[Варварите]Kang vs [ IMPACT ]Dim4o

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
kang
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 29, 2007 5:07 pm
Контакти:

Мнение от kang »

varkulak написа:QUOTE(varkulak @ Dec 19 2007, 12:25 PM) Тука направо го закопа,паднах от стола :lol:
Ти не се радвай, ами виж глупостите си за травестита, до сега ти търсих снимка, да ти покажа травестит ли е.По този начин обиждаш амнести, с тези глупости, че жената от аватара и ти приличала на травестит!

"paranoia
Мистерия ,ти сигурно си адвоката на варкулак?
Извинете за офф-чето,ама просто нямаше как."

Него не му трябва адвокат, може и сам да говори достатъчно глупости, но ако му потрябва 100% ще вземе мистерията :)

Мистерия, ще си кажеш ли името в играта, че може аз теб да навестя, поне да те знам коя си или ще се покриеш?
Последна промяна от kang на ср дек 19, 2007 11:36 am, променено общо 1 път.
[b][color=red]Минете през тясната врата, защото тесни са вратите и стръмни пътищата, които ще ви отведат до истината, а широка е врата и гладък пътя, който ще ви погуби!...А там ви чакам АЗ[/color][/b]
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

kang написа:QUOTE(kang @ Dec 19 2007, 12:33 PM) Ти не се радвай, ами виж глупостите си за травестита, до сега ти търсих снимка, да ти покажа травестит ли е.По този начин обиждаш амнести, с тези глупости, че жената от аватара и ти приличала на травестит!
"paranoia
Мистерия ,ти сигурно си адвоката на варкулак?

Него не му трябва адвокат, може и сам да говори достатъчно глупости, но ако му потрябва 100% ще вземе мистерията :)
Мистерия, ще си кажеш ли името в играта, че може аз теб да навестя, поне да те знам коя си или ще се покриеш?

АБЕ ТАРИКАТ,много зе да ти знае устата бе,поне като толкова знаеш,има ли с какво да се покажеш,аре да се биеме ве

мишок,щи спукам дупарете от бои,тръгнал си кат пале пред маикя си
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

kang написа:Цитат(kang @ Dec 19 2007, 12:33 PM) Мистерия, ще си кажеш ли името в играта, че може аз теб да навестя, поне да те знам коя си или ще се покриеш?
Чакай, бе нетърпеливкооо.. :P

kang написа:Цитат(kang @ Dec 19 2007, 12:33 PM) Мистерия ,ти сигурно си адвоката на варкулак?

Специални са ни взаимоотношенията, да! :) Вие да не завиждате, завистници такива... :P
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
kang
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от kang »

misterya написа:QUOTE(misterya @ Dec 19 2007, 12:52 PM) Чакай, бе нетърпеливкооо.. :P
Покри се! :crazy_pilot:
[b][color=red]Минете през тясната врата, защото тесни са вратите и стръмни пътищата, които ще ви отведат до истината, а широка е врата и гладък пътя, който ще ви погуби!...А там ви чакам АЗ[/color][/b]
Потребителски аватар
dim4o
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
Контакти:

Мнение от dim4o »

канг добре удари ме браво хвала не става често с много късмет си улучил че има флота нямах нет радвай се бъди жив и здрав ... докът се нахвалиш аз ще си направя старата флота не усещаш ли че ставаш смешен , ударил си някой браво , ударил си мене браво , велик си(не си)браво а ся земи млъкни ... браво
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.

Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
Потребителски аватар
kang
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от kang »

dim4o написа:QUOTE(dim4o @ Dec 19 2007, 01:04 PM) канг добре удари ме браво хвала не става често с много късмет си улучил че има флота нямах нет радвай се бъди жив и здрав ... докът се нахвалиш аз ще си направя старата флота не усещаш ли че ставаш смешен , ударил си някой браво , ударил си мене браво , велик си(не си)браво а ся земи млъкни ... браво

Димчо, теб избщо те няма в зара бре човек, не виждаш ли, че някои хора все искат да кажат "Колко сте жалки всички, само АЗ съм велик!"
Поствам си аз темата, просто да покажа битката и какво получавам? Получавам само заяждане и заплахи от въркулак, а ти какво точно искаше да кажеш-незнам! Не се хваля, старая се да играя, правя каквото мога и накрая получавам заплахи и заяждане. Не става въпрос кой съм ударил, а просто не може някой да понесе друг да пусне тема с битка, освен ако не му е приятел на въркулака. Защо скача, нямам представа.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

kang написа:QUOTE(kang @ Dec 18 2007, 10:08 AM) Аз не мога да разбера, ти за къв се взе, целия булфлийт заплашваш...сигурно заплашваш и от уни1 хора, че ще им литнеш от спийд да ги удариш, хайде трай си ,че ставаш смешен моля ти се! Този ще удариш, онзи ще удариш! Нали се сещаш, че ако не ми спре нета и не летиш до мен, за под 5 мин. клуба е до мен и е денонощен. Играй си играта, като удариш се хвали, не да хвърляш безпочвени заплахи към всеки.

