[ Sinigers® ]TeDDy vs [X]STORM

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
InSaNe__ShAdY
Редник (Private)
Регистриран: нед ное 04, 2007 10:57 am
Контакти:

Мнение от InSaNe__ShAdY »

Като изпълнение беше адски добро, но какво е удоволствието да набиеш човек 20 пъти по малко точки от тебе.На твое място поне бих му върнал рециклажа.
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

-=(RANGER)=- написа:Цитат(-=(RANGER)=- @ Dec 18 2007, 06:01 PM) ее стига сте яли сторм фактически сторм никой не е нападнал а просто един човек незнае къде да си пуска сейвъна :c022:
Знае, ама от къде да знае, че 2-ия в класирането ше колонизира там !?!?
So we crawl.
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

много добре е станало :a013:
нападателя като е толко хитър да си прави сийва по активен играч сега да си строи флотата наново
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
Потребителски аватар
larisa
Редник (Private)
Регистриран: пет юли 22, 2005 6:07 pm
Контакти:

Мнение от larisa »

CooL написа:Цитат(CooL @ Dec 18 2007, 07:19 PM) Знае, ама от къде да знае, че 2-ия в класирането ше колонизира там !?!?
аве като си толкова велик направи си ти сеиван варху активен играч и после не влизаи 5-6 часа докато удариш па после се оплакваи :dizzy: или маи те е яд за нещо ? :p140:
[i]Обичаите се[/i]
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

Яд ме е, да, айде битката-станало, ама да не я беше поствал !? Та тфа:
1. Клане е.
2. Сметни си колко ПЪТИ е разликата между двамата.
3. Хвали се, че успял да му направи засада или там кфот и да е. Т'ва, че можеш да "пренасочиш атаката", като колонизираш го знам от каменната ера.
So we crawl.
Потребителски аватар
larisa
Редник (Private)
Регистриран: пет юли 22, 2005 6:07 pm
Контакти:

Мнение от larisa »

CooL написа:Цитат(CooL @ Dec 18 2007, 07:37 PM) Яд ме е, да, айде битката-станало, ама да не я беше поствал !? Та тфа:
1. Клане е.
3. Хвали се, че успял да му направи засада или там кфот и да е. Т'ва, че можеш да "пренасочиш атаката", като колонизираш го знам от каменната ера.
е нали точно за това я е сложил тая битка точно заради такива кадето сега идват от камената ера толкова ли не го прочете това ?
[i]Обичаите се[/i]
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

CooL написа:QUOTE(CooL @ Dec 18 2007, 06:37 PM) Яд ме е, да, айде битката-станало, ама да не я беше поствал !? Та тфа:
1. Клане е.
О Велики Коол!О Велики спамере!Знаем,че всички са низши твари в сравнение с теб,ама имай малко милост към простосмъртните.
Да си минем на думата-КЪДЕ СА ТИ НА ТЕБ БИТКИТЕ,ВЕЛИКИ ФОРУМЕН БОЕЦО ?!А БОЙНИТЕ ТОЧКИ?!ИЛИ ТИ САМО ЗАЩИТИ БИЕШ И ЗАТОВА ТАКА...
Недей да си отваряш устата,защото си смешен.Било гавра като е колонизирал на същите координати,ами с коя дума да охарактеризирам савен-а на другия боец ?
ГАВРА ?!?(или не е достатъчно точна)
Като е голям играч защо си е направил савен-а на активен играч ??
Или просто не е чувал,че сам влиза в устата на лъва по този начин??
Тедди като събере малко повече умствен багаж ще събере и повече флота,а Коол да си пази изказванията за себе си или да ги разправя на някой 12-годишен.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Браво Сево , докарал си печалбата при теб :bravo:
Явно Тедди не е сериозен играч и не му е пукало така и трябва :p140: смело и безотговорно пуснал атака и отишъл на даскало :crazy_pilot:
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Потребителски аватар
dinko
Сержант (Sergeant)
Регистриран: вт окт 25, 2005 3:05 pm
Контакти:

Мнение от dinko »

добро изпълнение сещам за тралко :)

[quote="AGGRESSIVE_bg"]еи един савет от мене-защо не изпратите една кутия бомбони на диавол та да сте сигурни че и вас няма да ви навести! :)
[/quote]
[quote="Berbatov"]футболът е проста игра за умни хора
[/quote]
Потребителски аватар
Petar
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет яну 04, 2007 10:34 pm
Контакти:

Мнение от Petar »

Благодаря за добрите думи.Бтв забравих само да добавя... Защитника имаше добра флота за точките си.Нищо лично нямах към него.Всеки би помогнал на стар съюзник или играч.Зелиният и краб са в един съюз аз от първа се познавам с краб голям пич и помогнах на съотборника му.Дали е гавра?Всеки има право на мнение.Аз изказах моето.Не е според мен искам да покажа на другите играчи да не правят тази грешка която я е направил този играч....За това са измислени и (и) ( освен ,че са и доста доходни като ресурс разбира се) там се прави най-правилният сайван.А като се наближи 150 к точки и повече стационирване е най-добрият сайван за мен! :) Лека вечер ви пожелавам и без спам нека някой да го изчисти от админите.

A.C.A.B.

[url=http://bulfleet.com/?recruit=428938][/url]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”