!!! хехех румпи румпи ... малее :Р ! Та сега ето историйката :
and1 написа:емии гледам си тук тАм нещо да позануля с малката част от кръстовете ме на главната планета и прес румпииии ! литнах веднага въпреки че знаеш че съкм с малко кръстове , но пък го треснах и реца си прибрах ! Явно му прати смс и пусна мод от разтояние , но това не му помогна
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:
1761800 метал
1761800 кристали
880900 газ
На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.
А ти понеже си голям играч, не се сещаш, че може мода да е бил дистанционен?
Иначе за румпи - една каса в зелено повече
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
ем да виж сега той си пише че е дистанционен ама за кво го е набил като знае че мода не го спасява от вече пусната атака?не е ли малко глупаво? а и да играч съм
А не ти ли идва в главата идеята, че му е спрял нета и може да не е видял атаката?????????????????
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
Адаш не се е*авай с Падналия,тезите са му в свръх...на глава с него нема излезнеш,иначе Hell-a не са като преди,слаби битки наблюдаваме,но пък радват очото
На Марто сиг нета му е паднал,до преди час и малко си писахме,какво нещо е космоса,непредсказуем и опасен
[quote=""rumpolino""]Здравейте,поздравих нападателя веднага след като спрях мода от РАСТОЯНИЕ и съответно той ме поздрави.Наистина издебна ме,не че нямах интернет или нещо такова,знаех,че можеха да ме ударят,но гледах филм и то на компа и въобще не съм рефрешвал.Абонатите ми в скайп могат да поледнат-бях онлайн.Моля всички всезнайковци да запазят спокойствие със тезите си.Ама и сам бот не е сам,не ти пречише да погледнеш,че не ми е пратило смс или за много добър се пишеш.Благодарен съм да ви кажа честно че ме занулиха.Не ми трябваха тия кръстове.Относно нападателя издебна ме супер ботската,от 6м ресурс който имах на планетата той взе по малко от 2м,което само един бот би направил.В момента съм с 1к транспортюри и 100меги така че мислете му.Ще си връщаме.Хел лингс този рунд е сбирка от ботове единствено гиесхо-единствения класен играч от тях може да играе.Макс,пиксо,анди,кирето,абе мани все смешковци.Макс незнам дали помниш,но миналия рунд те свалих преди 300слънчеви и успешно те ресицлирах не ми пречи и този да го направя.Отново поздравления за битката,но като ще върпите нещо вършете го до край.Лека вечер ви желая.Моля да спрете с гениалните ви твърдения.[/quote]
Последна промяна от whynot на ср дек 19, 2007 9:08 pm, променено общо 1 път.
[url=http://s1.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=26009]Това е истината ;)[/url]
rumpolino написа:.Относно нападателя издебна ме супер ботската,от 6м ресурс който имах на планетата той взе по малко от 2м,което само един бот би направил.
Хахахха румпи ... аре елко с думите ! Бил съм ламер ... айде айде да не приказваме за тебе ! ии като съм ламер скоро ще се регна и ще те навестя , да поразгледаме кой е ламера па камоли смешко ! някво хлапе на 14 години ми се пише за големият играч
Последна промяна от Pixoo на чет дек 20, 2007 12:21 pm, променено общо 1 път.