Пак на две в едно попаднах...

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
hubavelka
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 7:07 pm
Контакти:

Мнение от hubavelka »

Става дума за класацията по изпратени съобщения /в трета вселена може би и в другите е така/. Ако се загледаш внимателно ще откриеш че някои хора ги има по два пъти!!! Аз държа 38 и 39 място. Не се смейте това е доста добро място! лидера в тази класация dafinka е и на 79 място в момента, средно аретметично аз съм преди него :a013:

[attachment=257:messages_stat.JPG]

П.П. Не съм била в съюз и не съм изпращала масови съобщения.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Mega
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет ное 23, 2007 5:02 pm
Контакти:

Мнение от Mega »

Потребителски аватар
hubavelka
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 7:07 pm
Контакти:

Мнение от hubavelka »

Благодаря :74: явно този рунд във спийд вселената съм го пропуснала ;)
Потребителски аватар
amnesty
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон окт 17, 2005 11:24 pm
Контакти:

Мнение от amnesty »

hubavelka написа:Цитат(hubavelka @ Dec 11 2007, 09:29 PM) П.П. Не съм била в съюз и не съм изпращала масови съобщения.
Масови - не, ама масово лични май ааааа :)

Класацията по лични винаги си е страдала от раздво(3-4)ение на личността - също като някои потребители :a086:
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от Stankata »

Аз съм бил около 12 пъти в класацията, от които половината места бяха в топ 15 :)

Със съюза ми (7-8) човека покривахме около половината места от топ 100 и почти всички целни позиции бяха при нас. Не знам дали са влияели масовите, но откъм съобщения поне доста го докарвахме ;)
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
The.Devils.Own

Мнение от The.Devils.Own »

Stankata написа:Цитат(Stankata @ Dec 12 2007, 04:38 AM) Аз съм бил около 12 пъти в класацията, от които половината места бяха в топ 15 :)

Със съюза ми (7-8) човека покривахме около половината места от топ 100 и почти всички целни позиции бяха при нас. Не знам дали са влияели масовите, но откъм съобщения поне доста го докарвахме ;)
Eeee ШАМПИОНЕ, какво направи, че го постигна?

Това на майтап.

Тая статистика не помня някога да е работила.... може и да бъркам. Но във всеки случай е напълно безсмислена и е по-лесно просто да я спрат, вместо да я поправят... :)

:a055:
Потребителски аватар
WhiteSnake
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб ное 27, 2004 4:13 pm
Контакти:

Мнение от WhiteSnake »

Е то кво няма да има масово лични, виж само къв аватар има :dizzy: :crazy_pilot: направо се чудя как не дръжиш първите две места в класацията :lol:
[color=#006400]There is no shame in defeat as long the spirit is unconquered !!![/color]
Потребителски аватар
astalavista
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет фев 02, 2007 3:15 pm
Контакти:

Мнение от astalavista »

Кой това, братчеда ли? :)
[i][color=#FF6600]There's two ways we can do this job. [b]My way... or the highway![/b][/color]
[/i]
Отговори

Върни се в “Off Topic”