Как стана това

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

ALDAN

Мнение от ALDAN »

Само немога да разбера кой и как ме нулира докато съм в мод искам битката тук в тази тема

nick-PREDATOR ако може по бързо :)
PsyComa
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 30, 2007 9:51 am
Контакти:

Мнение от PsyComa »

ако си убеден,че си бил в мод - пиши на администратора координатите си и акаунта да провери ... някой ще се засили да ти пуска битката ,че и по-бързо било :lol: и темата е в по-скоро за Докладвай за бъг , ако нещата са такива каквито ги описваш
Потребителски аватар
R.I.P.
Редник (Private)
Регистриран: чет окт 18, 2007 3:36 pm
Контакти:

Мнение от R.I.P. »

Може да ти е пуснал атаката 1 сек преди да пуснеш мода. Ако не си БФ генерал съобщенията се трият сами на 24тия час от получаванети им, а ако си БФ генерал и си излязал след 48мия час (когато се трият съобщеията) отново не може да си видял битката.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1139199][/url]
ALDAN

Мнение от ALDAN »

PsyComa написа:Цитат(PsyComa @ Dec 19 2007, 02:14 PM) ако си убеден,че си бил в мод - пиши на администратора координатите си и акаунта да провери ... някой ще се засили да ти пуска битката ,че и по-бързо било :lol: и темата е в по-скоро за Докладвай за бъг , ако нещата са такива каквито ги описваш

Има и по дружелюбни хора от тебе в този форум ;) не съм те молил ти да я пускаш ;) а и не ми трябва да ми възтановяват флота спрях мода с намерението да се разбия в някого а гледам няма ги унитата :) просто искам да видя последната си битка ;)
ALDAN

Мнение от ALDAN »

R.I.P. написа:Цитат(R.I.P. @ Dec 19 2007, 02:19 PM) Може да ти е пуснал атаката 1 сек преди да пуснеш мода. Ако не си БФ генерал съобщенията се трият сами на 24тия час от получаванети им, а ако си БФ генерал и си излязал след 48мия час (когато се трият съобщеията) отново не може да си видял битката.

Като пуснах мода ми оставаше още малко време БФ генерал а като го спрях имаше само 4 битки и 4-те бяха сейв върху мене и моята флота не очастваше в тях :)
thunderbird_
Редник (Private)
Регистриран: вт дек 18, 2007 9:30 am
Контакти:

Мнение от thunderbird_ »

Ми стой още няколко месеца в мод, барем видиш доклад...

станал си (i) и някой ти се е зарадвал
Потребителски аватар
zl0b1l
Редник (Private)
Регистриран: нед ное 26, 2006 11:16 pm
Контакти:

Мнение от zl0b1l »

Алдан баце ами какво да и кажа тоя коментар е следния : значи някой те е спайнал преди да пуснеш мода и е видял че си на много минути и решил да литне. Ти като си рефлешнал не си видял атаката и си пуснал мода и така нападателя те е начупил като пакет солети :lol: . После като си махнал мода вече съобщениятати са се изтрили чаткаш ли за какво става на дума. Или евентоално се правиш на мотика.
[b]2bThe1 TeaM[/b]
thunderbird_
Редник (Private)
Регистриран: вт дек 18, 2007 9:30 am
Контакти:

Мнение от thunderbird_ »

zl0b1l написа:QUOTE(zl0b1l @ Dec 19 2007, 04:26 PM) Алдан баце ами какво да и кажа тоя коментар е следния : значи някой те е спайнал преди да пуснеш мода и е видял че си на много минути и решил да литне. Ти като си рефлешнал не си видял атаката и си пуснал мода и така нападателя те е начупил като пакет солети :lol: . После като си махнал мода вече съобщениятати са се изтрили чаткаш ли за какво става на дума. Или евентоално се правиш на мотика.
Мне, виж що е писал.4 човека си правели сейв по него... защо ли? :-D
Потребителски аватар
amnesty
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон окт 17, 2005 11:24 pm
Контакти:

Мнение от amnesty »

Алдане, няма битка - няма тема в трибуната!!!
Ако имаш претенции - съпорта е на разположение.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”