П.С. tania dimitrova, напълно е серЬОзен. Някои хора така и не се научиха да пишат...
[CCCP]InSO vs. [United]SIEMENS
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
- Контакти:
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Генералисимус тя фиеста предполагам го е написал това като ирония за Инсо,ама тоя аватар,който си го сложил,как ми напомня за Нова година ...
и днес разбрах,че ще има 15-20 такива "Снежанки"
малииииииии
ах по-бързо да идва тая Нова година
и днес разбрах,че ще има 15-20 такива "Снежанки"
малииииииии
ах по-бързо да идва тая Нова година
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
ПСУЛЮТНУ!!!!tania dimitrova написа:Цитат(tania dimitrova @ Dec 20 2007, 12:30 AM) СЕРЬОЗНО!!!!![]()
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Хахаха
колебая се дали да не кажа ...
виж ако беше коч-парти бих казал,ама при положение че няма да е-не казвам,защото съм стиснат
ПП на джуджето може да уредим нещо стига да не се заглежда по моите
е и да не му е малък ...
"носът",че тогава,колкото и да са пийнали "Снежанките" няма да вържат
колебая се дали да не кажа ...
виж ако беше коч-парти бих казал,ама при положение че няма да е-не казвам,защото съм стиснат
ПП на джуджето може да уредим нещо стига да не се заглежда по моите
е и да не му е малък ...
"носът",че тогава,колкото и да са пийнали "Снежанките" няма да вържат
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Енкс, ти имаш диня
По теб няма да летя, ще искам ти да летиш по мен
Имам си малко по-важни ангажименти в момента. Затова и моднах. А съм и подготвил една изненадка на 2ма и тогава вече ще имам флот за разбиване (или губене, ако събориш планетка
)
Но както казах и по-горе, не съм незанулим. Точно вие го доказахте със ЗАЗ. Не мисля, че съм го оспорвал или отричал. Какво да се прави .. ядове ... просто забравих за БФ-то (реалния живот е много по-важен поне за мен). Всяка грешка се наказва. Още повече, че и не съм най-добрия в СССР. Мога да кажа, че има поне 2ма по-добри. Ако става дума, даже не се мисля за добър. Не играя, за да избивам комплекси, а флотата си. Мразя детмача и гледам да троша корабите преди него. Ако съм излъгал за нещо, поправи ме.
А колкото до това за диос 2 ... Не обичам да ме ирознизират, още повече да иронизират някой относно мен. Не обичам и да ме сравняват с друг. Играя за себе си, не за другите. А и не мисля, че имаш основание да се заяждаш с мен. Досега аз не съм го правил, че да го правиш ти. А и точно, защото ви защитих Ангела все още ме бъзика.
И пак ще го кажа - няма незанулими хора. Може да е най-добрия, може да не е губил кораб на своя планета досега, може всичко, но все някога нещо става и късмета изневерява. А и го казах - аз на късмет не разчитам. Знам, че ако стане нещо и не успея да си оправя лодките в първите 30 мин съм заминал. Затова и гледам да съм във въздуха поне 30 мин преди да седна на компа.
Но както казах и по-горе, не съм незанулим. Точно вие го доказахте със ЗАЗ. Не мисля, че съм го оспорвал или отричал. Какво да се прави .. ядове ... просто забравих за БФ-то (реалния живот е много по-важен поне за мен). Всяка грешка се наказва. Още повече, че и не съм най-добрия в СССР. Мога да кажа, че има поне 2ма по-добри. Ако става дума, даже не се мисля за добър. Не играя, за да избивам комплекси, а флотата си. Мразя детмача и гледам да троша корабите преди него. Ако съм излъгал за нещо, поправи ме.
А колкото до това за диос 2 ... Не обичам да ме ирознизират, още повече да иронизират някой относно мен. Не обичам и да ме сравняват с друг. Играя за себе си, не за другите. А и не мисля, че имаш основание да се заяждаш с мен. Досега аз не съм го правил, че да го правиш ти. А и точно, защото ви защитих Ангела все още ме бъзика.
И пак ще го кажа - няма незанулими хора. Може да е най-добрия, може да не е губил кораб на своя планета досега, може всичко, но все някога нещо става и късмета изневерява. А и го казах - аз на късмет не разчитам. Знам, че ако стане нещо и не успея да си оправя лодките в първите 30 мин съм заминал. Затова и гледам да съм във въздуха поне 30 мин преди да седна на компа.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
Беше опит за безобидна закачка не знам защо го приемаш толко навътре . Не съм казал , че ти се хвалиш не напразно цитирах рел
Дайте да го раздаваме малко по-спокойно и празнично а ?
За мен войната със СССР е минало имам си други цели сега .
За мен войната със СССР е минало имам си други цели сега .
Последна промяна от enx на чет дек 20, 2007 9:34 am, променено общо 1 път.
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Що бе
Войната м/у СССР и РА си е ... вековна
Като се замисля ... суматилъка съюзи сме пречупили, ама вас не успяхме да ва и... зануля да ва и..
Така като гледам ... този може да ми последния рунд. Поне засега. След като свърши започва голямото одене, учене и т.н., после лятото пак започвам да бачкам здраво и ... може би наесен
Освен ако не угодя на един от старите, ама от него зависи дали ще ме убеди 
[color=red]
-
Dark_Stalker
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: ср юни 29, 2005 9:46 pm
- Контакти:
Инсо поздравления за добрата битка
И не се впрягаи чак толкова, и ще е добре да те убедят да участваш за другия рунд защото си добър играч
И не се впрягаи чак толкова, и ще е добре да те убедят да участваш за другия рунд защото си добър играч
[quote="Ray B."][i][color=blue]" Anything you dream is Fiction,
and anything you accomplish is SCIENCE.
The whole history of Mankind is nothing but-
SCIENCE FICTION "
[/color][/i][/quote]
[url=http://snimki.animes-bg.com/search.php?search_user=zlosterr][color=blue]My Pictures[/color][/url]
and anything you accomplish is SCIENCE.
The whole history of Mankind is nothing but-
SCIENCE FICTION "
[/color][/i][/quote]
[url=http://snimki.animes-bg.com/search.php?search_user=zlosterr][color=blue]My Pictures[/color][/url]