Какво мислите за промените от следващия рунд?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Нямам думи,не съм доволен от тези промени,всичко си остава постаро му даже и по зле.Стези промени народа ще се разпръсне още повече 1вселена 2вселена 3вселена и спийд вселена,как я мислите пак ще направите играта несериозна пак всичко ще гони скорости и и/та и рециклажи,пак няма да направите нищо за биткаджиите,гледате само да ни зарадвате с новостите си но така не става.Ах разочарован съм от тея новости,да бяхте направили нова раса за биткаджиите по добре щеше да е,но пак ви изби на и_та и рециклажи,нима не разбрахте,че със тези новости и с тези общо 4 вселени народа ще се разпръсне още повече и пак нищо няма да се получи,единствената надежда с тези новости ще е да махнете една всена която и да е примерно 3та,мисълта ми е народа да се събере повечко да има повечко битки като преди,защо само ни баламосвате със всички тея глупости,кога наи сетне ще се събере повечко народ в дадена вселена,защо ни принуждавате да гониме тия и_та като не искаме.Помнете ми думата,макар и да сте се трудили за тези новости,нищо няма да се постигне с тези пирати,делите народа на няколко части,нима България ще бъде по силна ако е разделена на 4 и всички се крадеме без спирка?НЯМА ЛИ НАЙ СЕТНЕ ДА ГО ПРОУМЕЕТЕ?

Хората искаха битки да водят,вие даодхте обещанията си,но какво се случи,пак останахме с банан в ръчика,и пак едно и също.

Скорпи не знам какво ти харесва в новостите още по зле ще стане:

Трябваше ни нова раса,която да е биткаджийска а не крадливи мекерета,трябват ни кораби които да се внедрят междо кръстосвача и боиния а не междо полевия и кръстосвача,продължавам да съм разочарован.Нищо няма да постигнете така.

Не съм доволен от сирането на звездите за борсата,и наи лошото е че никои от администраторите не обърна внимание на едно нещо което е много важно за биткаджиите,трябва ни кораб които харчи малко газ и които е пак казвам междо кръстосвача и боиния по сила,за да се премахне кръстосвача от модата,до тогава баланс няма да има,ние ще си стоим по планетите защото не можеме да литнеме с големия си флот без газ,обяснявам го защото биткаджиите не вадят реци и не искат да гонят тъпите астероиди за газ,нека това го правят слабите новобранци и топаджиите а биткаджиите да играем на флот за да разбиваме противника си с малко повечко газ в складовете,ах няма управия с тези новости,Хера лично аз дълбоко съм разочарован,очакванията ми бяха други.А наи ме яд защото сте се мъчили за всичко това,заради нас,тоес не заради нас ами за топаджиичетата Роял и сульо и пульо,другите ни отблъснахте единия у лево другия у десно и да си бъркаме по дупките.Защо??????????????????????????

Ако искате и 10 раси направете но докато не направите това което ви казах няма да просперирате играта напред,дори посмъртно.
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

skorpionbg написа:QUOTE(skorpionbg @ Dec 21 2007, 05:52 PM) В Спийда, баце, в Спийда е народа...май ;) И то заради Миланофф и дисциплината дето наложи! Там е интересната вселена...сега ;)

скорпи тука си прав,но и това ще погубят след тия новости,разбери ме,така е.

Всички биткаджии отказаха с тея тъпотии,не забелязвате ли,че много липсват,затова играта пропада,както админите казаха забелязали са че има нужда от промени но не по тоя начин баце не по тоя,трябва да върнеме старите кучета биткаджии,но но по този начин няма да стане,вярно е ако имаше нова раса така както аз казвам в по горния пост,не само спиида щеше да просперира,но и другите 3 вселени,не разбират хората че за да се гонят и/та е голяма саможертва,а хората вече не искат да го правят,аз 3 ита съм гонил в спиида до сега,нямам желание просто,а и другите хора бачкат пари трябва да изкарат други учат и пак нямат време за ита

Надявам се ме разбираш
като захапем -не пускаме

Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Вълчо..разбрах, че няма как И-тата да ги няма....просто технически е невъзможно..... не раси ни трябват и нови кораби....трябват ни малки корекции....
Някога Хаос бяха в приближението на РР, тогава се въведоха и коефициентите на корабите. Тогава Кръста стана номер 1... защото 90% от Хаос бяха на кръстове.... бойния го издуха....но и на това му се намери цаката....
Пак ще кажа ..... трябва да премахнем първоизточника...не да се чудим как да мажем последствията...
PsyComa
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 30, 2007 9:51 am
Контакти:

Мнение от PsyComa »

[quote name='varkulak' date='Dec 21 2007, 06:13 PM' post='448534']

...и наи лошото е че никои от администраторите не обърна внимание на едно нещо което е много важно за биткаджиите,трябва ни кораб които харчи малко газ и които е пак казвам междо кръстосвача и боиния по сила,за да се премахне кръстосвача от модата,до тогава баланс няма да има,ние ще си стоим по планетите защото не можеме да литнеме с големия си флот без газ,обяснявам го защото биткаджиите не вадят реци и не искат да гонят тъпите астероиди за газ,нека това го правят слабите новобранци и топаджиите а биткаджиите да играем на флот за да разбиваме противника си с малко повечко газ в складовете,ах няма управия с тези новости

ЛОЛ ... така ли правели биткаджиите :a013: сещаш ли се ,че тоя кораб дето го описа , не само ще извади кръстосвача от мода , а нема нужда да има други кораби ... както и да е

