[Red Army] Porter vs [Aldan] ziper1

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

За спийдовете ще ви препоръчам да си поигрете с калка :p140: Пуснете ги на еквивалент унита и сами преценете.
Предимство на унита е само в това, че по-бързо се възтановявате след битка. Съотношението на ресурса който струва е лошо и е много бавен.
Предимство на спиида е в скороста и съотношението на ресурса, но в големи количества харчи адски много газ и бавно се възтановява след битка.
Комбинацията от двете пък е противоречива :p140:
За бройката от 800 на 50к мисля, че съм много слаб даже :c022: но поне си имам нива и ъпгрейди!
Потребителски аватар
DJ_BOBY
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 08, 2006 9:51 am
Контакти:

Мнение от DJ_BOBY »

Porter написа:Цитат(Porter @ Dec 16 2007, 06:49 PM) Предимство на спиида е в скороста и съотношението на ресурса, но в големи количества харчи адски много газ и бавно се възтановява след битка.
Комбинацията от двете пък е противоречива :p140:

Пробвай комбинация бойни със спийдъри :)
Аз лично съм доволен.
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

То като нямам време да гоня играчи каквото и да пробвам се ще е лоша извадка :c022: Тоя рунд се мъча да измисля нещо като мързелива тактика :lol:
ALDAN

Мнение от ALDAN »

браво на РА добра битка жалко че е с мой съюзник :) ще ви чакам и при мен щото 3-ма не ми стигат нека Потара си пробва късмета той може пък да оспее ;) Още веднъж браво на потЪра за битката
enx
Редник (Private)
Регистриран: нед юли 10, 2005 7:23 pm
Контакти:

Мнение от enx »

ALDAN написа:QUOTE(ALDAN @ Dec 17 2007, 01:32 PM) браво на РА добра битка жалко че е с мой съюзник :) ще ви чакам и при мен щото 3-ма не ми стигат нека Потара си пробва късмета той може пък да оспее ;) Още веднъж браво на потЪра за битката
Признаваме ти го - непробиваем си с този вечен мод !
ALDAN

Мнение от ALDAN »

enx написа:Цитат(enx @ Dec 17 2007, 12:37 PM) Признаваме ти го - непробиваем си с този вечен мод !

Кой си ти пък бе от тебе и шпионаж не съм видял :) ами мове вече така да ми викате Емо-Мод-а :) :) :)
enx
Редник (Private)
Регистриран: нед юли 10, 2005 7:23 pm
Контакти:

Мнение от enx »

Емо мод звучи малко като ники год :) ) До 1-2 дни ще съм до теб и ако махнеш мода обещавам да не скучаеш .
Потребителски аватар
ranger
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юни 02, 2007 8:04 pm
Контакти:

Мнение от ranger »

по горе май се завръзва интрига да видим какъв ще е резултата :p140:
ALDAN

Мнение от ALDAN »

-=(RANGER)=- написа:Цитат(-=(RANGER)=- @ Dec 17 2007, 02:44 PM) по горе май се завръзва интрига да видим какъв ще е резултата :p140:
Ти сега ли разбра интригата я има вече от месеци :) н

п.п. Мода съм го махнал ама след 2-3 дена го пускам щото за някой идват празници (за мен) а за други продалжава кисненето пред компа :)
Потребителски аватар
Nicson The Fearless
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
Контакти:

Мнение от Nicson The Fearless »

...
[img] https://i.postimg.cc/XYP7XhyC/Dragon.gif [/img]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”