има каде да видя "старомодните" играчи (като мен) в действие. Успех на всички който ще продължат играта и още по-голям успех на тия който също като мен спират (макар и замалко)
[color=#FFA500][i][b]Истинският играч не е играча, който никога не пада, а играчът, който винаги се изправя след като падне.[/b][/i][/color]
- SiDjiM
- Редник (Private)
- Регистриран: вт авг 14, 2007 9:09 am
- Контакти:
... к0й какв0т0 ще да г0в0ри, пр0мените трябва да ги има иначе 0мръзва самата игра ..... и пр0мените са си д0бри , д0кладите ме кефат максималн0 ... н0вата раса е д0бра... ай п0здравления към екипа на Bulfleet
[i]... да даваш 2,40лв за 100 нанки да даваш, ако не даваш - кьорав да оставаш ...[/i]
[color=#FF0000][u][b][i]... pArt 0f The TeaM 0n DrInKiNg BullFleet ! ...[/i][/b][/u][/color]
[color=#FF0000][u][b][i]... pArt 0f The TeaM 0n DrInKiNg BullFleet ! ...[/i][/b][/u][/color]
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Интересно!T-J написа:Цитат(T-J @ Dec 21 2007, 02:10 PM) Бих искал да ви попитам какво мислите за новите промени който ще бъдат в сила от 7ми рунд уни1?
http://www.bulfleet.org/forum/index.php?showtopic=49013
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.