[IMPACT]varkulaka (vs) [.T.B.M.]puhcho
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
баце аз на 27 к съм имал над 800 кръста па ти си прави разните там сметки,тоя твоя приятел за мене е междогалактически прашец 
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
- Mr Max
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm
Добре уважаеми играчо,не искам да се занимавам с хора под равнището ми играта все пак е забавление,или поне аз я приемам такаvarkulak написа:Цитат(varkulak @ Dec 15 2007, 03:24 PM) баце аз на 27 к съм имал над 800 кръста па ти си прави разните там сметки,тоя твоя приятел за мене е междогалактически прашец![]()
Последна промяна от Mr Max на съб дек 15, 2007 2:26 pm, променено общо 1 път.
-
fennabarca
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 13, 2007 12:16 am
- Контакти:
Баце аз за негова битка не съм казал лоша дума,нито съм казал,че не е добър играч,вярно тои е класен играч попа,ама кво дири из моита територия да се заяжда,редно е естествено да се обърна със същото към него,човек които само влиза да простее в постнатата битка получава същото като подаръкkasapa написа:QUOTE(kasapa @ Dec 15 2007, 03:27 PM) Аидеее пона сесега като почнете едни теми кои какви битки прави и на колко рунда не е истина аз предлагам да залагаме кои ще спечели
Глутницата на върколака или църквата на Дедо Поп нека гласуването започне сега ..!!!![]()
фен на барса поразпитаи за тоя дребосък по колко часа е правил на ден,лично аз не помня да съм го виждал офлаин
като захапем -не пускаме
- Mr Max
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm
не се заяждам,изказвам мнение по битката,кръста вече не е на модаvarkulak написа:Цитат(varkulak @ Dec 15 2007, 03:45 PM) Баце аз за негова битка не съм казал лоша дума,нито съм казал,че не е добър играч,вярно тои е класен играч попа,ама кво дири из моита територия да се заяжда,редно е естествено да се обърна със същото към него,човек които само влиза да простее в постнатата битка получава същото като подарък
фен на барса поразпитаи за тоя дребосък по колко часа е правил на ден,лично аз не помня да съм го виждал офлаин
-
fennabarca
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 13, 2007 12:16 am
- Контакти:
Ми много се радвам ако е така то лошо няма човек да се поздърпа малко стига да е в рамките на шегата ако ме разбирате без лоши чуства все пак сме големи хора мислим и расаждаваме трезво а това е една игра все пак вместо да саздаваме приятелства и запознанства ние се караме тука глупости човек в ядът си ще се испусне нещо и ще каже нещо което не мисли и така стават расправийте ( малиии какъв психолог се извъдих.. чак се чудя на себеси )varkulak написа:QUOTE(varkulak @ Dec 15 2007, 03:45 PM) Баце аз за негова битка не съм казал лоша дума,нито съм казал,че не е добър играч,вярно тои е класен играч попа,ама кво дири из моита територия да се заяжда,редно е естествено да се обърна със същото към него,човек които само влиза да простее в постнатата битка получава същото като подарък
Дедо Попе относно твоя коментар че кръста не е на мода вече сам сагласен аз и за това минах на танкер много ефикасен е крадне здраво
Лек ден ви желая и умната