Дяволе, ти няма ли се активираш, че сутринта докато намеря реци и човека влезе
[СССР]InSO vs [KASIOPEIA]HangMaN
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Дам беше ... С ДимитърАнгелов ....
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
дел
Последна промяна от Fallen_angel на пон дек 17, 2007 11:55 am, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
- dinko
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: вт окт 25, 2005 3:05 pm
- Контакти:
днес или утре ще видимVaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Dec 17 2007, 11:16 AM) Дяволе, ти няма ли се активираш, че сутринта докато намеря реци и човека влезе![]()
[quote="AGGRESSIVE_bg"]еи един савет от мене-защо не изпратите една кутия бомбони на диавол та да сте сигурни че и вас няма да ви навести! :)
[/quote]
[quote="Berbatov"]футболът е проста игра за умни хора
[/quote]
- Nicson The Fearless
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
- Контакти:
Много добра битка от Инсо
Какво значение има след като вече не е в СССР и ни е предал , бой докато мърда
Продължавай така Инсо виждам че вече и през деня имаш време
@EvilForce : Играл съм и там , даже с Влади още си пишеме
, и с теб преди да забравя какво е мирк
Аз никой не съм спирал да лети по мене , който е могъл да ме хване да удря
@EvilForce : Прави разлика между вселена 1 и 2 , 3 и Спийд . Ако за теб няма значение за мен има
Какво значение има след като вече не е в СССР и ни е предал , бой докато мърда
Продължавай така Инсо виждам че вече и през деня имаш време
@EvilForce : Играл съм и там , даже с Влади още си пишеме
Аз никой не съм спирал да лети по мене , който е могъл да ме хване да удря
@EvilForce : Прави разлика между вселена 1 и 2 , 3 и Спийд . Ако за теб няма значение за мен има
Последна промяна от Kisi на пон дек 17, 2007 8:46 pm, променено общо 1 път.
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
Абе Киси аз ли грешно си спомням или ти наистина поигра малко в касиопея в началото на 3-и рунд на 1-ва...По полека с предателите.
Последна промяна от EvilForce на пон дек 17, 2007 4:50 pm, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
- NoFear
- Редник (Private)
- Регистриран: ср окт 26, 2005 6:51 pm
- Контакти:
То на готова маса и аз мога да седна да пия
Когато все още играех и ударих Ханг, бях на 14к
от тогава бая го забавих, то после лесно
Иначе ЕВАЛА за битката и успех и на двамата
П.С. Ей СССР-ци слагайте по - често битки в трибуната,че горе доло да гледам кво става из 2ра нали се бумнах в един защитник
Иначе ЕВАЛА за битката и успех и на двамата
П.С. Ей СССР-ци слагайте по - често битки в трибуната,че горе доло да гледам кво става из 2ра нали се бумнах в един защитник
[url=http://userbarz.com/][/url]
Само кретените се опитват да се реализират в една игра!!!
Нормалните хора я играят за удоволствие!!!