има и нещо друго - не се ли обезмисля изтребителя като кораб - повечето хора ,доколкото съм забелязал като ще пиратстват си правят определено пиратски акаунт - демек строят само изтребители - тоест избереш ли тоя тип игра винаги расата ще ти е тази новата - и ще строиш от големите батковци на изтребителя , а самия изтребител става малко излишен ...и това с повечето рециклаж ми изглежда доста голямо предимство пред другите раси - тертера защитник тотално умира - неможе да си строи изтребители под защитата щото Големите скакалци ще дойдат , а от друга страна гледам бомбера става много много лош кораб и няма се строи само заради фикс идеята да бутнеш нечия защита - та повечето играчи ще си имат бомбардировачи и настъпват черни дни за защитниците :a055:
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

На бомбера требе му се вдигне разхода...май....
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

Не си ме разбрал.

Къде казах да се махнат и/тата че не помня?

Защо боина вселена като вселена Спийд продължава да е с 5 галактики?

От къде да намираме тая газ за да летим до 4 и 5та галактика заради някакви смешковци които не искат да си правят сеивана и бягат?Защо след като сме едва 500 човека а?

Търсят ли промяна за биткаджийте?

Къде не съм прав,че продължавам да не го проумявам?

Защо са ни новобранци,след като старите играчи напускат?

От какъв смисъл са вече тертетите и ноксите,като ги закопаваме в дън земя?

Да обяснявам ли всички грешки или не?И ноксите ги направиха даже МАГАЗИНЕРИ а не флотаджии,забележете че всичките не стават за нищо,единствения нокси съм в спиида с добър флот за точките си и още 2 или 3ма човека,къде не съм прав баце къде?

Защо ни погазиха отново като конска въшкия на шосето?Защо?
като захапем -не пускаме

skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Вълчо....И-тата са моя идея...ако си следил последните няколко дискусии по въпроса, то би разбрал за какво иде реч :) )) Това, дето го пиша е предназначено не толкова за теб, колкото за всички дето ги е грижа за тази игра :)
PsyComa
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 30, 2007 9:51 am
Контакти:

Мнение от PsyComa »

Всеки бомбардировач има 0.05 шанс да унищожи едно ниво на произволно избрана сграда. Максимален шанс 50%

като съдя по докладите колко често дори 1 звезда сваля планети - то и до 20-30% да ги докараш при бомбера - направо ще е убийствено за хората с високи минички - теоретично 70к-80к акаунт без мини на флот с добра бройка бобардировачи ,направо ще откаже някой дето е копал 1-2 месеца и е с високо ниво мини и флот съставен предимно от транспортиращи и рециклиращи кораби ... изобщо това с бомбера ми е много интересно как ще се върже с геймплей-а ...

@varkulak - те старите играчи напускат щото писва рано или късно - и идеята предполагам е не да се връщат стари играчи , а да се привличат повече играчи , смсите на старите играчи струват също,толкова ,колкото и на новобранците ... газ и преди астероидите винаги се е намирала - с астероидите съвсем има , а акаунт без рециклатори не е боен акаунт , а е осакатен акаунт според мен :) а и не се заяждам само споделям моето мнение,виждам че взимаш малко навътре нещата понякога :) ъъъ само да вметна - те пиратските кораби се въведоха за да имат смисъл всички кораби - скаута го направиха да бие повече по звезди , транса като му вдигнаха скоростта ,вече не се използва само до първата мега , а си е основен кораб , така и с изтребителя ... и с бомбардировача ...
Последна промяна от PsyComa на пет дек 21, 2007 6:03 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

Какво да ви кажа,продължават някои хора да си бъркат по дупките.

Администрацията ви даде възможност да сте пирати,нищо не направихте в един рунд едва 3 ма човека играят като пирати,нищо не се постигна,сега пак искат да помагат на пиратите................добре де.

не видяхте ли след като помагате на пиратите колко биткаджии се изнесоха от играта,не направихте ли си статистиката зада се уверите,и сега пак на пиратите помагате :lol:

и сотаналите биткаджии ше напуснат играта помнете ми думата,в момента всички флоти са така умешани,че нямам думи

защитниците са непробиваеми,кръста си е на мода и ние летиме от първа галактика до 5 за да пребиеме некои,ми премахнете тогава галактиките и саберете сичко в 3 галактики да е в всяка една вселена,закакво са ви толкова галактики вееееее,не мога да разбера
като захапем -не пускаме

M_tel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 05, 2007 3:33 pm
Контакти:

Мнение от M_tel »

PsyComa написа:QUOTE(PsyComa @ Dec 21 2007, 06:51 PM) Всеки бомбардировач има 0.05 шанс да унищожи едно ниво на произволно избрана сграда. Максимален шанс 50%

като съдя по докладите колко често дори 1 звезда сваля планети - то и до 20-30% да ги докараш при бомбера - направо ще е убийствено за хората с високи минички - теоретично 70к-80к акаунт без мини на флот с добра бройка бобардировачи ,направо ще откаже някой дето е копал 1-2 месеца и е с високо ниво мини и флот съставен предимно от транспортиращи и рециклиращи кораби ... изобщо това с бомбера ми е много интересно как ще се върже с геймплей-а ...
тва е с цел да не правиш само транспортиращи и рециклиращи кораби като искаш да не ти чупят зградичките ще си правиш флота да се пазиш .................
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]

Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!

[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]

Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!
Отговори

Върни се в “Off Topic”