Кога ще бъдат дните в които немогат да те атакуват

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

аз и атомик сме ивановци :)
Победата Ще Бъде Наша
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

А така! Никакво спиране на атаките! :)
И подаръци ще има за всички от сърце...
За Новата Година ще плеснем ний с ръце! :a023: :happyppl:
Последна промяна от misterya на съб дек 15, 2007 1:01 pm, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Serial_H
Майор (Major)
Регистриран: вт окт 04, 2005 11:46 am
Контакти:

Мнение от Serial_H »

Никакво спиране на атаките! Миланофф каза едни от важните причини, ето и други - така се дава един вид безплатна протекция на тия с мините, което е също несправедливо :) .
За празнуващите - протекция и/или вканция.
А зарязването на акаунта както си е, с флот и ресурс безпризорен дни наред, също е опция, какво толкова, нищо болезнено няма :)
[color=red][b][url=http://assenoff.net/]Моят блог[/url][/b][/color]
[url=http://www.spreadfirefox.com/?q=affiliates&id=70994&t=1]Get Firefox - The TRUE Browser![/url]
fennabarca
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 13, 2007 12:16 am
Контакти:

Мнение от fennabarca »

JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Dec 15 2007, 02:42 AM) То в спийда всички сме с мини макс, включително и ти, а ако се спрат атаките предполагам че ще е петте дни 24, 25 и 26 и 31 и 1 ...

Та Джак ти дам пример ...

Аз съм на 24 и 25 нощна смяна и съм прецакан... тъй де яко прецакан :)
Ядосан съм от факта ,че вместо със семейството си и приятелката и приятелите си съм на работа. По празниците никои няма в чатове и т.н.
И къде да отбиеш времето :) Еми в Булфлеета и като ми спрат атаките ? Има хора които са на работа и това ще им е занимавка през празниците . Оставете атаките , а тея които няма да играят ... протекция или модче и са готови
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от Stankata »

Ако админите може да осигурите добър контрол по време на празниците не спирайте ;)

Няма смисъл, за много хора това са си дни като дни, то повод за напиване да намериш да ти е проблема. Какво пък пречи да пофлийтваш малко на нова година, пък на 24 предполагам повечето са у дома пред компа :)

А, който не може - протекция, мод, дълъг сейв ... има начини :>
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Нека има атаки, за да видим кой ще изгърми :) Обещавам на 31ви да търся някой да разбия, ама стане ли 1ви модец :)
П.П. Станахме много Ивановци нещо ....
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
dimas
Редник (Private)
Регистриран: пон дек 03, 2007 12:36 pm
Контакти:

Мнение от dimas »

VaN__ написа:QUOTE(VaN__ @ Dec 15 2007, 11:20 PM) Нека има атаки, за да видим кой ще изгърми :) Обещавам на 31ви да търся някой да разбия, ама стане ли 1ви модец :)
абе какви сти такива хора бе. щял да рабии хората празнуват веселят се работили са с месеци в тази игра и са отделяли много време и на празниците искат да разпуснат с близки приятели, на хижа, хотел, да покарат ски за 2,3,4 дни и някои се ще ме атакува то4но на празниците. мисля че не е редно и е кофти да е така. :p020:
fennabarca
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 13, 2007 12:16 am
Контакти:

Мнение от fennabarca »

dimas-empire написа:QUOTE(dimas-empire @ Dec 15 2007, 11:36 PM) абе какви сти такива хора бе. щял да рабии хората празнуват веселят се работили са с месеци в тази игра и са отделяли много време и на празниците искат да разпуснат с близки приятели, на хижа, хотел, да покарат ски за 2,3,4 дни и някои се ще ме атакува то4но на празниците. мисля че не е редно и е кофти да е така. :p020:

Kaкъв е проблема ?
МОД или ПРОТЕКЦИЯ да си избере .
Не е трудно
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Еми да ... Аз и без това постоянно кисна в мод, защото нямам време за игра, какво пречи на 31ви да потърся нещо за разбиване. Тъй ли и иначе ще се празнува след 12. На който не му отърва, както се изрази фенчето - мод, протекция или сейв, ако си мисли, че ще може да изтрезнее за няколко часа ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”