Какво мислите за промените от следващия рунд?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
dim4o
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
Контакти:

Мнение от dim4o »

за класацията не удобрявам 100%
За ЗНС - твърдо не - от там нататъка всичките идей ми харесват
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.

Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

аз съм ЗА ... но все пак не е каквото ми се ще....
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

Моипите (май така бяха) печелят повече/по-малко рециклаж и имат по яки крадци?
Сега си представете един съюз със доста Миопи-бойци-крадци, малко Конфедерати-рециклиращи и малко Нокси-търговци ...Определено трябва да си обмислите тактиките...
Гнусните тертети стават тотално излишни за моя радост :)
На мен обаче ми "замирисва" на малко лаг (не че се съмнявам в адаша и мегалан), но докладите са малко претрупани? Анализа в същата база данни ли са или са в отделна таблица(таблици)? (Тъп въпрос ама до толко разбирам от бд)
Потребителски аватар
Street Fighter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет авг 19, 2005 3:56 pm
Контакти:

Мнение от Street Fighter »

batpec написа:QUOTE(batpec @ Dec 21 2007, 03:23 PM) с всеки изминал рунд играта се скапва все повече и повече

Защо да се скапва играта??? Защото се опитват да я разчупят и да я
направят по интересна ли??? Или защото дава повече възможности за игра и трябва малко да се напънеш та да намериш верния начин за игра???

На мен промените ми звучат много добре ... ако имам време да се заиграя по сериозно ще ги пробвам.

Ваца ти играеш ли още бре???
[b]WE WILL ROCK YOU[/b]

[b]LONG LIVE ROCKERS[/b]

[url=http://bulfleet.com][/url]
M_tel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 05, 2007 3:33 pm
Контакти:

Мнение от M_tel »

Охо доста добра работа а в калколатора май не видях новият кораб ?
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]

Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!

[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]

Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Street Fighter написа:Цитат(Street Fighter @ Dec 21 2007, 05:03 PM) .... Или защото дава повече възможности за игра и трябва малко да се напънеш та да намериш верния начин за игра???

.....
Спор няма, че възможностите се увеличават.....но все пак тактиката си остава една ... скорости, и-та и рециклажи...
Последна промяна от skorpionbg на пет дек 21, 2007 4:35 pm, променено общо 1 път.
PsyComa
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 30, 2007 9:51 am
Контакти:

Мнение от PsyComa »

мисля си ,че след тоталния провал на бойната вселена - нещо май има отлив на играчи от т.наречената майсторска вселена и за да се върнат хората са им предложени куп шарениийки - ама обикновено с новите неща идват и нови недомислици - аз лично очаквам да се регнат както обикновено доста народ и след 1,2 месеца да няма кой да те напсувава даже ... нещо доста от играчите се пренасочиха към втора вселена ,там винаги си има някаква интрига
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

Street Fighter написа:QUOTE(Street Fighter @ Dec 21 2007, 05:03 PM) Ваца ти играеш ли още бре???
само спамя :) ма сигурно ще регна едно ацц да видя промените :)
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

В Спийда, баце, в Спийда е народа...май ;) И то заради Миланофф и дисциплината дето наложи! Там е интересната вселена...сега ;)
Потребителски аватар
dinko
Сержант (Sergeant)
Регистриран: вт окт 25, 2005 3:05 pm
Контакти:

Мнение от dinko »

интересно ще е спор няма но да имаше нулиране на ита и реца да вижда нападател и защитника и след 4-5часа всеки де според мен би било доста по-добре от сегашните нововъдения
тактиката е ясна сега дигаш скорости обираш ита и рецове после мини придружено с 2-3к нанки и малко мозък и топ5 не изпускаш до края на рунда
успех на всички специално аз очаквах повече

[quote="AGGRESSIVE_bg"]еи един савет от мене-защо не изпратите една кутия бомбони на диавол та да сте сигурни че и вас няма да ви навести! :)
[/quote]
[quote="Berbatov"]футболът е проста игра за умни хора
[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”