Faraona vs "нова жертва"

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
kang
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 29, 2007 5:07 pm
Контакти:

Мнение от kang »

petar1981 написа:QUOTE(petar1981 @ Dec 19 2007, 11:03 AM) Човек направо се мъчи като ти чете твой то писане :dizzy: (ЗАПЕТАЙКА)слагаш кAдет ти падне запетайките и точките(ТОЧКА) :bravo:

Човеченцата ми са препинателни, ако не си забелязал. Прочети следващият ми коментар, не ме хапете, заяждайте се по между си , мене оставете. :lol:

Добре, човеченцата вече са препинателни знаци, а двете правописни грешки? Как може за толкова години, ако приемем, че 81 е набора ти, да не се научиш, пише се КЪДЕ, това е масова грешка.Мад 70% от пишещите я правят, затова е изключително смешна. От бързане КОЙ ТО, може да се приеме, въпреки че поне в поста, с който критикуваш е хубаво да си точен.
[b][color=red]Минете през тясната врата, защото тесни са вратите и стръмни пътищата, които ще ви отведат до истината, а широка е врата и гладък пътя, който ще ви погуби!...А там ви чакам АЗ[/color][/b]
Потребителски аватар
petar1981
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон юли 16, 2007 8:48 pm
Контакти:

Мнение от petar1981 »

kang написа:Цитат(kang @ Dec 19 2007, 11:32 AM) Добре, човеченцата вече са препинателни знаци, а двете правописни грешки? Как може за толкова години, ако приемем, че 81 е набора ти, да не се научиш, пише се КЪДЕ, това е масова грешка.Мад 70% от пишещите я правят, затова е изключително смешна. От бързане КОЙ ТО, може да се приеме, въпреки че поне в поста, с който критикуваш е хубаво да си точен.

Както кажеш даскале :p140:

Доволни

Последна промяна от petar1981 на ср дек 19, 2007 10:44 am, променено общо 1 път.
petar1981 лс към TUNJO

Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

petar1981 написа:Цитат(petar1981 @ Dec 19 2007, 11:35 AM) Каквото кажеш даскале :p140:
Не каквото, а както! :)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
kang
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от kang »

misterya написа:QUOTE(misterya @ Dec 19 2007, 11:41 AM) Не каквото, а както! :)

Мислех да го напиша, но решиш, че ще му дойде повече, нали се моли да не го закачаме. Иска само той да остроумничи, но справедливостта си е справедливост, може върки да е скаран с правописа, но Пешо не пада по-долу!
[b][color=red]Минете през тясната врата, защото тесни са вратите и стръмни пътищата, които ще ви отведат до истината, а широка е врата и гладък пътя, който ще ви погуби!...А там ви чакам АЗ[/color][/b]
Потребителски аватар
petar1981
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон юли 16, 2007 8:48 pm
Контакти:

Мнение от petar1981 »

kang написа:Цитат(kang @ Dec 19 2007, 11:48 AM) Мислех да го напиша, но решиш, че ще му дойде повече, нали се моли да не го закачаме. Иска само той да остроумничи, но справедливостта си е справедливост, може върки да е скаран с правописа, но Пешо не пада по-долу!

Пак четеш между редовете. Казах, че не съм перфектен в правописа, просто се старая. Преди да ми беше чел писанията, щеше да се хванеш за главата. Просто човек трябва малко да се постарае и се получава. Няма перфектен човек, това е. Аз винаги приемам критиките.
petar1981 лс към TUNJO

Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

petar1981 написа:Цитат(petar1981 @ Dec 19 2007, 12:15 PM) Пак четеш между редовете. Казах, че не съм перфектен в правописа, просто се старая. Преди да ми беше чел писанията, щеше да се хванеш за главата. Просто човек трябва малко да се постарае и се получава. Няма перфектен човек, това е. Аз винаги приемам критиките.
Браво, Петре :bravo: Ще се научиш ;) Пък да вземеш да ми станеш и симпатичен... :)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
kang
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от kang »

petar1981 написа:QUOTE(petar1981 @ Dec 19 2007, 12:15 PM) Пак четеш между редовете. Казах, че не съм перфектен в правописа, просто се старая. Преди да ми беше чел писанията, щеше да се хванеш за главата. Просто човек трябва малко да се постарае и се получава. Няма перфектен човек, това е. Аз винаги приемам критиките.

За мистерия може да трябва още да се стараеш, но на мен определено ми стана симпатичен, с едно от най-умните изказвания в трибуната. От мен имаш :bravo: ! Сега да го обясним на върки и всичко ще стане толкова супер! Ще спрат караниците и злоба няма да има, всеки прави каквото може, но някои хора не го разбират!
Потребителски аватар
mispa1
Редник (Private)
Регистриран: пон фев 26, 2007 2:18 pm
Контакти:

Мнение от mispa1 »

Леле колко глупости са написани тука.

едит: почва да ми се гади от вас , само опорочихте хубавата трибуна. Въркулак няма ли кой да ти натрие на тебе носа та да те видим какво ще говориш тогава. На всяка манджа мерудия то бива хвалене бива ама твойто на нищо не прилича.
Последна промяна от mispa1 на ср дек 19, 2007 12:01 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

kang написа:QUOTE(kang @ Dec 19 2007, 12:40 PM) За мистерия може да трябва още да се стараеш, но на мен определено ми стана симпатичен, с едно от най-умните изказвания в трибуната. От мен имаш :bravo: ! Сега да го обясним на върки и всичко ще стане толкова супер! Ще спрат караниците и злоба няма да има, всеки прави каквото може, но някои хора не го разбират!

абе каун ти маи покраи мене зе да се опитваш име да правиш Ъ,къв си ти бе,че чак и по ника ми обясняваш,за каса като тебе не е разрешено и ника да ми произнася,хората разбраха че покраи мене гледаш име да напраиш,то сичките са така,хъхъхъъх,мого си прос,изключително много баце,не осещаш ли,че се показваш кът мишка ве,напраил една битка с Димчо КОИТО НЕ ИГРАЕ СЕРИОЗНО АМИ САМО СЕ ЛИГАВИ,нито знаеш какви са му качествата нито нищо кво се обаждаш като мара пармрламата бе,ти си на секо едно гърне меродия бе,ако димчо играе сериозно и тебе и мене ше ни мине като пътен знак бе идиотоподобен,ама ти даже и тва не го знаеш,ако погледна от твоя страна,ти си мислиш нулирах го тоя не го знам какъв е и тва е,ама първо поразпитаи кои си занулил и играел ли е сериозно,то ти обясниха вече,че димчо не играе сериозно ама ако реши щи скъса гъзарете бре еиииии,мръциноооо :galletos:
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
kang
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от kang »

Ти го кръщаваш, той пърди и мъти водата!
Наитина това беше последния ми отговор към теб, дори не схвана идеята да си малко по-кротък със заплахите, с изказванията как всички са каси, само ти си велик, наричаш каса човек, който дори не си шпионирал, както и да е.
Чао, върколак, за мен ти си тотален игнор, ще прескачам мненията ти, все едно те няма...
Преводача ми от неграмотистански е уволнен! :)
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”