[CCCP]InSO vs. [United]SIEMENS

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Както и вчера лирическият ни герой реши да отиде на "пазар" - пак си "накупи" малко кокошки и някоя и друга заблеяна овцичка, преди да види през джама на един съсед новото му телефонче.И понеже нашия протагонист е "културен" - той избра най-елегантния начин - чупи джама и прибира :) Ама му трябваше някой да заличи следите...че да не дойде градския полицай - агент Крабтрий и да го фкара у "зандано".Та отиде до градското поделение на "ФолВ", взе няколко човека и бегом за телефона.Акцията мина като по учебник - стъклото, телефона, почистването.Собственика се прибра малко след това и опищя махалата, но нашите герои бяха вече в кръчмата празнувайки успеха :)

А ето и снимки на престъплението:

[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

ех че са готини старите картинки на корабчетата :) :crazy_pilot:
Победата Ще Бъде Наша
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

Браво на Инсо много добра битка,на мене този
ми беше зелен като марулка :(
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Dec 18 2007, 10:45 PM) Както и вчера лирическият ни герой реши да отиде на "пазар" - пак си "накупи" малко кокошки и някоя и друга заблеяна овцичка, преди да види през джама на един съсед новото му телефонче.И понеже нашия протагонист е "културен" - той избра най-елегантния начин - чупи джама и прибира :) Ама му трябваше някой да заличи следите...че да не дойде градския полицай - агент Крабтрий и да го фкара у "зандано".Та отиде до градското поделение на "ФолВ", взе няколко човека и бегом за телефона.Акцията мина като по учебник - стъклото, телефона, почистването.Собственика се прибра малко след това и опищя махалата, но нашите герои бяха вече в кръчмата празнувайки успеха :)

А ето и снимки на престъплението:

ццц много си добар бре ..браво фана го ...иаз мислех да намина там ама кво да се прави изпревари ......ех ма нали знаеш инсо като забраиш магиите и касмета ти сварши ти пак ше си тук ама рециклиран :lol: :lol: :lol:

:c022:
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Пипо, никога не разчитам на късмет. Не съм го имал, не вярвам и да го имам. Дали ще бъда рециклиран ... само времето ще покаже. Ако ме рециклират - браво, ако не успеят ... да са успели. Не съм незанулим, не казвам, че съм про, просто казвам, че някои, които са много силни сега, не помнят колко бой са яли като са били около мен. Тези, за които говоря, надявам се, ще се сетят сами. Специално, тия 3 битки ги слагам, в отговор на Ред Арми и техните 3 битки. Да се надяваме, утре ще успея да ги направя 4, за да сме наравно :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

VaN__ написа:QUOTE(VaN__ @ Dec 18 2007, 11:24 PM) Пипо, никога не разчитам на късмет. Не съм го имал, не вярвам и да го имам. Дали ще бъда рециклиран ... само времето ще покаже. Ако ме рециклират - браво, ако не успеят ... да са успели. Не съм незанулим, не казвам, че съм про, просто казвам, че някои, които са много силни сега, не помнят колко бой са яли като са били около мен. Тези, за които говоря, надявам се, ще се сетят сами. Специално, тия 3 битки ги слагам, в отговор на Ред Арми и техните 3 битки. Да се надяваме, утре ще успея да ги направя 4, за да сме наравно :)
ххаха дам и аз и несам казал че си незанулим.....та само времето ще покаже помна полета кам мен ...дето каза може да стане нещо...това си е вече до касмета да опреш... :c022:
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
fiesta
Редник (Private)
Регистриран: вт май 01, 2007 10:13 am
Контакти:

Мнение от fiesta »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Dec 18 2007, 11:24 PM) Пипо, никога не разчитам на късмет. Не съм го имал, не вярвам и да го имам. Дали ще бъда рециклиран ... само времето ще покаже. Ако ме рециклират - браво, ако не успеят ... да са успели. Не съм незанулим, не казвам, че съм про, просто казвам, че някои, които са много силни сега, не помнят колко бой са яли като са били около мен. Тези, за които говоря, надявам се, ще се сетят сами. Специално, тия 3 битки ги слагам, в отговор на Ред Арми и техните 3 битки. Да се надяваме, утре ще успея да ги направя 4, за да сме наравно :)

БРАВОООООО!!!!! :bravo: :bravo: :bravo:
atleta_pi4
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 20, 2007 9:37 pm
Контакти:

Мнение от atleta_pi4 »

Абе пич ти си реши; да откажеш май половината играчи от булфлеет :c022: :dizzy: супер битки си направил просто евала :)
Потребителски аватар
Rell
Редник (Private)
Регистриран: пон сеп 03, 2007 10:39 am
Контакти:

Мнение от Rell »

ОО той като реши - няма отърване. Подразните ли го, бягайте надалече. Ама вселената тогава най-вероятно ще ви се струва малка :crazy_pilot:
fiesta
Редник (Private)
Регистриран: вт май 01, 2007 10:13 am
Контакти:

Мнение от fiesta »

Rell написа:Цитат(Rell @ Dec 19 2007, 01:42 PM) ОО той като реши - няма отърване. Подразните ли го, бягайте надалече. Ама вселената тогава най-вероятно ще ви се струва малка :crazy_pilot:

СЕРЬОЗНО!!!! :crazy_pilot:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”