ghkgk vs nowayout
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Добър вечер
Вие сте с късната емисия новини на WARofGODS ТВ.
Започваме с водещата и гореща новина от изминалото денонощие.
Продължава критичното състояние из космоса.
Заледените междупланетарни пътища този път не успяха да спират неуморният играч на съюз WARofGODS, ghkgk да криви ламарините на случаино спрени (в почивка) летателни и стационирани средства за предвижване на ресурси.
Свързахме се с г-н ghkgk минути преди започването на емисията. Ето неговият коментар относно, какво се е случило с рециклажа, от нашия репортер - Tigerand.
ghkgk каза: реца се обира все още но ще баде прибран споко
[WARofGODS] ghkgk vs. [Biker BoyZ] NoWaYOuT
Екипът на WARofGODS ТВ, Ви пожелава лек вечер и се пазете. Ние ще продължаваме да Ви държим в течение на новостите из страната и чужбина.
Останете с нас.
Вие сте с късната емисия новини на WARofGODS ТВ.
Започваме с водещата и гореща новина от изминалото денонощие.
Продължава критичното състояние из космоса.
Заледените междупланетарни пътища този път не успяха да спират неуморният играч на съюз WARofGODS, ghkgk да криви ламарините на случаино спрени (в почивка) летателни и стационирани средства за предвижване на ресурси.
Свързахме се с г-н ghkgk минути преди започването на емисията. Ето неговият коментар относно, какво се е случило с рециклажа, от нашия репортер - Tigerand.
ghkgk каза: реца се обира все още но ще баде прибран споко
[WARofGODS] ghkgk vs. [Biker BoyZ] NoWaYOuT
Екипът на WARofGODS ТВ, Ви пожелава лек вечер и се пазете. Ние ще продължаваме да Ви държим в течение на новостите из страната и чужбина.
Останете с нас.
Малка историйка да ви дам.
Преди седмица някаде го спинах (тога още бях слаб) и дадох на татанос да го одари...Той ушким каза че ще го перне ама видях, че се ослушва нещо и ми стана ясно че няма го одари.И така преди малко го спинах видях му флота и напрао литнах резултата сами го виждате.До колкото до рециклажа беше прибран целия без 20к газ от един мн печен пич за което много му благодаря.
Секретар на летището
2007-17-12 22:04:57
Докладвай
Рециклаторите ни успешно
достигнаха целта си и успяха
да натоварят:
6399000 метал
3601000 кристали
0 газ
На тези координати останаха:
0 метал
2798000 кристали
3199500 газ.
Отговори Изтрий
Секретар на летището
2007-17-12 22:05:49
Докладвай
Рециклаторите ни успешно
да натоварят:
0 метал
340000 кристали
0 газ
0 метал
2458000 кристали
3199500 газ.
Отговори Изтрий
Секретар на летището
2007-17-12 22:09:07
Докладвай
Рециклаторите ни успешно
да натоварят:
0 метал
2458000 кристали
3182000 газ
0 метал
0 кристали
17500 газ.
Отговори Изтрий
Преди седмица някаде го спинах (тога още бях слаб) и дадох на татанос да го одари...Той ушким каза че ще го перне ама видях, че се ослушва нещо и ми стана ясно че няма го одари.И така преди малко го спинах видях му флота и напрао литнах резултата сами го виждате.До колкото до рециклажа беше прибран целия без 20к газ от един мн печен пич за което много му благодаря.
Секретар на летището
2007-17-12 22:04:57
Докладвай
Рециклаторите ни успешно
да натоварят:
6399000 метал
3601000 кристали
0 газ
0 метал
2798000 кристали
3199500 газ.
Отговори Изтрий
Секретар на летището
2007-17-12 22:05:49
Докладвай
Рециклаторите ни успешно
да натоварят:
0 метал
340000 кристали
0 газ
0 метал
2458000 кристали
3199500 газ.
Отговори Изтрий
Секретар на летището
2007-17-12 22:09:07
Докладвай
Рециклаторите ни успешно
да натоварят:
0 метал
2458000 кристали
3182000 газ
0 метал
0 кристали
17500 газ.
Отговори Изтрий
Последна промяна от ghkgk на пон дек 17, 2007 8:16 pm, променено общо 1 път.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=4341][/url]
-
Kfo
- petarmir4ew
- Редник (Private)
- Регистриран: пон апр 16, 2007 8:52 pm
- Контакти:
-
UZURPATOR4ETO
- Редник (Private)
- Регистриран: съб дек 08, 2007 10:31 pm
- Контакти:
nqmam kirilica sajelqvam .. .. mom4eto imashe rojden den i oshte go 4estva .. pozdravi za bitkata
sin_zaek: кирилицата е задължителна!.. в краен случай винаги може да се използва онлайн кирилизатор...
sin_zaek: кирилицата е задължителна!.. в краен случай винаги може да се използва онлайн кирилизатор...
Последна промяна от UZURPATOR4ETO на вт дек 18, 2007 7:05 am, променено общо 1 път.
UZURPATOR4ETO написа:QUOTE(UZURPATOR4ETO @ Dec 17 2007, 09:20 PM) nqmam kirilica sajelqvam .. .. mom4eto imashe rojden den i oshte go 4estva .. pozdravi za bitkata![]()
0:09:52 Една от вашите флотилии, изпратени от xxx, достига своята цел 2:34:2. Задачата на флотата е: Атака.
Гледам го от 18ч:30 мин и все си викам "Той ще влезне" 300к газ ми искаше, преди 1 час пуснах атаката, като помолих човек за рециклажа, той ми каза, ами летят вече натам. 300к газ ми дължи нападателя
Дано не си ограбил всички ресурс, че имаше доста, аз летя с доста свободно място натам
Последна промяна от kang на пон дек 17, 2007 8:27 pm, променено общо 1 път.
[b][color=red]Минете през тясната врата, защото тесни са вратите и стръмни пътищата, които ще ви отведат до истината, а широка е врата и гладък пътя, който ще ви погуби!...А там ви чакам АЗ[/color][/b]
- speedy-rereg
- Редник (Private)
- Регистриран: съб сеп 29, 2007 10:27 am
- Контакти:
-
M_tel
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон фев 05, 2007 3:33 pm
- Контакти:
Много добра битка браво и от мене
и 
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]
Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!
[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]
Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!
[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!