Любов
Аз мисля, че по интернет любов може да се завърже. Един приятел, ми говореше, че по нета си е намерил някакво гадже и сега в Събота щели да се видят. Това е тъпо според мен, защото неможеш да я опознаеш добре по интернет или в случая скайп. Така, че предлагам ви да си хванете момичето/момчето не по нета, а на яве.
Пожелавам ви успех, а ако сте намерили половинката си да бъдете до края на дните си заедно. Приятна вечер!
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Тъпо?!... Значи физиката за теб е по-важна за опознаване пред характера?! Ако е грозен/на не става, иначе може да стои отпред един прекрасен по характер човек.DoNaTell0 написа:Цитат(DoNaTell0 @ Dec 18 2007, 05:55 PM) ... Това е тъпо според мен, защото неможеш да я опознаеш добре по интернет или в случая скайп. Така, че предлагам ви да си хванете момичето/момчето не по нета, а на яве.Пожелавам ви успех, а ако сте намерили половинката си да бъдете до края на дните си заедно. Приятна вечер!
Доказано е, че човек повече се отпуска да покаже характерните си черти пред "монитара", от колкото на среща.
ЕDIT: Raid, явно не си достигнал духовната възраст за да го разбереш!
Всъщност на деца няма какво толкова да обяснявам, че да се разбира
Последна промяна от misterya на вт дек 18, 2007 5:17 pm, променено общо 1 път.
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Разбира се, че не. Физиката е по - маловажна от характера. Но представи си, имаш някаква жена 120кг., но с убийствен характер. И какво, ще я вземеш ли? Важни са и двете, но разбира се, важно е да те уважават и обичат. А това за нервите пред монитора си е така, защото всички се чустват малко или много притеснени от срещата с приятелката/приятеля си. И за опознаването аз лично още немога да разбера жена си, защо винаги държи хладилника отворен.
П.П. Трябвало да се проветри, за да не мирише...
П.П. Трябвало да се проветри, за да не мирише...
Последна промяна от DoNaTell0 на вт дек 18, 2007 5:50 pm, променено общо 1 път.
-
skorpionbg
Е, к'ва е па тая с убийствен характер, дето ще тежи 120 кг бреDoNaTell0 написа:Цитат(DoNaTell0 @ Dec 18 2007, 06:50 PM) Разбира се, че не. Физиката е по - маловажна от характера. Но представи си, имаш някаква жена 120кг., но с убийствен характер. И какво, ще я вземеш ли?
Като си търсиш половинката, естествено, че ще й гледаш всичко, нали пред приятели ще я показваш, пред вашите, тук-там ще ходите, пружини ще разтягате, ала-бала, и всичко там както си му е реда, всеки си преценява възможностите и си търси максималното, пък ако не, винаги му минава през акъла, че "можеше и още"... зависи и от акъл, и от години... ама то т'ва си е нещо нормално, дето не виждам на кой не са му ясни тия неща и тука му е мястото за обсъждане... :>
Колкот е шанса да се намерите в сайт за запознанства, горе-долу толкоз и тука. И със сигурност ще знаете, че има 1 нещо на тоя свят, дето да харесвате и двамата (игрицата тоест).
Има такива, дето от тук им е почнала историята, ама те хората си консумират връзката вече, не се занимават с дреболии
Да го таковам, пак написах 100 реда .. ;{
Последна промяна от LoaD на вт дек 18, 2007 6:47 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.