Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
xepa написа:Цитат(xepa @ Dec 20 2007, 10:22 AM) Що па плейбой? Ти брат си обичаш ли го? Ами баща си? Приятелите си? Все за е*** мислите бати хората ... станете от тия монитори вярно и излезте малко по кръчмите, че съвсем ще загубите връзката ...
Хера ти си виновна за нашето зомбясване, защото измисли тази игра, а форума допълнително ни кара да се зомбясваме с тези администратори и модери. Всеки гледа да спами да пише да трупа коментари и да прави впечатление, а после искаш да ходим по кръчми и барове.
petar1981 лс към TUNJO
Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
Xepa, защо по ягодите измисли играта! Срама нямаш!
П.П. И аз те обичам
[quote="100jan"]Принципно не обичам моралистите, защото това са прикрити мръсници.[/quote]
[quote="misterya"]\View\Encoding\More\Unicum (INSO) :)[/quote]
[quote="Xepa"]ПРАВАТА не ви дават акъл.[/quote]
Is this a love?
Между другото ако има конкурс за несериозност то ще го спечелят Инсо и Хитрата.Инсо от 2 века ми се обажда за бира ,а хитрата от толкова ми готви мусака.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
инсо е пич(ка)!! Няма лошо за него + туй чакам снимков материал :D
[b][color=#000000]Mercy is for the weak[/color][/b]
[b][01:35:29] <FeaR> RoYaL-a tui da imash gadje ne e kat da si pokazvash "neveroqtnoto" chuvstvo za humor v razni skype chatove s rumpolinki i drugi tam ot geiskata vi drujinka[/b]
EvilForce написа:Цитат(EvilForce @ Dec 20 2007, 10:14 PM) Is this a love?
OFF/Оххх... много съжалявам, ама много ми се дослуша тази песен! Чавка ми е изпила мозъка, ама немога дори да се сетя кой я изпълнява! Може ли някой да мия намери, моля?
EDIT: Дали не беше на Назарет?!
Последна промяна от misterya на чет дек 20, 2007 9:37 pm, променено общо 1 път.
Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
@ИвълФОрс: Баце, мноо за малко минавам из софията последните месец-два... просто нема как ;( Последния път бях за 3-4 часа, повечето от които - пред/в американско консулство
Последна промяна от Insomniac на чет дек 20, 2007 9:52 pm, променено общо 1 път.
[quote="100jan"]Принципно не обичам моралистите, защото това са прикрити мръсници.[/quote]
[quote="misterya"]\View\Encoding\More\Unicum (INSO) :)[/quote]
[quote="Xepa"]ПРАВАТА не ви дават акъл.[/quote]