Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Dec 17 2007, 03:48 PM) А колкото до псето - ти ми кажи какво трябва да мисля за човек, който слага аватар с нож и надпис "Диморезе, ща кормя".За мен тоя човек има огромни психически проблеми.И си му го написах.
@Параноя, как няма да го е вирнал "Активирана протекция...".
Ангеле, ако въркулака е с психически проблеми, то твоя проблем е житейски тогава... сиреч, примаш играта твърде на сериозно. Човека се забавлява с вас и ви провокира по този начин, а вие го обиждате насреща...
Освен това и Параноята е с нож на аватара...
Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Мистерия, между провокация и провокация има разлика.Виж трибуната на Вселена 2 - ние, Ред Арми, метълите.Това е провокация.
"Ща кормя" "леко" минава границата.Има една приказка - "Всеки луд с номера си, а някои с цяла програма".Сети се за какво говоря.
Колкото до мене - може и да си права, половинчати неща не обичам да правя.Такъв човек съм просто.При всички случаи обаче гледам да не преминавам границата на разумното и простотията.
Поздрави
П.П.А за аватара на Параноя - намери разликата с този на псенцето...
Последна промяна от Fallen_angel на пон дек 17, 2007 3:07 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Dec 17 2007, 04:06 PM) Мистерия, между провокация и провокация има разлика.Виж трибуната на Вселена 2 - ние, Ред Арми, метълите.Това е провокация.
"Ща кормя" "леко" минава границата.Има една приказка - "Всеки луд с номера си, а някои с цяла програма".Сети се за какво говоря.
Колкото до мене - може и да си права, половинчати неща не обичам да правя.Такъв човек съм просто.При всички случаи обаче гледам да не преминавам границата на разумното и простотията.
Поздрави
П.П.А за аватара на Параноя - намери разликата с този на псенцето...
ей спамер4е от 1 година ти слушам простотиите у форума ,СПРИ СЕ МАЛКО А, ОТНОСНО ДИМОРЕЗЕ ЩЕ СЕ БИЕМ ЛИ ИЛИ ЩЕ СЕ ГЛЕДАМЕ,,САМО И СИ ДИГНИ СПАЯ ,4Е МНОГО КУЦА
Dimorese написа:QUOTE(Dimorese @ Dec 17 2007, 02:51 PM) Нищо лично спрямо танти, но в моите очи вчера той мподна 5 минути след като видя колонията ми и доклада от летище шпионаж. А иначе както ви казах по-рано, 2:279:* вече не е същата след вчера
Друго определено което не ми харесва в ацц татанос е информацията му от шорт инфо панела от меню галактика. В началото на рунда беше написа нещо от сорта: Невинна душичка, за първи път ми е , не ме закачайте плс ще рева; а сега е грейнал с "гордото" - "основнапрофесия война; изпе4енкрадец бруталенхулиган"
А сега ще си позволя един коментар: Изпечен ли? По скоро опечен имайки предвид последните събития тези дни. Мбуах, Мисти нали не забравяш, че става въпрос за вселена Спийд?
Драги читатели,знаете добре,че тук във форума ме провокира Dimorese с долнопробните си лъжи и мазаници от сорта,че съм бил моднал заради неговата колония от страх.Веднага обмислих всичко и стигнах до извода,че искам да се бия с него и съм готов да го направя още сега.Но след кратко общуване с него се оказа,че тои просто искал да се изяви пред вас като велик в тая игра,но с мен не биват шеги.Твърдо ми отказа да се биеме.Явно е разбрал,че и макар да е на прилична възраст неговата простотия е без граници като за 13 годишно хлапе,осъзнава,че е сгрешил и следователно се прибра в дупката си да си мижи с собственото си его,заядлиците му продължават със всеки,дори на varkulaka се опиня и се прави на кои съм аз,но не осъзнава че макар и да е с 30 к точки по малко от него може спокоино да го омаже.Ние сме хора на честа и за мене беше изключително необяснимо как един човек на тези години приказва еи тъи,но когато аз се надигнах и отвърнах със същото тои се снижи до неузнаваема низина,в която само крава пасе трева,а малкото и паленце суче мляко.Мисля,че този човек трябва да мине изпит на ТВУ това е трудово възпитателно училище за неграмотни и разсеяно мозъчни недостатъци,там му е мястото за да се научи какво е чест и какво е доблест,там ще могът да си бъркат по дупките с ангела и да не ни заливат с простите си писаници Драги читатели ето как наш Dimorese сеизнесе и избяга като мръсно коте 2007-17-12 18:17:47 Докладвай
Доклад от шпионирането на [2:279:.........]
метал: 43 кристали: 17
газ: 4331Енергия: 46
Нямам думи Петре,тоя ден ще го запомня за цял живот,денят в които Dimorese побягна като мръсно коте,просто нямам думи. Как може един човек да има такова его не мога да си го обясня,как може един човек да говори небивалици за тебе,след като знае как ще отвърнеш,как може все още да продължава да е бесрамно човешко същество,не осъзна ли тоя човек в кои свят живее,не осъзна ли,че и тук неговата няма да я бъде,нямам думи баце. Евала че литна,похарчи газ,макар и да знаеш,че ще се дигне.Нека стои сега в дупката си и да не се обажда вече,лично аз щях да съм посрамен от деиствията си ако се бях дигнал.
Оставям го да си живее сам на колонийките си,обещавам да не го атакувам,нито да го спаикам,за мене този човек няма да отдаде чест да се бия,следователно не става нищо от него.
Dimorese-днес ти умря за всички: Амин чадо мое амин
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Пешко, престани да лъжеш ...Димо е на сейв от 18:04, а атаката ти(летиш в системата) е 18:25.Има 2 варианта:
1.Летиш повече от 21 минути в системата с кръстве(~2400) -> смях в залата
2.Литнал си по празна планета и се правиш на интересен -> смях в залата.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
Tigerland написа:QUOTE(Tigerland @ Dec 17 2007, 05:54 PM) Dimorese куче което лае не хапе това мога да кажа аз само защо побягна а??
тук не се изрази правилно,в момента си в съюз с кучета ама не го знаеш,смени си репликата незабавно
като захапем -не пускаме
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Dec 17 2007, 05:54 PM) Пешко, престани да лъжеш ...Димо е на сейв от 18:04, а атаката ти(летиш в системата) е 18:25.Има 2 варианта:
1.Летиш повече от 21 минути в системата с кръстве(~2400) -> смях в залата
2.Литнал си по празна планета и се правиш на интересен -> смях в залата.
пак си вгрешка еи,много си куц следователно ако е така като ти казваш е можело да върне и да има битка,продължаваш да си куцо магаре
като захапем -не пускаме