Виж сега ще ти обясня с просто българско писанеее.щото ти маи си ром,лешетарин или манго които е от махалата и не разбира от весело бъзикане.

Тоя цитат от горе е след като аз ти написах,цитирам:Канг нали знаеш че те наблюдавам и ти ше омекнеш,къе видя обида от моя страна или липса на култура,че да ми кажеш,че хвърлям БЕЗПОЧВЕНИ ЗАПЛАХИ БЕ

Ти така се изказа,че аз съм хвърлял безпочвени заплахи,а дори не те заплаших а се пошегувах,но с тъпия си пост ми привлече вниманието,и ти предложих битка за да видиме дали са БЕЗПОЧВЕНИ моите заплахи,какво стана до сега,видя ли как се обърна темата,заради твоито качество на писане,ама си прос на колибарски петел и понятие си нямаш,че аз сичко правяю за да се забавлявам,и до сега не проуме че първия ми пост в твоита битка беше поздрав за нея,ама ти си урунгел които ме накара да се изнервя и да ти покажа,че си нищо.

Цаката е не да си отворен а да си отворен и способен :galletos:

И моля ти се спри да се правиш на жертва :lol:
Последна промяна от varkulak на ср дек 19, 2007 12:39 pm, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме

Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm

Мнение от Mr Max »

Kang-чо нека свърша с другарчетата,които са ми зелени на 2.184... и ще ти помагам където кажеш :a013:
Иначе Мистерията играе в Яла ми Яла и е питай ме на ЛС коя е ако искаш и си заинтересован,че тука може да ме накажат :lol:

Иначе въркулака освен да се налива с битки м/у ламери и прочие,да спами и обижда по форума,друго не може сигурно...или поне избива комплекси,може да са му в повече,или най-малкото да си няма занимание,за което може да докажа с постовете му по всяко време на деня,другарьо приеми играта е игра,забавлението е с граници,ти май нямаш такива...чувал ли си за купони...излизания,РАБОТА?
Или ще се оправдаеш,аз бачкам с компи иииии :dizzy:
Последна промяна от Mr Max на ср дек 19, 2007 1:00 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

попе,пепеееее кажи на детето да не еде кювтето,че ше му се спука шкембето,пак се изказа неподготвен,аз в тая игра не помня да съм наказван за нечестна игра,ако искаш можеш още сега да се обърнеш към администрацията да видиме има ли такова нещо,колкото за наливане,ние много добре помним твоите начинания така че не се изказваи неподготвен,да повторя,колкото за излизане от вкъжи,излизам толкова много,колкото си искам,аз се съмнявам ти дали излизаш от църквата че с тая набожнос ше си останеш вечен детственик,и винаги нема да та щът жените АМИН чадо
като захапем -не пускаме

Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm

Мнение от Mr Max »

varkulak написа:Цитат(varkulak @ Dec 19 2007, 02:12 PM) попе,пепеееее кажи на детето да не еде кювтето,че ше му се спука шкембето,пак се изказа неподготвен,аз в тая игра не помня да съм наказван за нечестна игра,ако искаш можеш още сега да се обърнеш към администрацията да видиме има ли такова нещо,колкото за наливане,ние много добре помним твоите начинания така че не се изказваи неподготвен,да повторя,колкото за излизане от вкъжи,излизам толкова много,колкото си искам,аз се съмнявам ти дали излизаш от църквата че с тая набожнос ше си останеш вечен детственик,и винаги нема да та щът жените АМИН чадо
Без коментар,не съм казал за нечестна игра...а за бойни точки чрез трепане на ламери,за детственост и излизания и прочие не може да ми говориш,до правописните ти грешки и бедния ти речник,трябва да се сърдиш на родителите си,че когато е било време не са те възпитали,айде със здраве и стига толкоз СПАМ :girl_witch:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”