Faraona vs "нова жертва"

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Faraona
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет окт 04, 2007 1:08 pm
Контакти:

Мнение от Faraona »

petar1981 написа:Цитат(petar1981 @ Dec 18 2007, 04:18 PM) Човек направо се мъчи като ти чете твой то писане :dizzy: слагаш кадет ти падне запетайките и точките :bravo:
като не можеш да четеш не влизаи в форума и не дранкаи глупости
:c022: :c022:
Потребителски аватар
petar1981
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон юли 16, 2007 8:48 pm
Контакти:

Мнение от petar1981 »

Само споменавам факти. По- добре е изобщо да не слага препинателни знаци или да вземе малко да понаучи правописа. На мен как направиха забелешки, преди във форума. Стегнах се малко, припомних си някои неща и така поне няма да се излагам във форума. Нищо лично, престанете да ме хапете. :a055:
petar1981 лс към TUNJO

Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Петре, ниe тука се опитваме да научим Върки като говори да не му капят лигите. С правописа ще се заемем по нататък
Последна промяна от Dimorese на вт дек 18, 2007 11:04 pm, променено общо 1 път.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Аз профилактично да попитам...какво стана със салрон? :p140:

Редакция:Вече разбрах :)

П.П.Много готин нов подпис имам :lol:
Последна промяна от Fallen_angel на ср дек 19, 2007 1:00 am, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
kang
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 29, 2007 5:07 pm
Контакти:

Мнение от kang »

Fallen_angel :a013: :bravo: :lol:

Почти като на аватара :lol:
[b][color=red]Минете през тясната врата, защото тесни са вратите и стръмни пътищата, които ще ви отведат до истината, а широка е врата и гладък пътя, който ще ви погуби!...А там ви чакам АЗ[/color][/b]
Потребителски аватар
kang
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 29, 2007 5:07 pm
Контакти:

Мнение от kang »

petar1981 написа:QUOTE(petar1981 @ Dec 18 2007, 04:18 PM) Човек направо се мъчи като ти чете твой то писане :dizzy: (ЗАПЕТАЙКА)слагаш кAдет ти падне запетайките и точките(ТОЧКА) :bravo:
Ахахаахахах, абе пич, ти ли намери да оплюеш правописа на Върки, за него ми превеждат, но и ти не падаш по-долу! :)
Последна промяна от kang на ср дек 19, 2007 9:23 am, променено общо 1 път.
[b][color=red]Минете през тясната врата, защото тесни са вратите и стръмни пътищата, които ще ви отведат до истината, а широка е врата и гладък пътя, който ще ви погуби!...А там ви чакам АЗ[/color][/b]
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Dec 18 2007, 11:44 PM) Аз профилактично да попитам...какво стана със салрон? :p140:

Редакция:Вече разбрах :)

П.П.Много готин нов подпис имам :lol:

хъхъхъ тва по ми прилича на ония койот дето гонеше оная умрела гъска :lol: БИП БИП :dizzy: :a013:
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

varkulak написа:Цитат(varkulak @ Dec 19 2007, 10:39 AM) хъхъхъ тва по ми прилича на ония койот дето гонеше оная умрела гъска :lol: БИП БИП :dizzy: :a013:

Гъската е птица киви наречена пътния бегач, а койота се казва Ъгли. Освен че и двамата сте Ъгли, друго общо между въпросния койот и фърки няма!!
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Dimorese написа:Цитат(Dimorese @ Dec 19 2007, 10:50 AM) Гъската е птица киви наречена пътния бегач, а койота се казва Ъгли. Освен че и двамата сте Ъгли, друго общо между въпросния койот и фърки няма!!
Каква полезна информация! :)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
petar1981
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон юли 16, 2007 8:48 pm
Контакти:

Мнение от petar1981 »

Човек направо се мъчи като ти чете твой то писане :dizzy: (ЗАПЕТАЙКА)слагаш кAдет ти падне запетайките и точките(ТОЧКА) :bravo:

Човеченцата ми са препинателни, ако не си забелязал. Прочети следващият ми коментар, не ме хапете, заяждайте се по между си , мене оставете. :lol:
Последна промяна от petar1981 на ср дек 19, 2007 10:04 am, променено общо 1 път.
petar1981 лс към TUNJO

Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”