Бригада

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

Здр, хора :) Имате ли представа дали се снима 2ра част на Бригада???

Преди доста време, когато го изгледах имаше слух, че се снима "Бригада 2 - Живот след смъртта" това вече около 2 години и половина :(

Днес се порових повечко из нет-а и единствената информация която намерих за филма(говоря за това дали ще има 2ра част) не на руски (днес осъзнах колко ме е яд, че не съм учил руски) беше от друг форум, в който се казва, че нямало да има продължение, което хич не ме зарадва :(
Кажете ако имате някакво др. инфо или потвърдете това.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Потребителски аватар
ranger
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юни 02, 2007 8:04 pm
Контакти:

Мнение от ranger »

и аз до колкото знам 2 част няма да има съжалявам много :p140:
Zap
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед мар 26, 2006 7:06 pm
Контакти:

Мнение от Zap »

Защо не дадеш линк към инфото, което си намерил. Сигурен съм,че някой от разбиращите руски ако не друго поне ще ти каже дали ще има или няма
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

Zap написа:QUOTE(Zap @ Dec 18 2007, 03:41 PM) Защо не дадеш линк към инфото, което си намерил. Сигурен съм,че някой от разбиращите руски ако не друго поне ще ти каже дали ще има или няма
ми аз това място от където видях, че няма да има продължение е на БГ. Иначе информация на руски на корем :) ама като не разбирам повечето неща и ключови думи ...
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

няма да има бе :)
Победата Ще Бъде Наша
iceman
Редник (Private)
Регистриран: нед май 06, 2007 1:35 am
Контакти:

Мнение от iceman »

Голям фен съм на тоя филм много е готин винаги съм харесвал филми за мафията.Класика за мен е Кръстника и книгата е готина.Няма да има втора част.бях го чел някъде из руските сайтове... Като ми остане свободна време ще се опитам да намеря линка и да ви го дам.Щях да забравя това е филм ,в който има участие Саня Белов.... кара едно ферари :) Бой.с.тенью <<, и този филм е руски.Но просто е една сцена с него нищо повече...

ПП:Ако някой знае откъде може да си изтегля Октопод сериала да пише.Невероятен филм е.
Последна промяна от iceman на пет дек 21, 2007 9:42 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
TheDzurk
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет яну 05, 2007 1:47 pm
Контакти:

Мнение от TheDzurk »

Бригада го изгледах за 24 часа, не мигнах докато не свърши, мноо ме е яд за Космос :)
[size="4"]Важното е че не съм Алкохолик!, а че обичам алкохола :) [/size]

Only Bulfleet Football Team :)
Отговори

Върни се в “Off Topic”