[ HunTerS ]GaMe_sTyL3 vs [ Tамплиери ] pipo

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

glezoranka
Редник (Private)
Регистриран: пон дек 10, 2007 4:40 pm
Контакти:

Мнение от glezoranka »

утре вечерта в 20.00-20.15 часа , мен ме устройва , който и да го вземе , но да не харчи от него и след това да бъде махнат. . не смятам да докладвам никого, свободата на словото е важна тогава хората с лека провокация поазват всъщност какви са ! Просто ти ми направи забележка, това понеже някой мее докладвал ли ? Ако е така значи всичко е нормално.Но ако е просто по твое усмотрение , значи трябва доста хора да изгърмят в този случай.Говоря за предупреждението тука във форума.
Последна промяна от glezoranka на пет дек 21, 2007 4:46 pm, променено общо 1 път.
Тамплиерско задушено - моето любимо,
за ордьовър и десерт - поредното тамплиерче е наред.
Хопа - тропа а така , побарзай народе - не останаха.
korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:10 am
Контакти:

Мнение от korahmor »

glezoranka написа:QUOTE(glezoranka @ Dec 21 2007, 05:43 PM) утре вечерта в 20.00-20.15 часа , мен не устройва , който и да го вземе , но да не харчи от него и след това да бъде махнат. . не смятам да докладвам никого, свободата на словото е важна тогава хората с лека провокация поазват всъщност какви са ! Просто ти ми направи забележка, това понеже някой мее докладвал ли ? Ако е така значи всичко е нормално.Но ако е просто по твое усмотрение , значи трябва доста хора да изгърмят в този случай.

когато кажеш... :)
кажи къде искаш да те нападна? дай координат на който да пратя атаката... и се надявам да направиш добър флот :)
ще бъде зрелище за много хора... дължим им го... след като изчетоха всичките ни глупости тук..
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

за мен няма никакво значение дали някой се е оплакал или сам съм видял нещо. Аз правя забележки ако сметна че е необходимо, независимо как съм стигнал до разглеждане на случая. Това е момента в който спирам да пиша тук.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
glezoranka
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от glezoranka »

korahmor написа:QUOTE(korahmor @ Dec 21 2007, 05:48 PM) когато кажеш... :)
кажи къде искаш да те нападна? дай координат на който да пратя атаката... и се надявам да направиш добър флот :)
ще бъде зрелище за много хора... дължим им го... след като изчетоха всичките ни глупости тук..
Мдам, предполагам на главната утре ще ти драсна на лично в смисъл на 4.260 ще стоваря всичко ще ти кажа точно на коя планета. няма проблем да прибереш рециклажа, ако не го пипаш дори времено , докато го махнат. За да си сигурен. просто тоя рец трябва да изчезне без да се употребява по какъвто и да е начин и от когото и да е било.
korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от korahmor »

glezoranka написа:QUOTE(glezoranka @ Dec 21 2007, 05:57 PM) Мдам, предполагам на главната утре ще ти драсна на лично в смисъл на 4.260 ще стоваря всичко ще ти кажа точно на коя планета. няма проблем да прибереш рециклажа, ако не го пипаш дори времено , докато го махнат. За да си сигурен. просто тоя рец трябва да изчезне без да се употребява по какъвто и да е начин и от когото и да е било.
Договорено:
дуел: korahmor vs glezoranka
дата: 22.Дек.2007
час: между 20:00 и 20:15

нападател: korahmor (4:260:1)
защитник: glezoranka (4:260:13 .. или където реши там на 4:260:)
доп.условия: - без шпионаж, рециклажа го прибирам в склад който ще намаля на минимален - и така рециклажа сам ще изчезне (остатъка ще помоля администрацията да махне)
Последна промяна от korahmor на пет дек 21, 2007 5:12 pm, променено общо 1 път.
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
glezoranka
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от glezoranka »

добре + това дето е вътре все пак 300к сабират празни складовете. Просто потвръждение от Фриицо че нее харчено от този ресурс който успеш да пъхнеш в складовете и после е махнат от него. това е твоя работа да направиш .Това може да го добави в битката , която ще постнеш. Успех. Поне те накрах флота да правиш по един или друг начин. - аз доволен :a013:
Потребителски аватар
ZigaZaga
Редник (Private)
Регистриран: вт дек 11, 2007 4:46 pm
Контакти:

Мнение от ZigaZaga »

Ше става копон :D (първата добра битка за този рунд надявам се ) утре ще видиме всъщност къв миниор е Темлиереца и къв флйтар е глезоран/а :bravo: :bravo: :bravo: 20:00 с пуканките пред ПЦ-то
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

хахахахах малеее глезоране.....ти си луд... не те издържам кифло.....опита се да станеш 1ви и неуспе....вирус–протос ли екав е се вижда как го наливат с рециклажи......и сега бои бес прибиране на рециклаж защо...понеже ти губиш от битката.....знае се и корахмор и тои ше загуби и ти така го прецакваш.........според мен биите се пак които земе реца да си е за него
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Removed from warn level Промяна на наказанието
korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от korahmor »

Pipo написа:QUOTE(Pipo @ Dec 21 2007, 07:11 PM) хахахахах малеее глезоране.....ти си луд... не те издържам кифло.....опита се да станеш 1ви и неуспе....вирус–протос ли екав е се вижда как го наливат с рециклажи......и сега бои бес прибиране на рециклаж защо...понеже ти губиш от битката.....знае се и корахмор и тои ше загуби и ти така го прецакваш.........според мен биите се пак които земе реца да си е за него
Pipo, остави... няма смисъл да се ядосваш. Накараха ме да си спра развитието в ранен етап на играта ... голяма работа... Честа на Тамплиерите ще бъде защитена.
Поне се надявам битката да е красива... нали за това играем..
Потребителски аватар
scarface_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет авг 04, 2005 5:51 pm
Контакти:

Мнение от scarface_ »

Zigazaga написа:QUOTE(Zigazaga @ Dec 21 2007, 07:53 PM) Ше става копон :D (първата добра битка за този рунд надявам се ) утре ще видиме всъщност къв миниор е Темлиереца и къв флйтар е глезоран/а :bravo: :bravo: :bravo: 20:00 с пуканките пред ПЦ-то
ЕЕЕ май не си видял битката ми с DONkoi :girl_witch:

@Pipo забранявам ти да говориш клевети по адрес на virus_protoss
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”