Обичате ли игри тип "куест"

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

VaCaTa написа:QUOTE(VaCaTa @ Dec 20 2007, 09:57 AM) ми води го де :)
xepa написа:QUOTE(xepa @ Dec 20 2007, 10:22 AM) Що па плейбой? Ти брат си обичаш ли го? Ами баща си? Приятелите си? Все за е*** мислите бати хората ... станете от тия монитори вярно и излезте малко по кръчмите, че съвсем ще загубите връзката ...
въй де видя е*** тука бре ??? това в контекст на водене в бар говорех :) по спомени си пада по реална бира :) хихихи
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Потребителски аватар
hubavelka
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 7:07 pm
Контакти:

Мнение от hubavelka »

Момчета, пак се излагате. Предлагам ви игра със Бира и Жени, но май не ви харесва понеже трябва да се мисли, а сърцето може да захрани с кръв само едната глава :P
deity
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт дек 07, 2004 4:44 pm
Контакти:

Мнение от deity »

hubavelka - нашите момчета не си падат по простотии от сорта бири и жени. Не ги принизявай към останалата част на шовинистите от мъжки пол. Тук повечето са интелигентни, надрасли пубертета и с някакви други ценности. Говори им за кораби, рециклажи ... бира и жени - кой си пада от тези неща. Или па футбол ...

(Ей сега съм сигурна ще има коментари които веднага ще опровергаят казаното от мен.)
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб

Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.

death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...

GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

xepa написа:Цитат(xepa @ Dec 20 2007, 11:27 AM) hubavelka - нашите момчета не си падат по простотии от сорта бири и жени. Не ги принизявай към останалата част на шовинистите от мъжки пол. Тук повечето са интелигентни, надрасли пубертета и с някакви други ценности. Говори им за кораби, рециклажи ... бира и жени - кой си пада от тези неща. Или па футбол ...

(Ей сега съм сигурна ще има коментари които веднага ще опровергаят казаното от мен.)
Ми да... щот не си права! :) Плейбой и свалячи до един са, кат са почнали от 1ви клас, спирка немат до ся. А по цял ден висят в играта за заблуда на противника... :}

hubavelka, кат не печелиш нищо реално в тая игра, за какво по-точно ти е кръв за "другата" глава? :}
Последна промяна от LoaD на чет дек 20, 2007 10:42 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
hubavelka
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от hubavelka »

LoaD написа:QUOTE(LoaD @ Dec 20 2007, 11:38 AM) hubavelka, кат не печелиш нищо реално в тая игра, за какво по-точно ти е кръв "другата" глава? :}
За да се изчервя от срам вместо теб! явно това чувство ти е непознато!
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Че за какво да ме е срам бре? Явно съм изостанал с материала, вече и от монитора трябва да се срамувам... :}
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
hubavelka
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от hubavelka »

Пожелавам ви щастлив съвместен живот и да си народите мноооого мониторчета :k045: :babysleep:
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

hubavelka написа:QUOTE(hubavelka @ Dec 20 2007, 11:54 AM) Пожелавам ви щастлив съвместен живот и да си народите мноооого мониторчета :k045: :babysleep:
ммм малко по темата :)
от какво е това където е с номер 3 в схемата, че нещо не мога да схвана :( (а и ме мързи да се замисля прекалено :) )
Последна промяна от VaCaTa на чет дек 20, 2007 11:01 am, променено общо 1 път.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
M_tel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 05, 2007 3:33 pm
Контакти:

Мнение от M_tel »

xepa написа:QUOTE(xepa @ Dec 20 2007, 11:27 AM) hubavelka - нашите момчета не си падат по простотии от сорта бири и жени. Не ги принизявай към останалата част на шовинистите от мъжки пол. Тук повечето са интелигентни, надрасли пубертета и с някакви други ценности. Говори им за кораби, рециклажи ... бира и жени - кой си пада от тези неща. Или па футбол ...

Защо не бири,жени ,булфлейт ;)
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]

Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!

[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]

Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

M_tel написа:QUOTE(M_tel @ Dec 20 2007, 12:01 PM) Защо не бири,жени ,булфлейт ;)
защото е невъзможно или е възможно но за мн. кратко време :) после или жени или булфлит :)
Отговори

Върни се в “Off Topic”