[Warez.ru] boris_bg VS [Phoenix] Xploziv
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Коментар е излишен - красота ! 
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
-
gonzosmile
- Petar
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет яну 04, 2007 10:34 pm
- Контакти:
Аз нямам думи супер битка си направил. Тя е без коментар познавам защитника
беше с добър добив в началото на рунда и доста често го посещавах ама ми стана зелен ;( Поздравления и за двамата и успех и на двамата играчи.Малко история ГОЛЯМА ИГРАЧКА БЕШЕ С ТОЯ РЕЦИКЛАЖ!!!!ДВА пъти ми спира тока в нас бягам през снега до комшията да пращам танкери последните бяха с големи закъснение...Няма братче скапана държава сме.Никъде по света не може да ти се случи да спре това ( става дума за развитите държави) Само с скапаната България може....Ако някъде примерно в Англия или Германия спре тука ще стане война... Само тук по 3 седмици не могат да правят някаква керлива повреда!
ПП: Не усирайте темата с глупости кой бил смешен или кой не е.Битката си е страхотна.Само ако нападателя си дигне % ще е супер ...
Кa4o: ДЕМОКРАЦИЯ братче нали знаеш какво означава? Всеки има право на мнение.
Аз това мисля ,че съжелявам дето съм се родил тука.Жалко ,че мога да избирам къде да се родя ...
ПП: Не усирайте темата с глупости кой бил смешен или кой не е.Битката си е страхотна.Само ако нападателя си дигне % ще е супер ...
Кa4o: ДЕМОКРАЦИЯ братче нали знаеш какво означава? Всеки има право на мнение.
Последна промяна от Petar на пет дек 14, 2007 8:08 pm, променено общо 1 път.
A.C.A.B.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=428938][/url]
ЕВАЛА! други думи нямам! поне от 2 месеца защитника му овисва флотата.. даже веднъж седя над 3 часа и половина.. и никой не я пипна ! евала за смелоста просто !

X-man , нямам нищо против теб, също така не искам да спамя темата, ама Недей така да говориш за България.. моля те! като не ти харесва или върви някъде да ти харесва, или не си изказвай мнението публично. Нищо лично, но просто ме издразни коментара ти! айде със здравеX-man написа:QUOTE(X-man @ Dec 14 2007, 08:44 AM) Аз нямам думи супер битка си направил. Тя е без коментар познавам защитникабеше с добър добив в началото на рунда и доста често го посещавах ама ми стана зелен ;( Поздравления и за двамата и успех и на двамата играчи.Малко история ГОЛЯМА ИГРАЧКА БЕШЕ С ТОЯ РЕЦИКЛАЖ!!!!ДВА пъти ми спира тока в нас бягам през снега до комшията да пращам танкери последните бяха с големи закъснение...Няма братче скапана държава сме.Никъде по света не може да ти се случи да спре това ( става дума за развитите държави) Само с скапаната България може....Ако някъде примерно в Англия или Германия спре тука ще стане война... Само тук по 3 седмици не могат да правят някаква керлива повреда!
[url=http://ka4ooo.mondozoo.com/pig][/url]
- LorD DemoniC
- Майор (Major)
- Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
- Контакти:
- Newromancer
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
- Контакти: