Faraona vs "нова жертва"
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Хората като си направят сейв обикновено гасят браузъра.Давайки на пешко предполагаемо време 10 минути(вероятно по-малко) в системата - трябва да е литнал около 18:15.Доклада от спай който е сложил е от 18:17.Вижда празна планета и литва "смело".А нали на Димо му бил слаб спая - няма смс за да разбере...факти псенце, факти.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
- petarmir4ew
- Редник (Private)
- Регистриран: пон апр 16, 2007 8:52 pm
- Контакти:
ех по-касно ще стане ясно каде е престационирал,,4е и аз май натам ще ходя////нем за 25 минути летя в системаFallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Dec 17 2007, 05:54 PM) Пешко, престани да лъжеш ...Димо е на сейв от 18:04, а атаката ти(летиш в системата) е 18:25.Има 2 варианта:
1.Летиш повече от 21 минути в системата с кръстве(~2400) -> смях в залата
2.Литнал си по празна планета и се правиш на интересен -> смях в залата.
знам много добре този саюз валчо но ние хапем за сметка н някои хора извиняваи ако съм те обидил с нещоvarkulak написа:Цитат(varkulak @ Dec 17 2007, 05:56 PM) тук не се изрази правилно,в момента си в съюз с кучета ама не го знаеш,смени си репликата незабавно![]()
Последна промяна от Faraona на пон дек 17, 2007 5:08 pm, променено общо 1 път.
мерси,извинението се приема 
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Падналий, остай ги бе! Нека си мислят, че са хванали Мойсей за жезъла ... То ще стане ясно, има още време от рунда. А и Петър или татанос, няма голямо значение за мен, ще ти кажа само едно - не е важно кой има по-голям флот, а кой как си борави с флота. Аз може да имам и 200 кръста и пак ти да останеш без нито един. Това, че ти летиш по каси, дето не са чували за сейв ... Е ще ме извиняваш, ама това е ... Като ти следя играта поне за този рунд имаш ударен само един класен играч, но ще си замълча кой е той. Всичко останало е некви каси, дето да летиш с унита през 5 галактики на 20к, пак ще ги разбиеш. А колкото до това, кой е по класен като играч ... е тук не може да не се посмея с вас. Диморезето е летял, разбивал и играл повече от вас. Целия питбулс не знам да имате толкова опит, колкото има той. При това забележи, че го казвам, ама съм от СССР. Затова ще ти кажа едно - не се закачай с него, че и без това ти е вдигнал мерника. Него могат да го занулят само по един начин - проблем с хардуера (това включва и нета му).
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
абе битката ми стана хан тука като имате таркания разрещете ги вътре в играта не тук бе

Последна промяна от Faraona на пон дек 17, 2007 7:11 pm, променено общо 1 път.
dimorese готви са ся ье щи идват мого гости,да наредиш масата добре,та да има кво да си мезнеме,нема ни оставаш гладни я,скиваи ся как до 1 ден,ще се установим нови съседи покраи тебе
добра компания си затва ти идеме на гости,нали знаеш какво ще предстои,чудно ми е само как ше ги посрещаш от сички страни е те тва ми е чудното на мене,ама на тва ше ни отговориш има време хъхъх
добра компания си затва ти идеме на гости,нали знаеш какво ще предстои,чудно ми е само как ше ги посрещаш от сички страни е те тва ми е чудното на мене,ама на тва ше ни отговориш има време хъхъх
като захапем -не пускаме