[СМЕРШ]Yani Vs [Hellwings]zzzvera

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

zzzvera
Редник (Private)
Регистриран: нед ное 25, 2007 8:24 am
Контакти:

Мнение от zzzvera »

Еми историята е следната иани си търси жертва и попада на мене :dizzy: колонизира до мене и атаки след атаки около 1 седмица но всички неуспещни накрая интернета ми спря.а аз му бях обещал че няма да ме изнесе :c022: и нямаше как да ида в близката зала за да се пусна понеже и там нямаше интернет и викам тоя ако не ме изнесе бахти касмета :a055: но нестана ;( тои естествено видя че ме няма и ме атакува ето и последиците http://hard2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=845305d (ако някои може да направи бекъп ще съм му много благодарен) добра битка се получи и все пак неговите точки са 2 пати по голями от моите хаиде реца на 80% е прибран др маи ще бъде за хиените :) и хаиде :a055: добра битка се получи но кофтито че на половината рунд ще се откажа :dizzy: ;(
[url=http://game.ins1de.com/game.php?id=2][/url]
Потребителски аватар
Faraona
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет окт 04, 2007 1:08 pm
Контакти:

Мнение от Faraona »

zzzvera написа:Цитат(zzzvera @ Dec 19 2007, 10:04 PM) Еми историята е следната иани си търси жертва и попада на мене :dizzy: колонизира до мене и атаки след атаки около 1 седмица но всички неуспещни накрая интернета ми спря.а аз му бях обещал че няма да ме изнесе :c022: и нямаше как да ида в близката зала за да се пусна понеже и там нямаше интернет и викам тоя ако не ме изнесе бахти касмета :a055: но нестана ;( тои естествено видя че ме няма и ме атакува ето и последиците http://hard2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=845305d (ако някои може да направи бекъп ще съм му много благодарен) добра битка се получи и все пак неговите точки са 2 пати по голями от моите хаиде реца на 80% е прибран др маи ще бъде за хиените :) и хаиде :a055: добра битка се получи но кофтито че на половината рунд ще се откажа :dizzy: ;(
занулиха ли те звер а?? така се пада tanatos се отказа да идва ама до ся да си история ако беше дошал
Потребителски аватар
WhiteSnake
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб ное 27, 2004 4:13 pm
Контакти:

Мнение от WhiteSnake »

хаха, Тигре все повече и повече се убежавам в способността ти да се изказваш неподготвен във всяка тема. не знам на мене ми се струва, че тоя танатос ти е платил да го рекламираш тука и да всяваш страх у хората. другия е вариант е да си имате няква секта дето го почитате като полибожество - полу боен кораб, полу човек... стига се перчи, че ставаш банален...
[color=#006400]There is no shame in defeat as long the spirit is unconquered !!![/color]
Потребителски аватар
petarmir4ew
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 16, 2007 8:52 pm
Контакти:

Мнение от petarmir4ew »

zzzvera написа:QUOTE(zzzvera @ Dec 19 2007, 10:04 PM) Еми историята е следната иани си търси жертва и попада на мене :dizzy: колонизира до мене и атаки след атаки около 1 седмица но всички неуспещни накрая интернета ми спря.а аз му бях обещал че няма да ме изнесе :c022: и нямаше как да ида в близката зала за да се пусна понеже и там нямаше интернет и викам тоя ако не ме изнесе бахти касмета :a055: но нестана ;( тои естествено видя че ме няма и ме атакува ето и последиците http://hard2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=845305d (ако някои може да направи бекъп ще съм му много благодарен) добра битка се получи и все пак неговите точки са 2 пати по голями от моите хаиде реца на 80% е прибран др маи ще бъде за хиените :) и хаиде :a055: добра битка се получи но кофтито че на половината рунд ще се откажа :dizzy: ;(
поздравления за ЖАНИ ,евала мен, относно защитника той си знае,,,,нема милост за него , полу4и си заслуженото....който се е вятар жане урагане после,,,,друг пат да тие за урок,,, :a013:
Потребителски аватар
petarmir4ew
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 16, 2007 8:52 pm
Контакти:

Мнение от petarmir4ew »

WhiteSnake написа:QUOTE(WhiteSnake @ Dec 20 2007, 01:08 AM) хаха, Тигре все повече и повече се убежавам в способността ти да се изказваш неподготвен във всяка тема. не знам на мене ми се струва, че тоя танатос ти е платил да го рекламираш тука и да всяваш страх у хората. другия е вариант е да си имате няква секта дето го почитате като полибожество - полу боен кораб, полу човек... стига се перчи, че ставаш банален...
:crazy_pilot: ах ти не с еобаждай ламер4е,,,,видехме те миналия рунд( по4ти изкара целия в синю),сега пак стацнах до теб, в на4алото и пак беше в синю, недей да спамиш само е все пак си змия,,,,,нали :lol:
Потребителски аватар
WhiteSnake
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб ное 27, 2004 4:13 pm
Контакти:

Мнение от WhiteSnake »

ахаха ти сигурен ли си, че говориш за правилния човек а??? защото аз играя в спийда с друг ник, понеже някакъв самозванец се е рег-нал с моя, за тва не се обаждай от коневръза, клоун !
Последна промяна от WhiteSnake на чет дек 20, 2007 12:19 am, променено общо 1 път.
[color=#006400]There is no shame in defeat as long the spirit is unconquered !!![/color]
zzzvera
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от zzzvera »

STOP!Стига спамите искам да видя мненията по битката а не да я оcпамвате с излищни глупости!
zzzvera
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от zzzvera »

Tigerland написа:QUOTE(Tigerland @ Dec 19 2007, 11:21 PM) занулиха ли те звер а?? така се пада tanatos се отказа да идва ама до ся да си история ако беше дошал
A oTHoCTHO go TATANOS да беше дошък да ги видим каф играч е питаите яни по какаф касметлиски начин ме занули!Понеже аз сам по 12 часа на компа (от ода на даскало :D) но хиаде и аз да спра спама че вече почвам да се дразня!
Потребителски аватар
zl0b1l
Редник (Private)
Регистриран: нед ное 26, 2006 11:16 pm
Контакти:

Мнение от zl0b1l »

Яни готин кютек си спретнал машала :bravo:
[b]2bThe1 TeaM[/b]
Kfo

Мнение от Kfo »

БекЪп?! :dizzy: