Хита на сезона

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Pipo написа:Цитат(Pipo @ Dec 10 2007, 12:37 AM) да и тои да е сабрал флот през това време :lol: :lol:
а с корабите как ще стоят нещата като пусна кораби и излеза от играта те продължават ли да се строят или ще спрат......понеже има хора дето в битки губят 90-100 процента от флота си и като пуснат да се строи наново......5дни а нямат нива мини за какво да седят....без ваканция
Викаха му зануляване едно време, ама Пипо...преоткрива Булфлийта!Амин! :lol:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Serial_H
Майор (Major)
Регистриран: вт окт 04, 2005 11:46 am
Контакти:

Мнение от Serial_H »

ALDAN написа:Цитат(ALDAN @ Dec 9 2007, 07:41 PM) Абе имам и аз едно въпросче което е малко смешно но аз да попитам :) случайно да има програма която да може да спре вентилатора за охлаждане на котията ? :) въпроса е сериозен :) ако някой знае за такава или може да ме опъти нека ми каже :)
Zap написа:Цитат(Zap @ Dec 9 2007, 07:55 PM) На тая програма му викат BIOS
ALDAN написа:Цитат(ALDAN @ Dec 9 2007, 07:58 PM) значи съществова така ли ? и можеш ли да ми кажеш каде мога да я намеря :)
Zap написа:Цитат(Zap @ Dec 9 2007, 08:01 PM) Нека някой дет повече си спомня ръчкането в ДОС ама май като си рестартираш компа с F2 се влизаше в БИОС-а :)
ПП:Ако тръгнеш да ръчкаш там най-много да си съсипеш до неузнаваемост компа,сиреч не ти го препоръчвам
ALDAN написа:Цитат(ALDAN @ Dec 9 2007, 08:04 PM) Ами айде някой който разбира да ми помогне молявиии :(
Аз пък ще препоръчам процедурата "Рязане с клещи или ножици" :) . Много е сложна - отваря се кутията на компютъра, който предварително е изключен, и с клещи или ножици се прерязва кабела, който захранва вентилатора. Отрязаните краища на кабелите се изолират. Ако е незгодно, може и просто да се извади куплунга, който захранва вентилатора, но липса интересния елемент на риск и оттенъка на деструктивно задоволство :lol:
Със сигурност е по-безопасно отколкото ръчкането в BIOS-а ... ДОС-а не разбрах какво общо има, но карай :c022:

Insomniac: megaLOL
Последна промяна от Serial_H на пон дек 10, 2007 9:28 am, променено общо 1 път.
[color=red][b][url=http://assenoff.net/]Моят блог[/url][/b][/color]
[url=http://www.spreadfirefox.com/?q=affiliates&id=70994&t=1]Get Firefox - The TRUE Browser![/url]
Потребителски аватар
ALF_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 27, 2006 5:20 pm
Контакти:

Мнение от ALF_ »

Grace написа:Hello with love,
My name is Grace,i saw your profile at(www.bulfleet.org/) today and became intrested in you,i will also like to know you the more, for a real and trugh love and i will like you to send an email to my email address so i can that give you my picture for you to know whom i am.Here is my email address([email protected]) believe we can move from here!I am waiting for your mail to my email address above.(Remeber, the distance or colour does not matter but love matters alot in life.Remain bless,
Grace.
Мноого хубав профил имам :lol: ...
Последна промяна от ALF_ на пон дек 10, 2007 9:05 pm, променено общо 1 път.
[color=red][b][i]Прибирайте флотите !!! Затваряйте мините !!! Охранявайте планетите си !!! Защото АЛФ пристига !!![/color][/b][/i]
Потребителски аватар
BacardiBreezer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет мар 30, 2007 12:50 pm
Контакти:

Мнение от BacardiBreezer »

Jigolo 18 hours, 1 days продадох майка ти за 2 мавруда на миланофф

:bravo: :a013: :bravo: :a013: :bravo: :a013: :bravo:
Носим цайси проблем!?
[00:22:07] Vorhees каза: е**ам са ,знаеш че те обичам много
[02:03:48] Георги каза: важно е да си рокер и да ти смърди (тука аз цензурирам и няма да кажа патката ами оная работа :lol: )
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

RageForYou написа:Цитат(RageForYou @ Dec 15 2007, 12:12 AM) Аууу това беше добро контриране :lol: Оххх сега мен ме мъчи един проблем може ли малко помощ че сам леко скаран с ориентацията , аммм булфа имаше ли си мирк канал или аз в момента се лутам из пространтвото като се опитвам да го намеря . Моля без пресмиване от страна на читателите

sin_zaek написа:Цитат(sin_zaek @ Dec 15 2007, 12:25 AM) офф.... трябва въображение, за да не може някой да го открие... и понеже ти явно имаш в излишък, щом толкова се луташ... ето...
#bulfleet
UniBG
страшен въпрос с готин отговор :)

Редакция Serial_H: Пълния текст ит тук http://help.xs-software.com/index.php?t ... &game_id=1 точка VII. и VIII.
"... или се свържете с irc сървъра като насочите вашият irc клиент към irc.bulfleet.com:6667 в канал #bulfleet, но екипа не е задължен да осигури присъствие или да отговори на запитването ви."
Последна промяна от VaCaTa на съб дек 15, 2007 10:08 pm, променено общо 1 път.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Потребителски аватар
GuessWH0
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 14, 2007 6:42 pm
Контакти:

Мнение от GuessWH0 »

Код: Избери всички

Username    xxxx
Email    xxxx
Coordinates    xxxx
Universe    xxxx
Question    poneje izvednuj mi se sprq bulfleet.com ako 4oveka kogoto me 6pionira se okaje 4e mi e bugnal po nqkakuv na4in kompa da ne moga da vlezna primerno dokato toi ne me tupne,zna4i ne si vur6ite rabotata!!
"I have seen what power does, and I have seen what power costs. The one is never equal to the other." G`Kar, Babylon 5
Потребителски аватар
ZigaZaga
Редник (Private)
Регистриран: вт дек 11, 2007 4:46 pm
Контакти:

Мнение от ZigaZaga »

2007-18-12 20:53:56 Докладвай

братиньо пусни една сонда
на 6:166:10 ако обичаш че
ми унищожи 2 досега тоя..

Да в 6-та има мн за спаиване .....
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

pitbulls написа:2007-19-12 11:20:45 Докладвай
mojeli da uvelica floti te
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

petar1981 написа:Цитат(petar1981 @ Dec 20 2007, 08:41 PM) Хера ти си виновна за нашето зомбясване, защото измисли тази игра, а форума допълнително ни кара да се зомбясваме с тези администратори и модери. Всеки гледа да спами да пише да трупа коментари и да прави впечатление, а после искаш да ходим по кръчми и барове. :P
Предполагах, че РР има някакво прикритие, ама чак като жена да се маскира... :dizzy:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Insomniac
Генерал (General)
Регистриран: чет дек 30, 2004 11:21 am
Контакти:

Мнение от Insomniac »

Из бившия раздел "Вицове"

Цитатето едно предложение което ми хрумна.с цел да се раздвижи малко играта и да стане по динамична да се въведе така нареченения happy hour в който по един час на ден няма да има смс известяване.така играчите няма да знаят кога точно ще бъдат уязвими без значение че имат по висок шпионаж от противника и могат да бъдат изненадани. c022.gif[/quote]

Очакваме още:

- Примоция! Всяка седмица различен кораб на 20% по-ниска цена
- Типичното "Buy one, get one free" или специалната оферта за удвояване на флота още при покупката.
- Happy minute - рециклатора пристига за минута до съществуващо вече поле за рециклиране.
[quote="100jan"]Принципно не обичам моралистите, защото това са прикрити мръсници.[/quote]
[quote="misterya"]\View\Encoding\More\Unicum (INSO) :)[/quote]
[quote="Xepa"]ПРАВАТА не ви дават акъл.[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”