Кога ще бъдат дните в които немогат да те атакуват
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
А така! Никакво спиране на атаките!
И подаръци ще има за всички от сърце...
За Новата Година ще плеснем ний с ръце!

И подаръци ще има за всички от сърце...
За Новата Година ще плеснем ний с ръце!
Последна промяна от misterya на съб дек 15, 2007 1:01 pm, променено общо 1 път.
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
-
Serial_H
- Майор (Major)
- Регистриран: вт окт 04, 2005 11:46 am
- Контакти:
Никакво спиране на атаките! Миланофф каза едни от важните причини, ето и други - така се дава един вид безплатна протекция на тия с мините, което е също несправедливо
.
За празнуващите - протекция и/или вканция.
А зарязването на акаунта както си е, с флот и ресурс безпризорен дни наред, също е опция, какво толкова, нищо болезнено няма
За празнуващите - протекция и/или вканция.
А зарязването на акаунта както си е, с флот и ресурс безпризорен дни наред, също е опция, какво толкова, нищо болезнено няма
[color=red][b][url=http://assenoff.net/]Моят блог[/url][/b][/color]
[url=http://www.spreadfirefox.com/?q=affiliates&id=70994&t=1]Get Firefox - The TRUE Browser![/url]
[url=http://www.spreadfirefox.com/?q=affiliates&id=70994&t=1]Get Firefox - The TRUE Browser![/url]
-
fennabarca
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 13, 2007 12:16 am
- Контакти:
JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Dec 15 2007, 02:42 AM) То в спийда всички сме с мини макс, включително и ти, а ако се спрат атаките предполагам че ще е петте дни 24, 25 и 26 и 31 и 1 ...
Та Джак ти дам пример ...
Аз съм на 24 и 25 нощна смяна и съм прецакан... тъй де яко прецакан
Ядосан съм от факта ,че вместо със семейството си и приятелката и приятелите си съм на работа. По празниците никои няма в чатове и т.н.
И къде да отбиеш времето
- Stankata
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
- Контакти:
Ако админите може да осигурите добър контрол по време на празниците не спирайте
Няма смисъл, за много хора това са си дни като дни, то повод за напиване да намериш да ти е проблема. Какво пък пречи да пофлийтваш малко на нова година, пък на 24 предполагам повечето са у дома пред компа
А, който не може - протекция, мод, дълъг сейв ... има начини :>
Няма смисъл, за много хора това са си дни като дни, то повод за напиване да намериш да ти е проблема. Какво пък пречи да пофлийтваш малко на нова година, пък на 24 предполагам повечето са у дома пред компа
А, който не може - протекция, мод, дълъг сейв ... има начини :>
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Нека има атаки, за да видим кой ще изгърми
Обещавам на 31ви да търся някой да разбия, ама стане ли 1ви модец
П.П. Станахме много Ивановци нещо ....
П.П. Станахме много Ивановци нещо ....
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
абе какви сти такива хора бе. щял да рабии хората празнуват веселят се работили са с месеци в тази игра и са отделяли много време и на празниците искат да разпуснат с близки приятели, на хижа, хотел, да покарат ски за 2,3,4 дни и някои се ще ме атакува то4но на празниците. мисля че не е редно и е кофти да е така.VaN__ написа:QUOTE(VaN__ @ Dec 15 2007, 11:20 PM) Нека има атаки, за да видим кой ще изгърмиОбещавам на 31ви да търся някой да разбия, ама стане ли 1ви модец
![]()
-
fennabarca
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 13, 2007 12:16 am
- Контакти:
dimas-empire написа:QUOTE(dimas-empire @ Dec 15 2007, 11:36 PM) абе какви сти такива хора бе. щял да рабии хората празнуват веселят се работили са с месеци в тази игра и са отделяли много време и на празниците искат да разпуснат с близки приятели, на хижа, хотел, да покарат ски за 2,3,4 дни и някои се ще ме атакува то4но на празниците. мисля че не е редно и е кофти да е така.![]()
Kaкъв е проблема ?
МОД или ПРОТЕКЦИЯ да си избере .
Не е трудно
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Еми да ... Аз и без това постоянно кисна в мод, защото нямам време за игра, какво пречи на 31ви да потърся нещо за разбиване. Тъй ли и иначе ще се празнува след 12. На който не му отърва, както се изрази фенчето - мод, протекция или сейв, ако си мисли, че ще може да изтрезнее за няколко часа ...
[color=red]