Любов

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

DoNaTell0 написа:Цитат(DoNaTell0 @ Dec 18 2007, 06:50 PM) Разбира се, че не. Физиката е по - маловажна от характера. Но представи си, имаш някаква жена 120кг., но с убийствен характер. И какво, ще я вземеш ли? Важни са и двете, но разбира се, важно е да те уважават и обичат...
Виж, ако ти си стегнат атлет, прилежен към външността си, знаеш какво искаш/търсиш (демек, изграден си с принципи), а тя е 120кг мадама с убийствен характер зад мониторите, няма да си допаднете. Защото веднага при разговора ви (ако той е разнообразен), ще усетиш насреща, че има или някаква депресия, или някаква немърливост придружена от непукизъм. А ти естествено си прилежен и не страдаш от комплекси, както и от депресия и немърливост, веднага ще се усети различието... :)
И всъщност LoaD ( Здрасти, радвам се да те видя :) ) ти описа много точно. ;)

EDIT: Забравих! Относно хладилника :) Ами вземи регулирай вратата да се самозатваря и го измий хладилника пред жена ти, така да се каже направи й едно показно, и накрая завърши с думите: "Ето така няма да мирише вече!" :ok: Повярвай ми има ефект :)
Последна промяна от misterya на вт дек 18, 2007 8:35 pm, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
Insomniac
Генерал (General)
Регистриран: чет дек 30, 2004 11:21 am
Контакти:

Мнение от Insomniac »

Интернет все ни свързва... интернет ни дели
Виртуална е тази наша обич нали
Ако ти си онлайн, аз отсреща съм офф
и не мога да кликна на ника ти с любов

там-там-там

Ти ще влезеш в чата зная, нещо в мене днес гори

и т.н. и т.н.

(По В. Найденов)

А иначе - няма нищо лошо в интернет либофта... Аз лично съм страшно срамежлив, 40 кила с мокри дрехи, с 15-ти диоптър очила и вербални умения, сходни със зодията ми (б.а. Риба). Единствения шанс да си общувам с жени е по интернет. На живо се изчервявам, а когато недай си боже се опитам да кажа нещо на жена - повдига ми се и бягам в тоалетната :)

Иначе веднъж съм ходил на среща с жена, с която сме въртяли "виртуална любов"... Снимка естествено не бях виждал... Вземи тая изненада... Информация: Ще бъда облечена с черен панталон и лилава блузка :) Пристига с влака в 15:40. Стои си Инсо на спирката и очаква да се подаде муцуна на крокодилче(*1), оглежда пътя за бягство (както и изчислява времето за реакция между забелязване на врага и оттегляне по набелязания маршрут) и проклина съдбата си и нежеланието на "половинката" да даде снимка. Изненадата беше пълна. В общи линии надмина всичките ми очаквания (при това в положителна посока). След 15 минути разхождане и мълчане от моя страна (виж горе) все пак нещатата потръгнаха :) Уви, връзката не трая дълго (гадните Капулети и резнаха нета). От любов си отразях и аз интернета, както и предложението на 20th Century Fox да филмира романса ни.

(*1) - Както съм споменавал че са ме учили - жената и крокодил да е, ще казваш "Е да ама... с малки зъбки".
[quote="100jan"]Принципно не обичам моралистите, защото това са прикрити мръсници.[/quote]
[quote="misterya"]\View\Encoding\More\Unicum (INSO) :)[/quote]
[quote="Xepa"]ПРАВАТА не ви дават акъл.[/quote]
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

Insomniac написа:Цитат(Insomniac @ Dec 21 2007, 10:08 PM) Иначе веднъж съм ходил на среща с жена, с която сме въртяли "виртуална любов"... Снимка естествено не бях виждал... Вземи тая изненада... Информация: Ще бъда облечена с черен панталон и лилава блузка :) Пристига с влака в 15:40. Стои си Инсо на спирката и очаква да се подаде муцуна на крокодилче(*1), оглежда пътя за бягство (както и изчислява времето за реакция между забелязване на врага и оттегляне по набелязания маршрут) и проклина съдбата си и нежеланието на "половинката" да даде снимка. Изненадата беше пълна. В общи линии надмина всичките ми очаквания (при това в положителна посока). След 15 минути разхождане и мълчане от моя страна (виж горе) все пак нещатата потръгнаха :) Уви, връзката не трая дълго (гадните Капулети и резнаха нета). От любов си отразях и аз интернета, както и предложението на 20th Century Fox да филмира романса ни.

(*1) - Както съм споменавал че са ме учили - жената и крокодил да е, ще казваш "Е да ама... с малки зъбки".
Хитрата и лилаво да да хъхъхъхъ
Потребителски аватар
Insomniac
Генерал (General)
Регистриран: чет дек 30, 2004 11:21 am
Контакти:

Мнение от Insomniac »

Някъде да съм споменал хитрата? С нея се запознах първо на живо :)
[quote="100jan"]Принципно не обичам моралистите, защото това са прикрити мръсници.[/quote]
[quote="misterya"]\View\Encoding\More\Unicum (INSO) :)[/quote]
[quote="Xepa"]ПРАВАТА не ви дават акъл.[/quote]
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Лилавото е цвета на разврата.....а Хитршука май не си пада по това ;) р
Последна промяна от skorpionbg на пет дек 21, 2007 11:53 pm, променено общо 1 път.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Хихих... :) Всичко ще си кажете... ;)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
sin_zaek
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб сеп 03, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от sin_zaek »

misterya написа:QUOTE(misterya @ Dec 22 2007, 03:55 PM) Хихих... :) Всичко ще си кажете... ;)
... или може би няма....
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

skorpionbg написа:QUOTE(skorpionbg @ Dec 22 2007, 01:27 AM) Лилавото е цвета на разврата.....а Хитршука май не си пада по това ;) р
По кое не си пада точно,че не разбрах, по лилаваото или по разврата? :)
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Insomniac написа:Цитат(Insomniac @ Dec 21 2007, 10:08 PM) Интернет все ни свързва... интернет ни дели
Виртуална е тази наша обич нали
Ако ти си онлайн, аз отсреща съм офф
и не мога да кликна на ника ти с любов
Мм... "секса тази вечер беше невероятен... правихме го 3 пъти и във всички пози... ... после тя излезе офлайн..." :)
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

Благодаря за вниманието, надявам се ви развеселих... Моля сега темата се затвори.
Благодаря още веднъж!
Отговори

Върни се в “Off Topic”