Посвещение на младия пилот

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Maat
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 12, 2007 4:37 pm
Контакти:

Мнение от Maat »

ZNZ написа:QUOTE(ZNZ @ Dec 21 2007, 09:19 AM) Изкам да кажа само едно .Подла постъпка от страна на рояла след като имаме уговорка да не се закачаме той постъпи подло и долно за мен това е човек нямащ морал и скруполи за него е важен само ресурса още веднъж доказа че е един НАЙ-ОБИКНОВЕН ЛАМЕР който всеки ден ми плаче на рамото че изка помощ за otev браво рояле големи и грандиозни битки направи счупи транси и танкери да са ти живи и здрави ресурсчетата и умно да ги похарчиш :P
Ти ли бе, ти ли си моралист и играч.Скрий се и се търси.Като се намериш ми се обади.Ти ли беше играча на 400к само с танкери и трансове? Типичен пример как от 1ви се сава 3ти.А да, сигурно и ти беше играча, дето се мазнеше и молеше на фантома да не те бие миналия рунд, накара ме да говоря с пухи и алекс да сте в нап, а ден по-късно удари пухи.Това ли бе ти моралиста, о велики ивъле.Да, трябваше ми помощ, и мислех че виждам в лицето ти човек, който може да помогне.Но какво разбирам, отев получва следното:

See No Evil
2007-20-12 23:36:09
Докладвай

ako imash nyzda ot neshto
kazvaivizdam che si se
koloniziral ot izvesno vreme do
thuderbird

О, ти ли беше този, който държи на уговорките си? О, да виждаме.Хайде бегай да си строиш танкерите, да бъгваш и да крадеш на хората рецовете без да им ги връщаш, умееш го, ламер.От теб играч няма да стане, и нямаш право да говориш за другите.
Последна промяна от Maat на пет дек 21, 2007 8:47 am, променено общо 1 път.
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
Потребителски аватар
ZNZ
Редник (Private)
Регистриран: чет сеп 20, 2007 3:11 pm
Контакти:

Мнение от ZNZ »

В момента виждам мишки срещу мен да църкат :lol:
Storm_Rider
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
Контакти:

Мнение от Storm_Rider »

тия интриги тука май ще бият тези дето бяха в уни2, все пак тука са заплетени от рундове назад...а за постъпка подла или не рояла си го е набил и си има кораби оня нема кораби, трябва да си пълен малоумник без спай15 да не дигаш сейв...
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]
Потребителски аватар
ZNZ
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ZNZ »

Очаквайте включване от стария добре познат Evil .Роял-чо пердето ми падна само гледай кво става само да не плачкате че дърпам така с точките защото Роялчо само ми даде стимул за игра адски скучно ми беше до този момент :k045: :yako:
Maat
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 12, 2007 4:37 pm
Контакти:

Мнение от Maat »

ZNZ написа:QUOTE(ZNZ @ Dec 21 2007, 10:01 AM) Очаквайте включване от стария добре познат Evil .Роял-чо пердето ми падна само гледай кво става само да не плачкате че дърпам така с точките защото Роялчо само ми даде стимул за игра адски скучно ми беше до този момент :k045: :yako:
Тоя път на кой няма да върнеш рециклажа? Какъв компромис ти правят на теб, не е истина.Сигурно е за коледа.

Я ми кажи не си ли ти тоя, дето си смени ника от SPN на Mechoka.Айде, ако си мъж и играч, за какъвто се пишеш, ще си признаеш.
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

Мда време беше да се поразмърдате малко във тоя топ :a055:
Стига сте крали само реца на хората ами си направете и малко
свой :a013: Браво на Рояла,пак създаде напрежение по върховете :a013:
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Искам да виждам огромни полета не събран рециклаж.

Ша са почвате ли, 'ил са раСпраяти?
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Веньо, ща питам нещо :

Боли ли те дупето, че брат ти изяде тупаника супер злобно?Или те щипе?Или боли и щипе едновременно?Залагам на последното.Това, че той е избрал малоумна стратегия(на 400к - 4 бойни кораба на 10 ниво!!!!! с проценти 150/145) си е изключително негов проблем.А...забравих...той май трябваше да е отнесъл тупаника заради 3то наказание(ех, колко му е кратка паметта, забравя рециклажи да върне...) и позволени атаки към акаунта.Вземи си трай, че си смешен.Вижте се колко бойни точки имате бе хора.Да ви ТАКОВАМ у НАП-овете!!!И вземи пиши на правилен български, че получавам диария, докато ви чета неграмотните постове.

А ЗНЗ ще си остане един най-обикновен КИЛЪР - лъжлив, подъл и смешен!(да ме извиняват представителите на тоя съюз, които се отклоняват от това описание, малко са, но ги има).
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
ZNZ
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ZNZ »

Дам аз съм рояле изкаш да си вадим кирливите ризи във форума ли защото имам много неща които мога да разкажа за теб .Не ме карай да падам на нивото ти ! Аз и недей да приказваш за неща които нямаш пряка връзка.Дам аз съм този който занули puhi_puhcho който в последствие след някой и друг ден се изтри дам аз съм този на когото fantom политна със звезди и прочие и бях готов да посреща но 20-тина минути след като пусна атаките ги върна и се изтри друго интересува ли те .Сринах ли съюз lamez миналия рунд изиграх месец и половина от рунда ? От трима играча 2-ма се делнаха а третия си ти който наказаха и делнаха за какво ли ? Няма да казвам те повечето знаят а и не ми се пишат романи.Мultyaccounter-e или как да те наричам Maat Thunderbird или и аз е зная .Просто този рунд го играя ей така мой човек а и все пак имам и други задължения не съм като теб тати да носи мама да меси и да дават парички и ти само да си играйкаш то като гледам по колко време играеш не знам дали и благоволяваш да ходиш на училище жалко че не сме градски :c022:
Потребителски аватар
t_o_n
Редник (Private)
Регистриран: съб окт 08, 2005 11:05 am
Контакти:

Мнение от t_o_n »

Абе Фолън, ти голям играч се развъди. Много добре те знам какъв си така че недей се вади големец. За Сий нз какво точно е станало, но мога да заява че той ще си отмъсти. Аз на Роял каза, ближе подметки, лапа ---ки и накрая когато му се отдаде възможност се прави на големия пич.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”