Faraona vs "нова жертва"
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Да, мисля да направя това с теб.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Или май го направиха с теб...Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Dec 17 2007, 02:22 PM) Да, мисля да направя това с теб.
Последна промяна от misterya на пон дек 17, 2007 1:35 pm, променено общо 1 път.
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
WhiteSnake написа:Цитат(WhiteSnake @ Dec 17 2007, 11:26 AM) Тоя Фараона е най-големият смешник дето съм вижал в тая игра, заклевам се... влиза в разни съюзи, става генерал, гледа хората кво имат , после уж отива при неговите "приятелчета" от WarOfGods и почва да си трепе старите съюзници... са тука пак се праите и вие от съюза му на мн интересни ама така като разгледах половината сте се сийтвали и са ви наказвали, тъй че айде не се правете на мн оборотни... Фараоне, жалак си баце, осъзнай се !!!
като не можеш да играеш малчи за разлика от тебе Faraona изнесал нищо от предния си съюз парво и второ като гледам маи не сам занолил никои от предните си съюзници за твое информация но караи то ти ci жалкия тук щото дранкаш глупости само аиде млакваи с твоите прости коментари в форума не тебе трабва да ти се забрани да говориш тук
Нищо лично спрямо танти, но в моите очи вчера той мподна 5 минути след като видя колонията ми и доклада от летище шпионаж. А иначе както ви казах по-рано, 2:279:* вече не е същата след вчера
Друго определено което не ми харесва в ацц татанос е информацията му от шорт инфо панела от меню галактика. В началото на рунда беше написа нещо от сорта: Невинна душичка, за първи път ми е , не ме закачайте плс ще рева; а сега е грейнал с "гордото" - "основнапрофесия война; изпе4енкрадец бруталенхулиган"
А сега ще си позволя един коментар: Изпечен ли? По скоро опечен имайки предвид последните събития тези дни.
Мбуах, Мисти нали не забравяш, че става въпрос за вселена Спийд?
Друго определено което не ми харесва в ацц татанос е информацията му от шорт инфо панела от меню галактика. В началото на рунда беше написа нещо от сорта: Невинна душичка, за първи път ми е , не ме закачайте плс ще рева; а сега е грейнал с "гордото" - "основнапрофесия война; изпе4енкрадец бруталенхулиган"
А сега ще си позволя един коментар: Изпечен ли? По скоро опечен имайки предвид последните събития тези дни.
Мбуах, Мисти нали не забравяш, че става въпрос за вселена Спийд?
едва ли щеше да го удариш ако на петър не му беше спрял нета а флота ти си остава по малък от моя колкото и да се мъчишDimorese написа:QUOTE(Dimorese @ Dec 17 2007, 02:51 PM) Нищо лично спрямо танти, но в моите очи вчера той мподна 5 минути след като видя колонията ми и доклада от летище шпионаж. А иначе както ви казах по-рано, 2:279:* вече не е същата след вчера
Мбуах, Мисти нали не забравяш, че става въпрос за вселена Спийд?![]()
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
- Maimuna
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
- Контакти:
Кръстовете може би-ама в умствения багаж си на светлини години от него. А и колкото и кръстове да имаш-това няма никфо значение в живота, където определено си голяма мижитурка, сигурен съм !!!varkulak написа:Цитат(varkulak @ Dec 17 2007, 02:58 PM) едва ли щеше да го удариш ако на петър не му беше спрял нета а флота ти си остава по малък от моя колкото и да се мъчиш![]()
So we crawl.
Извинете,че ви прекъсвам темата и спорчето. Но определено този коментар ми хвана окото .speedy gonzales написа:Цитат(speedy gonzales @ Dec 16 2007, 06:28 PM) Колкото и да ме крадете и шпионирате и атакувате .... със смъкнати гащи нема да ме фанете. Нито ще ме стреснете от всякакъв тип да ме пречупите
Спийди,много си си вирнал носа нещо
misterya написа:Цитат(misterya @ Dec 17 2007, 02:17 PM) Ангеле, ти от кога мина на страната на металите?
Май бяхте във война с тях, по едно време... А относно въркулака (не, че го защитавам) не му липсва смелост, за което съм сигурна, че при теб липсва!
Не веднъж съм ти писала, че коментарите ти с цел злепоставяне на личност е чисто и просто проява на лош вкус и простодушие! А моето мнение за теб не е такова...
Тази смелост се простира само в границите на форума.Само обидни думи и закани от рода "идва и твоя ред ,ще те захапеме ,ще те изяде ,бля ,бля..."
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Понеже видях коментара ти след като параноя те беше цитирал - сега ти отговарям.misterya написа:Цитат(misterya @ Dec 17 2007, 04:17 PM) Ангеле, ти от кога мина на страната на металите?
Май бяхте във война с тях, по едно време... А относно въркулака (не, че го защитавам) не му липсва смелост, за което съм сигурна, че при теб липсва!
Не веднъж съм ти писала, че коментарите ти с цел злепоставяне на личност е чисто и просто проява на лош вкус и простодушие! А моето мнение за теб не е такова...
Dimorese, пич си! Дръж се като такъв...![]()
Аз не съм на страната на метълите.Да, във Вселена 2 си правим мелето, снощи 2ма летяха по мен, но какво от това?Пцуеме се, дразним се, правим си шоуто.Димо може да е метъл, но пък извън Вселена 2 нито аз се возя на кръстовете, нито той.
А колкото до псето - ти ми кажи какво трябва да мисля за човек, който слага аватар с нож и надпис "Диморезе, ща кормя".За мен тоя човек има огромни психически проблеми.И си му го написах.
@Параноя, как няма да го е вирнал
Последна промяна от Fallen_angel на пон дек 17, 2007 2:49 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
- WhiteSnake
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: съб ное 27, 2004 4:13 pm
- Контакти:
хаха, Тигре, баце, ходи чети книги как да забогатееш докато спиш и не говори повече...тия ги говори на некой друг. Фараона ако е играч още утре си трия акаунта, некъв абсолютен самозванец хаха, пък аз отдавна съм се доказал и не си ти човека дето ще ми казва дали мога да играя или не. тва, че не искам да зомбясвам като вас по цял ден на пц-то и не ме сийтват не значи, че сте по-добри... аре със здраве ...
[color=#006400]There is no shame in defeat as long the spirit is unconquered !!![/color]