Любов

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

[Off] Е тук вече ме избива на латински.....[/Off]
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

The.Devils.Own написа:Цитат(The.Devils.Own @ Dec 17 2007, 04:44 PM) Интернет любов. Аз това го разбирам като да правиш любов с модема... Който може, нека да опита ! :)
Еее, а за хората с лаптоп кфо оста'а :)
So we crawl.
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

Аз мисля, че по интернет любов може да се завърже. Един приятел, ми говореше, че по нета си е намерил някакво гадже и сега в Събота щели да се видят. Това е тъпо според мен, защото неможеш да я опознаеш добре по интернет или в случая скайп. Така, че предлагам ви да си хванете момичето/момчето не по нета, а на яве. ;) Пожелавам ви успех, а ако сте намерили половинката си да бъдете до края на дните си заедно. Приятна вечер!
Потребителски аватар
ranger
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юни 02, 2007 8:04 pm
Контакти:

Мнение от ranger »

CooL написа:QUOTE(CooL @ Dec 18 2007, 05:44 PM) Еее, а за хората с лаптоп кфо оста'а :)
ти недей така и за хората с пинсетки трябва да има нещо :c022:
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

DoNaTell0 написа:Цитат(DoNaTell0 @ Dec 18 2007, 05:55 PM) ... Това е тъпо според мен, защото неможеш да я опознаеш добре по интернет или в случая скайп. Така, че предлагам ви да си хванете момичето/момчето не по нета, а на яве. ;) Пожелавам ви успех, а ако сте намерили половинката си да бъдете до края на дните си заедно. Приятна вечер!
Тъпо?!... Значи физиката за теб е по-важна за опознаване пред характера?! Ако е грозен/на не става, иначе може да стои отпред един прекрасен по характер човек.
Доказано е, че човек повече се отпуска да покаже характерните си черти пред "монитара", от колкото на среща. ;) Не ти прилича на човек с 13-годишен син, да разсъждава така... Или може би си старомоден/на... А до колкото до опознаване... един човек непрекъснато се променя и формира във времето... Така, че можем непрекъснато да опознаваме един човек, който всъщност си мислим, че познаваме... ;)

ЕDIT: Raid, явно не си достигнал духовната възраст за да го разбереш!
Всъщност на деца няма какво толкова да обяснявам, че да се разбира ;)
Последна промяна от misterya на вт дек 18, 2007 5:17 pm, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
Raid
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
Контакти:

Мнение от Raid »

нема текова нещо като любовта всичко е просто привързване , а и мистерия нищо не разбрах от това което написа
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

Разбира се, че не. Физиката е по - маловажна от характера. Но представи си, имаш някаква жена 120кг., но с убийствен характер. И какво, ще я вземеш ли? Важни са и двете, но разбира се, важно е да те уважават и обичат. А това за нервите пред монитора си е така, защото всички се чустват малко или много притеснени от срещата с приятелката/приятеля си. И за опознаването аз лично още немога да разбера жена си, защо винаги държи хладилника отворен.

П.П. Трябвало да се проветри, за да не мирише...
Последна промяна от DoNaTell0 на вт дек 18, 2007 5:50 pm, променено общо 1 път.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

DoNaTell0 написа:Цитат(DoNaTell0 @ Dec 18 2007, 06:50 PM) .... аз лично още немога да разбера жена си......

....и ще си първия ако успееш.....
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

Така е... Но виж за хладилника, е малко малоумно.
Както и да е - жени, нали знаеш.
Моля не се обиждайте вие - жените...
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

DoNaTell0 написа:Цитат(DoNaTell0 @ Dec 18 2007, 06:50 PM) Разбира се, че не. Физиката е по - маловажна от характера. Но представи си, имаш някаква жена 120кг., но с убийствен характер. И какво, ще я вземеш ли?
Е, к'ва е па тая с убийствен характер, дето ще тежи 120 кг бре :) . Едни се раждат прекалено хубави чак, други достатъчно, трети по-малко и т.н., но това да се поддържаш и да се харесваш сам/сама себе си, си е точно част от характера. И се стремиш да усъвършенстваш себе си по убийствения ти характер, а не да трансформираш характера си по убийствените си килограми. Ако е щангистка, примерно, то вече на маниачки отиваме... Както и да е, частни случаи, разбира се, има много, ама ако ще се обсъжда всеки един... :}

Като си търсиш половинката, естествено, че ще й гледаш всичко, нали пред приятели ще я показваш, пред вашите, тук-там ще ходите, пружини ще разтягате, ала-бала, и всичко там както си му е реда, всеки си преценява възможностите и си търси максималното, пък ако не, винаги му минава през акъла, че "можеше и още"... зависи и от акъл, и от години... ама то т'ва си е нещо нормално, дето не виждам на кой не са му ясни тия неща и тука му е мястото за обсъждане... :>

Колкот е шанса да се намерите в сайт за запознанства, горе-долу толкоз и тука. И със сигурност ще знаете, че има 1 нещо на тоя свят, дето да харесвате и двамата (игрицата тоест).

Има такива, дето от тук им е почнала историята, ама те хората си консумират връзката вече, не се занимават с дреболии :) . Аз само за един чифт знам, може и още да има, но са единици. В темата конкретно кой ли се пита или...? Щот от тях отговор надали ще получиш скоро :) >

Да го таковам, пак написах 100 реда .. ;{
Последна промяна от LoaD на вт дек 18, 2007 6:47 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Off Topic”