[ HunTerS ]GaMe_sTyL3 vs [ Tамплиери ] pipo
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Имаш тази битка...
Това е лесния начин да се измъкнеш от кашата в която сам/а се набърка... но не мога да ти откажа
След като се самозанулиш.. ще можеш да се оттеглиш без да те обивняват... е, ще ти направя тази услуга.
Ще си събера рециклажа, защото ще е грехота да подарявам този ресурс на някой друг ...
Това поне ще е малка компенсация за всички гадости, които надроби.
Чакай ме утре вечер на гости... след като ти изтече протекцията...
Няма да те шпионирам...
Ако те устройва това... дай си съгласиято тук пред всички.
ако не те устройва ... махай се.. и остави хората да играят... достатъчно интриги забърка.
Това е лесния начин да се измъкнеш от кашата в която сам/а се набърка... но не мога да ти откажа
След като се самозанулиш.. ще можеш да се оттеглиш без да те обивняват... е, ще ти направя тази услуга.
Ще си събера рециклажа, защото ще е грехота да подарявам този ресурс на някой друг ...
Няма да те шпионирам...
ако не те устройва ... махай се.. и остави хората да играят... достатъчно интриги забърка.
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
-
glezoranka
- Редник (Private)
- Регистриран: пон дек 10, 2007 4:40 pm
- Контакти:
Незнам за кого говориш, но мисля обидите ги сипят други, ако съм споменал Христос- то вобще не е в обидна форма и ни най малко го обиждам. Апропо незнам но си затваряш очите за един куп други обиди , на мен не ми пука ,но ти претендираш да си точен. Мен за мишок ме предупреди, я виж тука колко народ какви по груби неща са написали.freeico написа:QUOTE(freeico @ Dec 21 2007, 04:28 PM) внимавайте с употребата на обидите и на моя ник за да не се наказваме.
няма каша . просто ми потвръждаваш и думи от други постове - не можеш да прежалиш някой кръст винаги си гледаш само точките- играе е се без рец , фриицо може да го махне и друг да не го вземе. Искаш битка , каниш ми се , наричаш ме какво ли не и накрая се доказваш пак като мишока който те нарекох - обаче не можеш да прежалиш никакъв кръст - без коментар. Битка без рец - това е . иначе ако не си съгласен кажи , да си вращам заема на банката и да дам кредитите на хора които искат да играят. Наистина приключих тука. Обаче откажеш ли битката смятай се че си си мишока който те нареках - чист факт , а не обида.ТОЧКА. Трия се и от форума , само чакам ще има ли битка или не . И фриицо да махне реца- за да няма облажи ли се.korahmor написа:QUOTE(korahmor @ Dec 21 2007, 04:40 PM) Имаш тази битка...
Това е лесния начин да се измъкнеш от кашата в която сам/а се набърка... но не мога да ти откажа![]()
Няма да те шпионирам...
Тамплиерско задушено - моето любимо,
за ордьовър и десерт - поредното тамплиерче е наред.
Хопа - тропа а така , побарзай народе - не останаха.
glezoranka написа:QUOTE(glezoranka @ Dec 21 2007, 04:54 PM) няма каша . просто ми потвръждаваш и думи от други постове - не можеш да прежалиш някой кръст винаги си гледаш само точките- играе е се без рец , фриицо може да го махне и друг да не го вземе. Искаш битка , каниш ми се , наричаш ме какво ли не и накрая се доказваш пак като мишока който те нарекох - обаче не можеш да прежалиш никакъв кръст - без коментар. Битка без рец - това е . иначе ако не си съгласен кажи , да си вращам заема на банката и да дам кредитите на хора които искат да играят. Наистина приключих тука. Обаче откажеш ли битката смятай се че си си мишока който те нареках - чист факт , а не обида.ТОЧКА. Трия се и от форума , само чакам ще има ли битка или не . И фриицо да махне реца- за да няма облажи ли се.
Ти наистина нямаш мярка... Някой в по-горните си постове беше написал нещо за "психични отклонения"... изглежда е прав
Ако администрацията приеме да махне рециклажа - ок... съгласен съм.
Но няма да го оставя в други ръце.
Готви се да се самозанулиш
Последна промяна от korahmor на пет дек 21, 2007 4:03 pm, променено общо 1 път.
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
-
glezoranka
- Редник (Private)
- Регистриран: пон дек 10, 2007 4:40 pm
- Контакти:
няма проблеми, фриицо да каже че ще махне реца. Ндаявам се да го направи. Иначе , всичко е безмислено. Така че Фриицо , моляте , махни реца уодлетвори молбата на един психично болен смръдливец - и там какво ли още не изречено по мой адрес. . това е . ............
Тамплиерско задушено - моето любимо,
Значи да обобщим:
1. Глезоранко е миньор и обвинява тамплиери в миньорство!!!!
2. Миньор доказан Флийтер не сам чувал да е имало и то в началото на рунд!
3. Наговаряш куп глупости и после решаваш, че спираш само защото ти припари на д**ето!
4. Аз сбърках ти нямаш "медицински отклонения" ти просто си "Медициски СЛУЧАЙ!!!!"
5. Казваш че си постигнал нещо, но единственото нещо което постигна е да станеш за смях пред целия форум.
1. Глезоранко е миньор и обвинява тамплиери в миньорство!!!!
2. Миньор доказан Флийтер не сам чувал да е имало и то в началото на рунд!
3. Наговаряш куп глупости и после решаваш, че спираш само защото ти припари на д**ето!
4. Аз сбърках ти нямаш "медицински отклонения" ти просто си "Медициски СЛУЧАЙ!!!!"
5. Казваш че си постигнал нещо, но единственото нещо което постигна е да станеш за смях пред целия форум.
да, добра идея... току-що написах на администрацията за този случай.Legion написа:QUOTE(Legion @ Dec 21 2007, 05:24 PM) Аз викам да драснете по един ЛС на админа щото може да не прегледа тая тема скоро.. пък да видим дали ще има битка или не..
чакаме тяхното решение.
но дали ще е положително или не решението им... няма значение...
приканвам глезоранка да дадем полагащото се шоу на публиката ... стига сме се били с думи... време е за дела
предлагам битката да се състои в първите минути след като изтече протекцията й.. демек малко след 19:46 на 22.12.2007...
- freeico
- Адмирал (Admiral)
- Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am
Глезоранке трибуните имат правила позволяващи да си правите нападки. Може да ги погледнеш и ако сметнеш че някой те е обидил - прати ми линк към мнението да го прегледам. Аз те предупредих за инфото на съюза ти, което е съвсем различно нещо и за там правилата също са ясни - просто ги прочети.
Не виждам причина да махам рециклаж. Но ако искате да не го вземете вие. накарайте някой да ви го обере и аз ще го взема от него за да няма наливане. Но да дебна кога ще се сбивате по празнично време, за да махам рециуклажи от полети няма да стане.
Не виждам причина да махам рециклаж. Но ако искате да не го вземете вие. накарайте някой да ви го обере и аз ще го взема от него за да няма наливане. Но да дебна кога ще се сбивате по празнично време, за да махам рециуклажи от полети няма да стане.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]