[ Sinigers® ]TeDDy vs [X]STORM

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Petar
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет яну 04, 2007 10:34 pm
Контакти:

Мнение от Petar »

ХАХАХАХАХАхаХАХАХх Габра? Не е точната дума.Това е послепис към другите играчи да не си правят сайван върху АКТИВНИ играчи.Трябва да имаш малко сиво вещество да сванеш идеята ми и какво съм написъл. Винаги има по велик играч оттеб и никога не се мислете момчеца и момичата за най-велият най-силиният.Първо се мисли после се пише.Не да дрънкате из форума глупости.

Да изфуках се :) ,че мога. А вие що не го правите или нямате толкова акъл? :) :crazy_pilot:
Последна промяна от Petar на вт дек 18, 2007 3:22 pm, променено общо 1 път.

A.C.A.B.

[url=http://bulfleet.com/?recruit=428938][/url]
charovna

Мнение от charovna »

X-man написа:QUOTE(X-man @ Dec 18 2007, 04:19 PM) ХАХАХАХАХАхаХАХАХх Габра? Не е точната дума.Това е послепис към другите играчи да не си правят сайван върху АКТИВНИ играчи.Трябва да имаш малко сиво вещество да сванеш идеята ми и какво съм написъл. Винаги има по велик играч оттеб и никога не се мислете момчеца и момичата за най-велият най-силиният.Първо се мисли после се пише.Не да дрънкате из форума глупости
Неее, това ти е да се изфукаш какъв велик комбинатор си. Това е голата истина!!
mono
Редник (Private)
Регистриран: вт юни 26, 2007 6:33 am
Контакти:

Мнение от mono »

омфг добра битка е станало
K_O_K_A_L_A
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт мар 07, 2006 12:06 pm
Контакти:

Мнение от K_O_K_A_L_A »

Сево е машинка .... само това мога кажа :girl_witch:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=428908][/url]
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

офф.... професионалисти...бате човека си е имал добар флот......и ти си му сасипал целата игра ..иначе страшно добре си го измислил евала ама не се гаври с малките човечета.....грубо е ......и аз преди да пусна мод си пускам по неквикаси да крада.....се едно ти да пуснешда грабиш и да те срещне твоя любимец човека които общо взето прави рунда интересен в топа....Storm_Rider и да ти бутне половината трансове...и ти нема да се радваш.....

и все пак :bravo: :bravo:
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Removed from warn level Промяна на наказанието
ALDAN

Мнение от ALDAN »

Браво браво невероятно евала за стратегията за решителноста за майсторлъка за всичко браво на СТОРМ :bravo: :bravo: :bravo:

п.п. Брех брех топа се разигра :c022:
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

Не ми пука за никфи тактики, маисторлъци и 'секви там ! Прее*ал си на човека играта ... Мене би ме било СРАМ да колонизирам, камо ли да постна битката в Трибуната. О-о-о Велики СТОРМ, как си успял ... Ти си само 440 000 точки, а те нападаше човек на 20к ... Как успя да го победиш ... Невероятен си ...
So we crawl.
Потребителски аватар
ranger
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юни 02, 2007 8:04 pm
Контакти:

Мнение от ranger »

ее стига сте яли сторм фактически сторм никой не е нападнал а просто един човек незнае къде да си пуска сейвъна :c022:
thunderbird_
Редник (Private)
Регистриран: вт дек 18, 2007 9:30 am
Контакти:

Мнение от thunderbird_ »

CooL написа:QUOTE(CooL @ Dec 18 2007, 05:54 PM) Не ми пука за никфи тактики, маисторлъци и 'секви там ! Прее*ал си на човека играта ... Мене би ме било СРАМ да колонизирам, камо ли да постна битката в Трибуната. О-о-о Велики СТОРМ, как си успял ... Ти си само 440 000 точки, а те нападаше човек на 20к ... Как успя да го победиш ... Невероятен си ...
Човека сам си е преебал играта, като е сейвал по активен.Вие кво, не занулявате ли хората като ги видите без сейв? Или може би не ги, щото ще им преебете играта.Ха, сиктир от "невинни душици".
Потребителски аватар
larisa
Редник (Private)
Регистриран: пет юли 22, 2005 6:07 pm
Контакти:

Мнение от larisa »

поздравления за битката :) А колкото до това кой колко е велик :c022: ... няма смисъл да се коментира :) ВИНАГИ ще има по-велик ,макар и няколко човека :) А тази битка показва ,че не трябва да си правиш гавра с по слаб играч от теб ,защото винаги има някой по-силен и който може да те надцака в това отношение с гаврата :girl_witch: :a055: :crazy_pilot:
[i]Обичаите се[/i]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”