Faraona vs "нова жертва"

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Да, мисля да направя това с теб.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Dec 17 2007, 02:22 PM) Да, мисля да направя това с теб.
Или май го направиха с теб... ;) хихих
Последна промяна от misterya на пон дек 17, 2007 1:35 pm, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
Faraona
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет окт 04, 2007 1:08 pm
Контакти:

Мнение от Faraona »

WhiteSnake написа:Цитат(WhiteSnake @ Dec 17 2007, 11:26 AM) Тоя Фараона е най-големият смешник дето съм вижал в тая игра, заклевам се... влиза в разни съюзи, става генерал, гледа хората кво имат , после уж отива при неговите "приятелчета" от WarOfGods и почва да си трепе старите съюзници... са тука пак се праите и вие от съюза му на мн интересни ама така като разгледах половината сте се сийтвали и са ви наказвали, тъй че айде не се правете на мн оборотни... Фараоне, жалак си баце, осъзнай се !!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
като не можеш да играеш малчи за разлика от тебе Faraona изнесал нищо от предния си съюз парво и второ като гледам маи не сам занолил никои от предните си съюзници за твое информация но караи то ти ci жалкия тук щото дранкаш глупости само аиде млакваи с твоите прости коментари в форума не тебе трабва да ти се забрани да говориш тук
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Нищо лично спрямо танти, но в моите очи вчера той мподна 5 минути след като видя колонията ми и доклада от летище шпионаж. А иначе както ви казах по-рано, 2:279:* вече не е същата след вчера

Друго определено което не ми харесва в ацц татанос е информацията му от шорт инфо панела от меню галактика. В началото на рунда беше написа нещо от сорта: Невинна душичка, за първи път ми е , не ме закачайте плс ще рева; а сега е грейнал с "гордото" - "основнапрофесия война; изпе4енкрадец бруталенхулиган"

А сега ще си позволя един коментар: Изпечен ли? По скоро опечен имайки предвид последните събития тези дни.

Мбуах, Мисти нали не забравяш, че става въпрос за вселена Спийд? :)

Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Dimorese написа:QUOTE(Dimorese @ Dec 17 2007, 02:51 PM) Нищо лично спрямо танти, но в моите очи вчера той мподна 5 минути след като видя колонията ми и доклада от летище шпионаж. А иначе както ви казах по-рано, 2:279:* вече не е същата след вчера

Друго определено което не ми харесва в ацц татанос е информацията му от шорт инфо панела от меню галактика. В началото на рунда беше написа нещо от сорта: Невинна душичка, за първи път ми е , не ме закачайте плс ще рева; а сега е грейнал с "гордото" - "основнапрофесия война; изпе4енкрадец бруталенхулиган"

А сега ще си позволя един коментар: Изпечен ли? По скоро опечен имайки предвид последните събития тези дни.
Мбуах, Мисти нали не забравяш, че става въпрос за вселена Спийд? :)

едва ли щеше да го удариш ако на петър не му беше спрял нета а флота ти си остава по малък от моя колкото и да се мъчиш :a013:
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

varkulak написа:Цитат(varkulak @ Dec 17 2007, 02:58 PM) едва ли щеше да го удариш ако на петър не му беше спрял нета а флота ти си остава по малък от моя колкото и да се мъчиш :a013:
Кръстовете може би-ама в умствения багаж си на светлини години от него. А и колкото и кръстове да имаш-това няма никфо значение в живота, където определено си голяма мижитурка, сигурен съм !!!
So we crawl.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Dimorese, всички сме в кюпа... :ok:
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
paranoia
Редник (Private)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 7:57 am
Контакти:

Мнение от paranoia »

speedy gonzales написа:Цитат(speedy gonzales @ Dec 16 2007, 06:28 PM) Колкото и да ме крадете и шпионирате и атакувате .... със смъкнати гащи нема да ме фанете. Нито ще ме стреснете от всякакъв тип да ме пречупите
Извинете,че ви прекъсвам темата и спорчето. Но определено този коментар ми хвана окото .
Спийди,много си си вирнал носа нещо :) .
misterya написа:Цитат(misterya @ Dec 17 2007, 02:17 PM) Ангеле, ти от кога мина на страната на металите?
Май бяхте във война с тях, по едно време... А относно въркулака (не, че го защитавам) не му липсва смелост, за което съм сигурна, че при теб липсва!
Не веднъж съм ти писала, че коментарите ти с цел злепоставяне на личност е чисто и просто проява на лош вкус и простодушие! А моето мнение за теб не е такова...

Тази смелост се простира само в границите на форума.Само обидни думи и закани от рода "идва и твоя ред ,ще те захапеме ,ще те изяде ,бля ,бля..."
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

misterya написа:Цитат(misterya @ Dec 17 2007, 04:17 PM) Ангеле, ти от кога мина на страната на металите?
Май бяхте във война с тях, по едно време... А относно въркулака (не, че го защитавам) не му липсва смелост, за което съм сигурна, че при теб липсва!
Не веднъж съм ти писала, че коментарите ти с цел злепоставяне на личност е чисто и просто проява на лош вкус и простодушие! А моето мнение за теб не е такова...
Dimorese, пич си! Дръж се като такъв... ;)
Понеже видях коментара ти след като параноя те беше цитирал - сега ти отговарям.

Аз не съм на страната на метълите.Да, във Вселена 2 си правим мелето, снощи 2ма летяха по мен, но какво от това?Пцуеме се, дразним се, правим си шоуто.Димо може да е метъл, но пък извън Вселена 2 нито аз се возя на кръстовете, нито той.

А колкото до псето - ти ми кажи какво трябва да мисля за човек, който слага аватар с нож и надпис "Диморезе, ща кормя".За мен тоя човек има огромни психически проблеми.И си му го написах.

@Параноя, как няма да го е вирнал :) "Активирана протекция...". :lol:
Последна промяна от Fallen_angel на пон дек 17, 2007 2:49 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
WhiteSnake
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб ное 27, 2004 4:13 pm
Контакти:

Мнение от WhiteSnake »

хаха, Тигре, баце, ходи чети книги как да забогатееш докато спиш и не говори повече...тия ги говори на некой друг. Фараона ако е играч още утре си трия акаунта, некъв абсолютен самозванец хаха, пък аз отдавна съм се доказал и не си ти човека дето ще ми казва дали мога да играя или не. тва, че не искам да зомбясвам като вас по цял ден на пц-то и не ме сийтват не значи, че сте по-добри... аре със здраве ...
[color=#006400]There is no shame in defeat as long the spirit is unconquered !!![/color]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”