[IMPACT]varkulaka (vs) [Purgatory]danters

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

кво да ви кажа,баце диморезе се буди днеска и ми пусна около 30 спая по планетите,за ваше сведение около 20 шпионки погинаха тотално но тва е друга тема баце диморезе,дигни си малко спая,или ти е жал за 4 милки кристал да дадеш,не се безпокои флота ми пак ше е по добър от твоя,макар все още да си мислиш че имаш по добър хъхъхъх .Понеже е видял битката и си мисли а тоя ше го граба хъхъхъх,ама аз през тва време вече летях наново по същия човек,за втората вълна и ето какво стана http://free.hit.bg/varkulaka1/bericht_php.htm
:dizzy:

а баце диморезе на лс ми каза поне като правиш битки ги прави 12 рундови,и каза,че битката не струвала,баце :a055: диморезе аз да ти обясня еи така просто положението ти е много сложно усещаш ли как примката около врата ти се стяга стяга и стяга,лично аз ше ти кажа какво ше направиш сега,ше моднеш поне за 20 дена до края на рунда тва ти го гарантирам,познавам те много добре,а колкото до моя приятел venio78 тоя човек няма спирка пак мина с голямата лопата и пак зе реца от втората вълна тоя път,кво да ви кажа много свесни хора има в тая вселена много приятели завързах и с starsfaitera се опознах тва според мене е човека които много ше ни помогне да те гътнеме димитринче,абе явно усещаш въженцето,уплашил те е старса личи си :lol:
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

VaN__ написа:QUOTE(VaN__ @ Dec 20 2007, 10:09 AM) Върки, за да ти покажа, че не съм някое лапе, което знае само да плюе - браво. Време беше да спреш да лаеш и да направиш нещо. Но тук ще подкрепя Димо. Дантерс не сейваше от началото на рунда. Беше доста лесна мишена. И все пак има някаква минимална възможност да влезе и да дигне. Лично аз обаче нямаше да рискувам със 50% полет. Щях да заема газ от приятел и да го пробвам на 100% :)

баце каквото и да пиша каквото и да казвам уважението ви имам,не си мисли,че го нямам добрите флотаджии уважавам,дори и диморезе,макар да се дразниме постоянно,към съюза пургатори нямам нищо лично просто се забавлявам и летя,защото сега на 5 януари заминавам по чужбина наново и няма да имам време за игра,та да си кажа чесно аз единствено за забава играя тоя рунд и не на 100 процента а на горе доло 60
като захапем -не пускаме

Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Да не си посмял да ходиш никъде ! :)
Аз за какво се готвя толкова много време .... Не е честноооо :( Обричаш 'Танас на смърт (или мен, зависи какво ще ми хрумне и дали няма да има всичко или нищо :) )
Това в кръга на шегата. Иначе честно казано, жалко, че ще заминваш. Щеше да ми е интересно да се побием взаимно :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

Няма начин баце :dizzy: много добри пари падат с тая фирма дето работа по 3к евро на месец и се работи ту по белгия ту по франция,очаква се даже тва лето и в румъния да има работа за фирмата,на същата заплата ше съм и ше съм близо до БГ та ше мога петък и събота да си хода на БГ.Ше събирам пари за хубава количка че съм мераклия на беемвенцата :a055:

А колкото до тоя риска си беше голям ако беше влезъл заминавах с 1500 нанки в банката,длъжник на сичките ми приятели,и с празен склад на газта,и ако беше станало тва единствения изход щеше да е,да продам флот да обарна метал в газ и да си варна нанките на френдовете,тъи че риска беше много голям,затова M_tel казва че съм луд,реших се да поема риска,човека не беше влизал от 6 часа следобяд влезе в 7 и нещо маи че 1 час след първара вълна и пак изгасна,явно се е бил предал тотално,и реших да дам още 1 милка газ за тия 1000 кръста да литнат,нов риск и пак спечелих :a055:
като захапем -не пускаме

Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Бе познато ми е ... Ако знаеш как летят 3к кръстосвача от 5та до 1ва ... и човека влезе на 2рата минута от атаката ... Направо ме заболя сърцето .. 5 милиона газ ей тъй Добре имах 12 :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Зърки, между коментар "да беше пуснал 12 рунда поне" и битката не струва имали разлика?

Защото си летял по един труп и от голямото напрежение си забравил за едно обичайно кликане преди да издадеш команда атака.

А и димитрикна ще казваш на майка си само. КАпиш?
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Dimorese написа:Цитат(Dimorese @ Dec 20 2007, 10:43 AM) Зърки, между коментар "да беше пуснал 12 рунда поне" и битката не струва имали разлика?

Защото си летял по един труп и от голямото напрежение си забравил за едно обичайно кликане преди да издадеш команда атака.

А и димитрикна ще казваш на майка си само. КАпиш?
Dimorese, замълчи! Като е бил "труп" и не савенвал, ти защо не го удари?! А? Защо ти не развихри фиестата тогава? Не се излагай, имах високо мнение за теб, но от злобните ти забележки ми става ниско...

Иначе:
:bravo: Браво Въркулак! :bravo: Страхотно зрелище! Страхотни битки! :a013: При това през две галактики... Невероятен!!! :kiss:
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

misterya написа:Цитат(misterya @ Dec 20 2007, 10:53 AM) Dimorese, замълчи! Като е бил "труп" и не савенвал, ти защо не го удари?! А? Защо ти не развихри фиестата тогава? Не се излагай, имах високо мнение за теб, но от злобните ти забележки ми става ниско...

Иначе:
:bravo: Браво Въркулак! :bravo: Страхотно зрелище! Страхотни битки! :a013: При това през две галактики... Невероятен!!! :kiss:
Не го ударих поради грешна преценка от моя страна. Днеска като проведох едно разговорче се оказа че съм сгрешил в преценката си. Просто и ясно.
Иначе ми е трудно да поздравя човек, когато сипе и маже лиги по мой адрес.
Потребителски аватар
mispa1
Редник (Private)
Регистриран: пон фев 26, 2007 2:18 pm
Контакти:

Мнение от mispa1 »

Е вярно си луд. Добри битки са и двете :)
Потребителски аватар
Faraona
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет окт 04, 2007 1:08 pm
Контакти:

Мнение от Faraona »

varkulak браво добра битка си спретнал честито
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”