Пяна ли излиза от устата ти?! О, велики Киси, как може един "селски бек" да предизвика вниманието ти, и ти да паднеш така на неговото ниво?!Kisi написа:Цитат(Kisi @ Dec 18 2007, 07:31 PM) Лиз, близ... близ, лиз!@фаркулаг :
ДА знам че всички лижете г*** на каос , всички сте му фенове и на всички като теб той е идол .
За пореден път ли трябва да се изкажа по случея с Ники , че съм си имал причини да го ударя и не ми пука дали си чел всичко или не . Не ми пука и от мнението на форума за мен , форумци хиляди само тук говорите но с корабите летите само на савен . Ако с теб така са процедирали да ти бодват чушката , евала бате гей ще си останеш но какво ти пука нали си в Португалия . То на полето не ти трябва друго освен да ти го бодват
Айде целуни иконата на Каос която си си направил , че има ефект върху теб
Ама са те хващали, нали? А хванат ли те - крайKisi написа:Цитат(Kisi @ Dec 18 2007, 08:17 PM) Хаха , почна да си признаваш за каос и за езичето ти ще си признаеш няма къде да идеш![]()
А какво заслужавам в игарата , аз съм го постигнал за което на теб ще ти е нужно цял живот или два с твойте умения .
Честни рундове имам много , когато са ме хващали за нещо значи е имало защо но когато неса значи не съм правил нищо , ако това на раменете ти може да го проумее , мозъка ти е като на кокошка но клапче в тази пещера .
Пак ти казвам не ми пука какво е мнението на форума , не съм зависим от мнението на форума .
А това как му викат по "Белосслатински" не ме интересува , ти замен си един селски бек . Разбирасе знаеш какво е това все пак ежедневно ти го казват
Kisi, Бий си се в гърдите славно, как си се омазал с лайна главно!