Какво мислите за промените от следващия рунд?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Вълчо, не я разбираш тази игра ;) Къде казано, че трябва да се облагодетелства летенето?? Не трябва ли точно това да е харизмата, да си направиш така, че да можеш да летиш....да смяташ, да можеш....да летиш.....
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

skorpi нямам думи,няма да пиша вече по темата,тези на които им харесва играта,2 месеца след промените ще видиш че пак ше ореват форума,

щом ви е кеф играите си с по 500 човека в 5 галактики

аз бях до тука в тая тема
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Oh, дано не си ме разбрал погрешно....аз гледам от позицията на стратег(без овации моля ;) ) , идеята според мен на цялата игра е да може да се планира всичко..... от цъкането на първата мина за метал.....до рефреша на новината за рециклаж....
PsyComa
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 30, 2007 9:51 am
Контакти:

Мнение от PsyComa »

M_tel написа:QUOTE(M_tel @ Dec 21 2007, 06:57 PM) тва е с цел да не правиш само транспортиращи и рециклиращи кораби като искаш да не ти чупят зградичките ще си правиш флота да се пазиш .................

хубаво де аз съм 80 к без мини с нелоша флота - имам 1 500 кръста и 500-600 бомбера - ти си с 70 к с хубави мини и 1000 кръста - аз те атакувам ти предвидливо вдигаш гълъбите и сградите ти падат - saven-а не те спасява - та какво ще правиш в този случай ... или аз грешно разбирам това с бомберите
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

PsyComa написа:QUOTE(PsyComa @ Dec 21 2007, 07:13 PM) хубаво де аз съм 80 к без мини с нелоша флота - имам 1 500 кръста и 500-600 бомбера - ти си с 70 к с хубави мини и 1000 кръста - аз те атакувам ти предвидливо вдигаш гълъбите и сградите ти падат - saven-а не те спасява - та какво ще правиш в този случай ... или аз грешно разбирам това с бомберите

когато имаш тоя флот 1500 кръста с 600 боини на 80 к точки ела ми се обади

не говори детинските си глупости,запази ги за себе си,аз сега сам на 80 к точки и имам наи добрия флот за точките си 2220 кръста,не говори глупостите си пред всички
като захапем -не пускаме

Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

PsyComa
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от PsyComa »

говоря принципно - разбрахме че си голям биткаджия - добре нека да съм 120к той 70 к при същите условия - са няма да сядам да ти смятам с точност - идеята ми е че един по-голям акаунт с бомбери чупи по-малък акаунт на мини :) глупости видяхме кой реди няколко поста нагоре
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

ти си много доверчив на администрацията

не чети сичките лъжи

едва ли ше успееш целия рунд да гътнеш некоя мина ама аиде,както и да е
като захапем -не пускаме

PsyComa
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от PsyComa »

е бате това са написали управляващите и затова е темата за да обсъждаме написаното-мисля ,че някои от нещата са недомислени , поне от моя гледна точка и затова си драскам ,мисля горе долу логично - все пак съм поиграл бая време и аз знам някои неща , без да се пиша някъв авторитет , който чупи наред :c022:
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

Твърдо ЗА съм само търговията на ЗНС да остане всичко друго е 6.а и да да видим колко ще са с новата раса?Да се вържем на бас,че почти всичко живо ще е с новата :) все пак сега 15% ли колко беше по-евтини проучвания на 300к енергия излиза 255к енергия не е малко ама все пак това 45к по-малко :)
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
krasivia
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет яну 12, 2006 6:18 pm
Контакти:

Мнение от krasivia »

Мисля че просто трябваше да се нулират и-тата. Сиреч в момента в който атаката среещу дадено (и) се разреши целият му флот и ресурс да се нулира, мините да продължават да работят.
Закопахте защитницита няй накрая. Никога няма да разберете че има хора които наливат смс-и в играта, но нямат време да играят на флот. Такива хора (като мен) избират да играят на защита. С новите промени мисля е хора като мен ще трябва да си търсят нова игра. Съжалявам.

Смърт на защитниците, да живеят крадците кокошкари.
Последна промяна от krasivia на пет дек 21, 2007 7:20 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Off Topic”