[ The U.F.P. ]rado_123vs[ .T.B.M.2 ]YoTheReal
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- blademaster_rado
- Редник (Private)
- Регистриран: нед авг 26, 2007 1:17 pm
- Контакти:
-
Kfo
- blademaster_rado
- Редник (Private)
- Контакти:
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Еййййййй, големи играчи сте и двамата в тоя съюз....ейййййййCooL написа:Цитат(CooL @ Dec 14 2007, 04:32 PM) Мога да те уверя у нещо. САМО ВЕДНЪЖ СЪМ ИЗПОЛЗВАЛ МОД. И ТО ГЕНЕРАЛСКИ !!! А за протекциите-моя си работа. И все пак не се кефи толкова. Сеш' ли се, че ако не ми беше паднал нета, никога нямаше да ме хванеш. М ??? Щото много наперени има, ама ти направо ме изкарваш от нерви. И + това-не знам кода за СМС мода. Не съм го ползвал-няма и да го ползвам.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
- Maimuna
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
- Контакти:
Никога не съм казвал, че съм голям играч. Тая игра я играя, просто защото в нея всеки ден откривам нови приятели. Това, че тоя Радо лие, къф е ддз казах, че съюза му са ламери и колонизира до мен. Дълго съм се смял на флота му-на 11к имах 220 кръста, а той на 16к 330 ... И съм прав в това-НЯМАШЕ ДА МЕ ХВАНЕ. Опита 3-4 пъти, първия път трябваше да връща, за да не се случи случка на рецките му 
So we crawl.
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Аз имам 300 на 25к.Ела да се посмееш от по-близо...
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
-
Kfo
- RageForYou
- Редник (Private)
- Регистриран: пон май 28, 2007 3:14 pm
- Контакти:
Ако искаш навести и мен , няма да те въна ... бъххх целияCooL написа:QUOTE(CooL @ Dec 15 2007, 02:28 PM) Никога не съм казвал, че съм голям играч. Тая игра я играя, просто защото в нея всеки ден откривам нови приятели. Това, че тоя Радо лие, къф е ддз казах, че съюза му са ламери и колонизира до мен. Дълго съм се смял на флота му-на 11к имах 220 кръста, а той на 16к 330 ... И съм прав в това-НЯМАШЕ ДА МЕ ХВАНЕ. Опита 3-4 пъти, първия път трябваше да връща, за да не се случи случка на рецките му![]()
[color=#000000]RageForYou [/color]
- blademaster_rado
- Редник (Private)
- Контакти:
CooL написа:QUOTE(CooL @ Dec 15 2007, 02:28 PM) Никога не съм казвал, че съм голям играч. Тая игра я играя, просто защото в нея всеки ден откривам нови приятели. Това, че тоя Радо лие, къф е ддз казах, че съюза му са ламери и колонизира до мен. Дълго съм се смял на флота му-на 11к имах 220 кръста, а той на 16к 330 ... И съм прав в това-НЯМАШЕ ДА МЕ ХВАНЕ. Опита 3-4 пъти, първия път трябваше да връща, за да не се случи случка на рецките му![]()
Всеки играч сам избира стратегията според времето си.Важен е крайния резултат.А твоята стратегия те доведе до нулата.Фактите говорят сами за себе си