А ето и снимки на престъплението:
[CCCP]InSO vs. [United]SIEMENS
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
ццц много си добар бре ..браво фана го ...иаз мислех да намина там ама кво да се прави изпревари ......ех ма нали знаеш инсо като забраиш магиите и касмета ти сварши ти пак ше си тук ама рециклиранFallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Dec 18 2007, 10:45 PM) Както и вчера лирическият ни герой реши да отиде на "пазар" - пак си "накупи" малко кокошки и някоя и друга заблеяна овцичка, преди да види през джама на един съсед новото му телефонче.И понеже нашия протагонист е "културен" - той избра най-елегантния начин - чупи джама и прибираАма му трябваше някой да заличи следите...че да не дойде градския полицай - агент Крабтрий и да го фкара у "зандано".Та отиде до градското поделение на "ФолВ", взе няколко човека и бегом за телефона.Акцията мина като по учебник - стъклото, телефона, почистването.Собственика се прибра малко след това и опищя махалата, но нашите герои бяха вече в кръчмата празнувайки успеха
![]()
А ето и снимки на престъплението:
[CCCP]InSO vs. [United]SIEMENS
ххаха дам и аз и несам казал че си незанулим.....та само времето ще покаже помна полета кам мен ...дето каза може да стане нещо...това си е вече до касмета да опреш...VaN__ написа:QUOTE(VaN__ @ Dec 18 2007, 11:24 PM) Пипо, никога не разчитам на късмет. Не съм го имал, не вярвам и да го имам. Дали ще бъда рециклиран ... само времето ще покаже. Ако ме рециклират - браво, ако не успеят ... да са успели. Не съм незанулим, не казвам, че съм про, просто казвам, че някои, които са много силни сега, не помнят колко бой са яли като са били около мен. Тези, за които говоря, надявам се, ще се сетят сами. Специално, тия 3 битки ги слагам, в отговор на Ред Арми и техните 3 битки. Да се надяваме, утре ще успея да ги направя 4, за да сме наравно![]()
VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Dec 18 2007, 11:24 PM) Пипо, никога не разчитам на късмет. Не съм го имал, не вярвам и да го имам. Дали ще бъда рециклиран ... само времето ще покаже. Ако ме рециклират - браво, ако не успеят ... да са успели. Не съм незанулим, не казвам, че съм про, просто казвам, че някои, които са много силни сега, не помнят колко бой са яли като са били около мен. Тези, за които говоря, надявам се, ще се сетят сами. Специално, тия 3 битки ги слагам, в отговор на Ред Арми и техните 3 битки. Да се надяваме, утре ще успея да ги направя 4, за да сме наравно![]()