Ти ли бе, ти ли си моралист и играч.Скрий се и се търси.Като се намериш ми се обади.Ти ли беше играча на 400к само с танкери и трансове? Типичен пример как от 1ви се сава 3ти.А да, сигурно и ти беше играча, дето се мазнеше и молеше на фантома да не те бие миналия рунд, накара ме да говоря с пухи и алекс да сте в нап, а ден по-късно удари пухи.Това ли бе ти моралиста, о велики ивъле.Да, трябваше ми помощ, и мислех че виждам в лицето ти човек, който може да помогне.Но какво разбирам, отев получва следното:ZNZ написа:QUOTE(ZNZ @ Dec 21 2007, 09:19 AM) Изкам да кажа само едно .Подла постъпка от страна на рояла след като имаме уговорка да не се закачаме той постъпи подло и долно за мен това е човек нямащ морал и скруполи за него е важен само ресурса още веднъж доказа че е един НАЙ-ОБИКНОВЕН ЛАМЕР който всеки ден ми плаче на рамото че изка помощ за otev браво рояле големи и грандиозни битки направи счупи транси и танкери да са ти живи и здрави ресурсчетата и умно да ги похарчиш![]()
See No Evil
2007-20-12 23:36:09
Докладвай
ako imash nyzda ot neshto
kazvaivizdam che si se
koloniziral ot izvesno vreme do
thuderbird
О, ти ли беше този, който държи на уговорките си? О, да виждаме.Хайде бегай да си строиш танкерите, да бъгваш и да крадеш на хората рецовете без да им ги връщаш, умееш го, ламер.От теб играч няма да стане, и нямаш право да говориш за другите.