Любов

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
RageForYou
Редник (Private)
Регистриран: пон май 28, 2007 3:14 pm
Контакти:

Мнение от RageForYou »

misterya написа:QUOTE(misterya @ Dec 16 2007, 11:31 PM) Животните - липса на любов, липса на предразсъдъци... Дали им е зле...? :)
Чесно казано - не , по добре е да си животно от колкото човек в тия дни :lol:
[color=#000000]RageForYou [/color]
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

misterya написа:Цитат(misterya @ Dec 17 2007, 09:12 AM) Лорде, не бъркай хормона с любовта... интерпретации за животинска любов - всякакви. ;)
В наш`та махала, има 8 песа. От тях три са женски. Щом се разгони едната и всичките мъжки я подгонват, като невидели. Разгони се другата и пак... Който пръв се накачури, той печели! :ok: Кажи ми сега, това любов ли е? Освен това са от две котила на една и съща кучка... :a055:
Не си ли забелязала да "движат" заедно? Някой мъжки да "пази" женска? Дали ти не бъркаш секса с любовта ?
The.Devils.Own

Мнение от The.Devils.Own »

Интернет любов. Аз това го разбирам като да правиш любов с модема... Който може, нека да опита ! :)
Последна промяна от The.Devils.Own на пон дек 17, 2007 3:52 pm, променено общо 1 път.
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

The.Devils.Own написа:QUOTE(The.Devils.Own @ Dec 17 2007, 04:44 PM) Интернет любов. Аз това го разбирам като да правиш любов с модема... Който може, нека да опита ! :)
Много точно :bravo:
А може и с флопито да пробва :c022: в света на интернет всичко е възможно
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

Ако може не ми разваляйте темата със спамерски постове... Ако имате нещо да кажете и имате желание, го кажете, ако не - не пишете.
Последна промяна от DoNaTell0 на пон дек 17, 2007 5:08 pm, променено общо 1 път.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

LorD DemoniC написа:Цитат(LorD DemoniC @ Dec 17 2007, 04:17 PM) Не си ли забелязала да "движат" заедно? Някой мъжки да "пази" женска? Дали ти не бъркаш секса с любовта ?
А бе, Лорде прави си! :) "Движат"! И мъжките "движат", дори по между си го правят... ;)
Иначе второто с другото неможе, сиреч секс без любов може, ама любов без секс...

The.Devils.Own написа:Цитат(The.Devils.Own @ Dec 17 2007, 04:44 PM) Интернет любов. Аз това го разбирам като да правиш любов с модема... Който може, нека да опита ! :)
Може, и опита... Особено докато галиш qwerty-то, да пишеш, на монитора да ти излиза как ще го оближеш... :lol:
Последна промяна от misterya на пон дек 17, 2007 4:26 pm, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
amnesty
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон окт 17, 2005 11:24 pm
Контакти:

Мнение от amnesty »

edit мой си :)

Нищо не съм казал :c022:
Последна промяна от amnesty на вт дек 18, 2007 12:32 pm, променено общо 1 път.
The.Devils.Own

Мнение от The.Devils.Own »

Мистерия, любовта по интернет е явно нещо твърде извратено и непостижимо нещо за мене... Може би свалка, но чак любов... интересно дали се счита за изневяра, ако си чатя с други жени например ?
Потребителски аватар
ranger
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юни 02, 2007 8:04 pm
Контакти:

Мнение от ranger »

ами и аз имах нещо подобно като свалка в булфа влсезнах в един съюз естествено не познавах всички в съюза и се оказа че съм си писал с едно момиче без да знам че е такова :c022: след това скайп малко ала бала :) после и на по :a055: но макар и да ми се изкаше си останахме само до биричката :c022:
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

The.Devils.Own, ти явно не ме разбра... Онова горе беше на майтап ;)
А до това колко си сериозен (или май явно аз не те разбирам кое всъщност за теб е извратено и непостижимо в една такава любов), мога да ти отговоря, че любовта по интернет е напълно възможна... :)
Какво искам да кажа, ще ти дам пример: Представи си, че половинката ти замине надалеч... как ще се свързваш с нея? По телефона ли? Не! Най-вероятно чрез интернет! Евтино, бързо и удобно, поне да си говорите, или чатите... и така понякога се стигат до по сериозни неща, като " С какво си облечена...?", "Какво ти мисля, като те видя!?"... и т.н. да не се увличам... :) Нататък може и сам да се сетиш какво следва... ;)
А до колкото до изневярата... Не я приемам, като обстоятелство в една дълбока връзка! Т.е. изневярата за мен не съществува... Поражда мисли на собственическо чувство към личност, а личността е неприкосновена. :)
Последна промяна от misterya на вт дек 18, 2007 5:40 pm, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Отговори

Върни се в “Off Topic”