Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
fennabarca написа:QUOTE(fennabarca @ Dec 14 2007, 07:17 PM) И аз , и аз имах подобна авантюра , но трая някаде около 5 месеца (не съм сигурен нещо)
Сегашната ми , толкова мрази булфа ,че ако има възможност би спряла играта forever
хъхъх баце мого си нагазил меродиляка хъхъх
Хитрушке,така ли е направил тоз абориген хъъххъ,как не го е срам
Последна промяна от varkulak на пет дек 14, 2007 8:34 pm, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Определение за Груб Секс:
Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си и кво искаш!
Достатъчно цветущо ли се изразих?
Аз лично с моята женица се запознахме в едно сайтче за запознаства , така една вечер когато си бърках в нуса и си слишках метала и си пафках цигарките ... Ама се получи , зависи от човека според мен , а не от това каде ще го намериш . Любовта няма граници , тя има само едно усещане което може да те изправи на нокти .
Относно жените ... уффф тва е болна тема в моята рода , особенно когато става на вапрос за мен и дъртия образ баща ми . Зависи от мъжа ако се поддаде на женския саблазън е изгорял като пиратка , но ако е твърд , женския саблазън ще бъде доста по интересен .
Hitrusha написа:QUOTE(Hitrusha @ Dec 14 2007, 09:35 PM) Ни срам, ни очи
Аз ща утеша слънчице,нидеи плачка аз съм ти фрълил око от едно време на тебе хъхъх та ся извадил съм тефтера,даваи тилифонните знаци да те турна из списъка да видиме дали ше мога да те сместа някъде към идните месечни уговорени сеанси
като захапем -не пускаме
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
Сега като казахте любов, ОВЕRON мъж ли беше или жена ...
[b][i]Когато вятър в нощите нахлува, струйва се дъждът. Когато дъжд пропива мрака нощен, сипва се снегът..."[/b][/i]
[b]Из "Диалог за нищетата" от Яманое Но Окура[/b]
off...Охоо,Джубей Сан,къде одиш бе азиатски пустиняк?Драсни нещо на ЛС,да те видя що радиш..off
Та за лЮбоФта,тъй деца.Това е нещо мизерно и същевременно убаФо.Не сериозно сега,значи тук баш у форума не съм видял или са останали скрити от мойте очи двойките,а иначе по чатовете имама опит и даже имах връзка с две мацки-вярно за кратко време,ма ставаше пиниза...И те така..Ит кен бидон!
Jubei написа:QUOTE(Jubei @ Dec 15 2007, 09:51 AM) Сега като казахте любов, ОВЕRON мъж ли беше или жена ...
хъъхъх мъж е да,поне така и аз знам на по аватара му миналия ххъхъ а ти жена ли си или мъж,щото аз останах с впечатлението,че си мъж ама сега като питаш и се чуда вече оплесках си мисълта нещо ама аиде хъхъ
като захапем -не пускаме
Hitrusha написа:Цитат(Hitrusha @ Dec 14 2007, 10:32 PM) Аз знам само за една. Моя брак с ендер не прокопса, а Инсо ме заряза брутално
Whitesnake, жените развалят мъжете. Изобщо не се захващай
Лъжкиня! Ти ме заряза Едвам успяха ми закърпят прерязаните вени ей...
[quote="100jan"]Принципно не обичам моралистите, защото това са прикрити мръсници.[/quote]
[quote="misterya"]\View\Encoding\More\Unicum (INSO) :)[/quote]
[quote="Xepa"]ПРАВАТА не ви дават акъл.[/quote]
Да се изкажа по "философски" начин - Любовта е чуството което може да те направи най - щасливия на света , но и в същото време най - тъжния . Едно уникално чуство - когато обичаш някого до полуда , даваш живота си за него , ако той те обича щастието е в кърпа вързано , но ако реши да си поиграе с това , не става на вапрос само за една раздяла , а за някакво душевно умиране , но да бъдем оптимисти . Любовта се крие зад всеки ъгъл и всяка нова любов е по красива - до последната която се оказва доживотна . За хората който са се изгорили от любовта ще кажа две мой поговорчици , когато бях повече от разбит си повтарях две неща . 1-вото - "Има само един път и той е на пред !" и 2-рото "Дори и разбитото сърце е силно в най - трудните моменти , защото то изгаря да усети пак онзи сладък вкус на страст и щастие и допира на някое друго сърце . " Да не изпадам повече в подробности да не ми дойде музата че пак ще се заседя да пиша стихове
Последна промяна от RageForYou на съб дек 15, 2007 9:57 am, променено общо 1 път.