Така еFallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Dec 18 2007, 01:50 PM) Не забравяйте все пак и че мусаката винаги взима готов акаунт(40-50к точки), а не прави свойХи из про
![]()
Битка
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Dec 18 2007, 01:50 PM) Не забравяйте все пак и че мусаката винаги взима готов акаунт(40-50к точки), а не прави свойХи из про
![]()
и да земе и да не земе е по добър от тебе в пъти КАСО ДОХОДНА
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
- Maimuna
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
- Контакти:
ТИКВО ПРАЗНАvarkulak написа:Цитат(varkulak @ Dec 18 2007, 06:44 PM) и да земе и да не земе е по добър от тебе в пъти КАСО ДОХОДНА![]()
ПП:най-добрата ми битка ... Хмм ... А д-а-а-а. Значи 2 ЗНС-та и 920 кръста имах, а защитника 1300 кръста. Тфа 2-3 дни преди ДМ. Тогава нз как се правеше бекъп, за което мн съжалявам
Последна промяна от Maimuna на вт дек 18, 2007 5:51 pm, променено общо 1 път.
So we crawl.
Теб пък никога не съм те и знаел кой си . Един път във вселена 2 съм те спай и ти ми прати една камара ЛС-та и на другия ден беше зануленvarkulak написа:QUOTE(varkulak @ Dec 18 2007, 06:44 PM) и да земе и да не земе е по добър от тебе в пъти КАСО ДОХОДНА![]()
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Абе, псенце, ти къде пак си вреш олигавената муцуна?varkulak написа:Цитат(varkulak @ Dec 18 2007, 08:44 PM) и да земе и да не земе е по добър от тебе в пъти КАСО ДОХОДНА![]()
Edit:
http://rogertaylor.hit.bg/rogertaylor%2 ... kigod.html
http://rogertaylor.hit.bg/rogertaylor%2 ... ircon.html
Първия ми рунд в Булфлийт, веднага щом почна ДМ.
Последна промяна от Fallen_angel на вт дек 18, 2007 6:56 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
тръгвам си към нас, по пътя ще взема и пуканки
като се замисля, ми се струва, че е по - добре да си изпукам сам, че няма да ми стигнат парите за толкова голямо количество
като се замисля, ми се струва, че е по - добре да си изпукам сам, че няма да ми стигнат парите за толкова голямо количество
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
-
ALDAN
- LorD DemoniC
- Майор (Major)
- Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
- Контакти:
Аз имах 3 дини и 900 кръста ден преди детмача и ги нацепих в към 700 унита на някой си от Whitepower ...CooL написа:Цитат(CooL @ Dec 18 2007, 06:48 PM) ТИКВО ПРАЗНА
ПП:най-добрата ми битка ... Хмм ... А д-а-а-а. Значи 2 ЗНС-та и 920 кръста имах, а защитника 1300 кръста. Тфа 2-3 дни преди ДМ. Тогава нз как се правеше бекъп, за което мн съжалявамА за ник ... Малееее у тая игра сигурно 30-40 ника съм ползвал. Пък и го бех сменял 2-3 пъти оня рунд.
Иначе като единици флота най мноу съм имал 3000 кръста
Вече само минавам , но ако искаш мога да постна първата голяма битка за темата с мое участие ?ALDAN написа:QUOTE(ALDAN @ Dec 18 2007, 08:14 PM) Като ти гледам коментарите доста често минаваш![]()