Любов

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

fennabarca написа:QUOTE(fennabarca @ Dec 14 2007, 07:17 PM) И аз , и аз имах подобна авантюра , но трая някаде около 5 месеца (не съм сигурен нещо)

Сегашната ми , толкова мрази булфа ,че ако има възможност би спряла играта forever

:dizzy: хъхъх баце мого си нагазил меродиляка хъхъх :dizzy:

Хитрушке,така ли е направил тоз абориген хъъххъ,как не го е срам :lol:
Последна промяна от varkulak на пет дек 14, 2007 8:34 pm, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
Hitrusha
Майор (Major)
Регистриран: нед мар 06, 2005 1:54 pm
Контакти:

Мнение от Hitrusha »

Ни срам, ни очи :(
Определение за Груб Секс:
Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си и кво искаш!
Достатъчно цветущо ли се изразих?

[url=http://e-televizor.com/channel.php?cid=985]http://e-televizor.com/channel.php?cid=985[/url] - моля, гласувайте!
Потребителски аватар
RageForYou
Редник (Private)
Регистриран: пон май 28, 2007 3:14 pm
Контакти:

Мнение от RageForYou »

Аз лично с моята женица се запознахме в едно сайтче за запознаства , така една вечер когато си бърках в нуса и си слишках метала и си пафках цигарките ... Ама се получи , зависи от човека според мен , а не от това каде ще го намериш . Любовта няма граници , тя има само едно усещане което може да те изправи на нокти .

Относно жените ... уффф тва е болна тема в моята рода , особенно когато става на вапрос за мен и дъртия образ баща ми . Зависи от мъжа ако се поддаде на женския саблазън е изгорял като пиратка , но ако е твърд , женския саблазън ще бъде доста по интересен . :dizzy: :)
[color=#000000]RageForYou [/color]
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

Hitrusha написа:QUOTE(Hitrusha @ Dec 14 2007, 09:35 PM) Ни срам, ни очи :(
Аз ща утеша слънчице,нидеи плачка :dizzy: аз съм ти фрълил око от едно време на тебе хъхъх :a013: та ся извадил съм тефтера,даваи тилифонните знаци да те турна из списъка да видиме дали ше мога да те сместа някъде към идните месечни уговорени сеанси :a086:
като захапем -не пускаме

Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

Потребителски аватар
Jubei
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб мар 04, 2006 5:55 pm
Контакти:

Мнение от Jubei »

Сега като казахте любов, ОВЕRON мъж ли беше или жена ...
[b][i]Когато вятър в нощите нахлува, струйва се дъждът. Когато дъжд пропива мрака нощен, сипва се снегът..."[/b][/i]
[b]Из "Диалог за нищетата" от Яманое Но Окура[/b]
Потребителски аватар
TheBeast
Майор (Major)
Регистриран: пет юли 15, 2005 8:52 am
Контакти:

Мнение от TheBeast »

off...Охоо,Джубей Сан,къде одиш бе азиатски пустиняк?Драсни нещо на ЛС,да те видя що радиш..off

Та за лЮбоФта,тъй деца.Това е нещо мизерно и същевременно убаФо.Не сериозно сега,значи тук баш у форума не съм видял или са останали скрити от мойте очи двойките,а иначе по чатовете имама опит и даже имах връзка с две мацки-вярно за кратко време,ма ставаше пиниза...И те така..Ит кен бидон!
The old dog has some new tricks in his sleeve...
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

Jubei написа:QUOTE(Jubei @ Dec 15 2007, 09:51 AM) Сега като казахте любов, ОВЕRON мъж ли беше или жена ...

хъъхъх мъж е да,поне така и аз знам на по аватара му миналия ххъхъ :lol: а ти жена ли си или мъж,щото аз останах с впечатлението,че си мъж ама сега като питаш и се чуда вече :c022: оплесках си мисълта нещо ама аиде хъхъ :dizzy:
като захапем -не пускаме

Потребителски аватар
Insomniac
Генерал (General)
Регистриран: чет дек 30, 2004 11:21 am
Контакти:

Мнение от Insomniac »

Hitrusha написа:Цитат(Hitrusha @ Dec 14 2007, 10:32 PM) Аз знам само за една. Моя брак с ендер не прокопса, а Инсо ме заряза брутално :(
Whitesnake, жените развалят мъжете. Изобщо не се захващай :)
Лъжкиня! Ти ме заряза :) Едвам успяха ми закърпят прерязаните вени ей... :unibrow:
[quote="100jan"]Принципно не обичам моралистите, защото това са прикрити мръсници.[/quote]
[quote="misterya"]\View\Encoding\More\Unicum (INSO) :)[/quote]
[quote="Xepa"]ПРАВАТА не ви дават акъл.[/quote]
Потребителски аватар
RageForYou
Редник (Private)
Регистриран: пон май 28, 2007 3:14 pm
Контакти:

Мнение от RageForYou »

Да се изкажа по "философски" начин - Любовта е чуството което може да те направи най - щасливия на света , но и в същото време най - тъжния . Едно уникално чуство - когато обичаш някого до полуда , даваш живота си за него , ако той те обича щастието е в кърпа вързано , но ако реши да си поиграе с това , не става на вапрос само за една раздяла , а за някакво душевно умиране , но да бъдем оптимисти . Любовта се крие зад всеки ъгъл и всяка нова любов е по красива - до последната която се оказва доживотна . За хората който са се изгорили от любовта ще кажа две мой поговорчици , когато бях повече от разбит си повтарях две неща . 1-вото - "Има само един път и той е на пред !" и 2-рото "Дори и разбитото сърце е силно в най - трудните моменти , защото то изгаря да усети пак онзи сладък вкус на страст и щастие и допира на някое друго сърце . " Да не изпадам повече в подробности да не ми дойде музата че пак ще се заседя да пиша стихове :)
Последна промяна от RageForYou на съб дек 15, 2007 9:57 am, променено общо 1 път.
[color=#000000]RageForYou [/color]
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

аз знам за една която е доста сериозна :) нищо че момчето е от софия а момичето от старa загора майче беше :)
Последна промяна от duinox на съб дек 15, 2007 10:39 am, променено общо 1 път.
Победата Ще Бъде Наша
Отговори

Върни се в “Off Topic”