[ Sinigers® ]TeDDy vs [X]STORM
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- LorD DemoniC
- Майор (Major)
- Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
- Контакти:
Бобето и трола ? Същата ли беше ситуацията ?The.Devils.Own написа:Цитат(The.Devils.Own @ Dec 18 2007, 03:35 PM) Пичове какви играчи, какви чудесии. Това е гавра! Гавра с човек на 20к ! Абе като сте такива прота земете го скройте тоя номер на някой друг такъв професионалист....
Мизерия.
П.С Това уж беше махнато , би трябвало и тука да е така. Сори
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
И там ли разликата беше 20 пъти?Съмнявам се...
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
- thug
- Редник (Private)
- Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
- Контакти:
кво ревете за тия точки само не разбирам? Ако беше кацнал някой на 30к точки пак ли щяхте да ревете?Важна е поуката от цялата история.Защото да си правиш сейв върху активен играч е адски нагло и обиждащо и затова евала че са го върнали териката от 2-ри в 1-ви клас 
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
- Maimuna
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
- Контакти:
Не ста'а. Живеем да ви дразним баце.-=(RANGER)=- написа:Цитат(-=(RANGER)=- @ Dec 18 2007, 08:25 PM) Cool стига само си спамил по форума аман от такива като тебе![]()
Цитаткво ревете за тия точки само не разбирам? Ако беше кацнал някой на 30к точки пак ли щяхте да ревете?Важна е поуката от цялата история.Защото да си правиш сейв върху активен играч е адски нагло и обиждащо и затова евала че са го върнали териката от 2-ри в 1-ви клас a055.gif[/quote]
Работата е, че вместо оня дет е бил он-барабон или кфото искате казвайте, ама СТОРМ да му върши работата, която всеки може да я свърши-да се вдигне или да отвърне на удара. Някак си не разбирам сккрития "замисъл".
So we crawl.
Навярно вече сте разбрали че аз съм този "набедения" в ситуацията...така е!!!
Прочетох доста неща, мнения на сиирджии, зашитници, мои познати ... no coment!
Когато това се случи ("гаврата") се изненадах доста и седях замислен около 10 секунди...да направено е страхотно...браво казах лично и на zelen...казвам БРАВО и на STORM!
Нека ви кажа нещо от гледна точка на тези играчи, на които играта им харесва и нямат безкрайните нанки и безкрайното време да се ширят и тряпат хорица във вселените:
Аз съм (и много други играчи) на работа от сутрин до вечер...по принцип не правя сейвън на активни играчи, но точно тази сутрин ми изтече едно наказание и ако не бях махнал корабите от планетата щяха да изгърмят...
Гледах да ми се върнат след около 14 часа ни по-малко ни повече (играеше ми се а нямах възможност да вляза по-рано, а и закъснявах за работа, което е почти недопустимо). Работата ми е такава че се налага да пътувам из черноморието и когато се върнах в офиса видях какво се бе случило.
Играя тази игра от почти 1,5 години и тоста неща съм научил, вкл и това! Казвам че тези "гиганти", тези изкуствени (повечето) "гиганти" се хвалят наляво и надясно, колко са велики, гаделичкат си самочувствието като четът мнението на тези техни "псевдо" приятелчета "гиганти" във форумите: "Браво", "Супер си", "Гений" ... ТРЪНКИ!!! Те са просто поредните загубеняци решили да постигнат нещо единствено там където им е възможно - във виртуалния свят. По това което разбирам от коментарите, за тях тази игра е нещо велико! А и си правя изводите за тези "гиганти" че те прекарват цялото си време пред компютъра...демек нищо друго освен да спят оттделно от PCто! И после ми кажете дали най-важно е уважението!
Мога да кажа и още, но толкова е много наредбата че взима да се меши вече ... На тези "гиганти" им пожелавам да живеят още дълго пред компютъра!!!
Мерси, че ме уважихте като прочетохте това!!! Приятни битки!!!
Прочетох доста неща, мнения на сиирджии, зашитници, мои познати ... no coment!
Когато това се случи ("гаврата") се изненадах доста и седях замислен около 10 секунди...да направено е страхотно...браво казах лично и на zelen...казвам БРАВО и на STORM!
Нека ви кажа нещо от гледна точка на тези играчи, на които играта им харесва и нямат безкрайните нанки и безкрайното време да се ширят и тряпат хорица във вселените:
Аз съм (и много други играчи) на работа от сутрин до вечер...по принцип не правя сейвън на активни играчи, но точно тази сутрин ми изтече едно наказание и ако не бях махнал корабите от планетата щяха да изгърмят...
Гледах да ми се върнат след около 14 часа ни по-малко ни повече (играеше ми се а нямах възможност да вляза по-рано, а и закъснявах за работа, което е почти недопустимо). Работата ми е такава че се налага да пътувам из черноморието и когато се върнах в офиса видях какво се бе случило.
Играя тази игра от почти 1,5 години и тоста неща съм научил, вкл и това! Казвам че тези "гиганти", тези изкуствени (повечето) "гиганти" се хвалят наляво и надясно, колко са велики, гаделичкат си самочувствието като четът мнението на тези техни "псевдо" приятелчета "гиганти" във форумите: "Браво", "Супер си", "Гений" ... ТРЪНКИ!!! Те са просто поредните загубеняци решили да постигнат нещо единствено там където им е възможно - във виртуалния свят. По това което разбирам от коментарите, за тях тази игра е нещо велико! А и си правя изводите за тези "гиганти" че те прекарват цялото си време пред компютъра...демек нищо друго освен да спят оттделно от PCто! И после ми кажете дали най-важно е уважението!
Мога да кажа и още, но толкова е много наредбата че взима да се меши вече ... На тези "гиганти" им пожелавам да живеят още дълго пред компютъра!!!
Мерси, че ме уважихте като прочетохте това!!! Приятни битки!!!
-
thunderbird_
- Редник (Private)
- Регистриран: вт дек 18, 2007 9:30 am
- Контакти:
- maks
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
- Контакти:
теди много хубаво го каза просто не всеки се застоява денонощно пред пц-то.аз миналото лято(да лято) съм събрал максимум по 18 часа просто ми се приспиваше и не съм успявал повече.не знам другите как успяват да превишават и 20 часа,че наскоро видях и някъв наказан за 23 часа че направил.ем хора сме.е и аз днеска си направих половината сейв по активен играч.той отвърна на удара-получих смс и днеска извадих късмет само 1 час карахме в даскалото и го сварих още да лети
ем контрата не беше успешна не успя да ме ограби 
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
И аз не издържах. Трябваше да напиша нещо ,защото това се превърна в истинска римска трагедия просто така се случи
взехме решение на място нямаше какво да му мислим .Атаката беше към мен и не се радвах много от този факт !
и в края на краищата това е игра в игрите винаги има загубили и победители. Говорите за морал !!! По чия ценостна система съдите?
А и Теди нищо лично всеки сам си определя времето за игра аз също ходя на работа просто сега съм в отпуск и имам повечко време . А и още нещо ще помоля моралните съдници да престанат да ни съдят
взехме решение на място нямаше какво да му мислим .Атаката беше към мен и не се радвах много от този факт !
и в края на краищата това е игра в игрите винаги има загубили и победители. Говорите за морал !!! По чия ценостна система съдите?
А и Теди нищо лично всеки сам си определя времето за игра аз също ходя на работа просто сега съм в отпуск и имам повечко време . А и още нещо ще помоля моралните съдници да престанат да ни съдят