[Тамплиери]Ancho vs. Khan

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

glezoranka
Редник (Private)
Регистриран: пон дек 10, 2007 4:40 pm
Контакти:

Мнение от glezoranka »

korahmor написа:QUOTE(korahmor @ Dec 14 2007, 07:58 PM) Ще ти отговоря на заяжданията за пръв и последен път:

Не си хаби думите... имунизирам съм срещу злоба.
Злоба , не може да има, просто отегчение, прав си обаче - безмислено е да ти се говори - говориш за интересен рунд , а играеш по най-скучния начин. А ако имапе какво да ми отговориш- да си го направил , познавам те.
Hak4o написа:QUOTE(Hak4o @ Dec 14 2007, 10:31 PM) М,да браво за битката, а за коментара на Глезоранка тццц ТИ НЕ СИ ЛИ В ПРОТЕКЦИЯ ?????????
Да не мислиш че съм в протекция заради атаки :) Но не желая да ме накзават заради игра над 20 часа , а и трябва да поспива човек от време на време, а и уикенда е за забавление. Апропо вече и човек в мод си имате заради мен. Така че коментара ти няма нищо общо с това че вашите генерали са в протекция. Хайде със здраве.
Тамплиерско задушено - моето любимо,
за ордьовър и десерт - поредното тамплиерче е наред.
Хопа - тропа а така , побарзай народе - не останаха.
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

лелеле мале сварши ми наказанието и да се изкажа,имаме си една типична дедоклатена злобарка,само реве ти не играеш интересно ти това ти онова,моето момиче нз до колко си q играла тази игра ама осазнаи се малко леко ставаш за смех,тои както играе по цела нощ лети и не се спира парови 100пъти повече полети от теб...и се пак това е свободна игра споко мацка радваи се на живота...ти като незнаеш как да играеш като корахмор само злобэш а тои кам краq на рунда съм сигурен че ако неможе да те удари ще махне малко мини и ще ти напални планетата с дини.......а до тогава седи и мранкаи,злобеи а ние 4акаме да те рециклираме
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
Потребителски аватар
zaska
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср ное 02, 2005 5:35 pm
Контакти:

Мнение от zaska »

и аз да се искажа за битката
хубава е като се има напредвит ч е еначалото на рунда
колкото повече битки толкова по весел рунд :)
glezoranka
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от glezoranka »

Pipo написа:QUOTE(Pipo @ Dec 15 2007, 09:54 AM) лелеле мале сварши ми наказанието и да се изкажа,имаме си една типична дедоклатена злобарка,само реве ти не играеш интересно ти това ти онова,моето момиче нз до колко си q играла тази игра ама осазнаи се малко леко ставаш за смех,тои както играе по цела нощ лети и не се спира парови 100пъти повече полети от теб...и се пак това е свободна игра споко мацка радваи се на живота...ти като незнаеш как да играеш като корахмор само злобэш а тои кам краq на рунда съм сигурен че ако неможе да те удари ще махне малко мини и ще ти напални планетата с дини.......а до тогава седи и мранкаи,злобеи а ние 4акаме да те рециклираме
Скъпи ми Пипо, май още те е яд че ти казах да не ми досаждаш на лично :lol: Какво ли трябва да ти огтоворя , на тези обиди горе, може би да орева админите както шефчето ти направи заради думата мишок ?!?!?! Мнеееее не си падам по такива долни неща, имено за това не съм аз шеф на тамплиерите. Айде със здраве Пипо захраче мое :)
Последна промяна от glezoranka на съб дек 15, 2007 8:13 pm, променено общо 1 път.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Абе да си призная, Тамплиерите са ми антипатичен съюз, но имам един процедурен въпрос ...

Глезоранке - недоклатена ли си мойто момиче?Ако си недоклатена - кажи, ще ти уредим нещо...даже и евтинко ще мине като за теб.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
amigo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб фев 03, 2007 11:01 am
Контакти:

Мнение от amigo »

Боеца добре се е справил със защитника :a013: и не виждам смисъл да спамите темата.
glezoranka
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от glezoranka »

Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Dec 15 2007, 09:28 PM) Абе да си призная, Тамплиерите са ми антипатичен съюз, но имам един процедурен въпрос ...

Глезоранке - недоклатена ли си мойто момиче?Ако си недоклатена - кажи, ще ти уредим нещо...даже и евтинко ще мине като за теб.
А ако си падам по жени :P пак ли евтино ще мина , че жените сме си скъпични, не като мъжете - безплатни :a013:
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

малии колкото и да ми е трудно да го призная роджи имаш една бира от мен заради въпроса отгоре....много правилно беше зададен......ма само скъпата ми глезораана да каже как ще я клати жена това е интерено
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Pipo написа:Цитат(Pipo @ Dec 16 2007, 04:51 PM) малии колкото и да ми е трудно да го призная роджи имаш една бира от мен заради въпроса отгоре....много правилно беше зададен......ма само скъпата ми глезораана да каже как ще я клати жена това е интерено
~ Аз мноооого обичам да праскам разни постове ни в клин, ни в ръкав из разни теми. Драскам си разни постове по три пъти на ден... ... ... ;)
Последна промяна от LoaD на вт дек 18, 2007 11:12 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”