[Red Army] ZAZ vs [N.G.O.] Don Korleone

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
DJ_BOBY
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 08, 2006 9:51 am
Контакти:

Мнение от DJ_BOBY »

stoiko_ написа:Цитат(stoiko_ @ Dec 14 2007, 05:32 PM) Почвате да прекалявате!
ти нарече мишки цял съюз ! Нямам нищо против да се заяждаме във форума даже според мен точно тези спорове правят играта толкова интересна и надъхваща, но не трябва да се прекалява !
Ок прав си и се извяинявам на всички от съюза но и аз си изпуснах нервите все пак обижда админ.
Заяждане трябва да има без него се губи тръпката.
Последна промяна от DJ_BOBY на пет дек 14, 2007 5:02 pm, променено общо 1 път.
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

първо поздравления на съюзника от ред арми за битката.второ илиев,комшу дай по спокойно.и да викаш и да крякаш няма да промениш булфлийта.играта с мод е доста срещано явление(до колкото помня,не знам дали се бъркам,едно време ревява така за макс стийл,ма има пари човека играе,на мен лично не ми пречи).другото което е ред арми са доста уважаван съюз и да се вадят генерални изводи от предст.един рунд е грешка,все едно аз едно време като опухах два-трима уареза и дай ся ламери и ламуги.не става така.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
^Iliev^
Редник (Private)
Регистриран: нед фев 11, 2007 4:05 pm
Контакти:

Мнение от ^Iliev^ »

stoiko_ написа:Цитат(stoiko_ @ Dec 14 2007, 01:32 PM) Почвате да прекалявате!
dj boby Да мишки го използа енх предтавяте ли си нарече мишка админ и какво два дни наказан(съвсем заслужено според мен играта е за забавление не трябва да се влагат нерви в нея ) ти нарече мишки цял съюз ! Нямам нищо против да се заяждаме във форума даже според мен точно тези спорове правят играта толкова интересна и надъхваща, но не трябва да се прекалява !
Илиев ти си СЛАААААБ играч много говориш лесно се палиш ако искаш да вземем да си съборим мините да си спрем телефоните и да си оставим флотите, че да успееш да ни занулиш! Няма да казвам и как се подмазваше като те изпреватих и ти взех рециклажа :)
freeico даже се зарадвах когато и ти се включи в "дразненето" :) защото ангела е станал скучен напоследък и си викам ще падне качествен спам :) явно няма да се получи :(

Не коментирам по слабите от мене ;) А и никаде не сам казал че сам силен но все пак сам доста по силен от тебе ....
Когато се цепиш от Колектива-Колектива ти го нацепва Колективно ! ;)

EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

Аз ше зема благоразумно да си замълча за да не се наложи после да черпя Ицо с бири...Иначе лорде резултата го изравнихме отдавна ми се струва.Или не слагаш мен и Виагра в сметките. От Ред Арми уважението ми досега е печелил само Дет Роу... Може и да се караме и нареждаме по форума, но е достоен противник и играч от класа пък и не дава оценки за някой само по поведението му от форума както го прави алкохолия(енкс).

П.П За лорда никога няма да призная че е готЯн (въпреки че си го мисля от време на време :) )
Последна промяна от EvilForce на пет дек 14, 2007 4:47 pm, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Потребителски аватар
stoiko_
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 19, 2006 10:25 pm
Контакти:

Мнение от stoiko_ »

^Iliev^ написа:Цитат(^Iliev^ @ Dec 14 2007, 05:45 PM) Не коментирам по слабите от мене ;) А и никаде не сам казал че сам силен но все пак сам доста по силен от тебе ....
:) В КАКВО? Като съм слаб в играта ела ме занули знеш координатите! Ако си ги забравил да ти ги напиша ? И незнам кой е слаб ама аз съм 110 кила :c022:
Потребителски аватар
^Iliev^
Редник (Private)
Регистриран: нед фев 11, 2007 4:05 pm
Контакти:

Мнение от ^Iliev^ »

stoiko_ написа:Цитат(stoiko_ @ Dec 14 2007, 01:50 PM) :) В КАКВО? Като съм слаб в играта ела ме занули знеш координатите! Ако си ги забравил да ти ги напиша ? И незнам кой е слаб ама аз съм 110 кила :c022:
Ха ха ха ха ха 110 кила ли си браво ти да не се хвалиш с товА ? :lol: И без да те занулявам си си занулен повече няма да те коментрирам ......

А защо не дойдеш ти да ме занулиш и аз ще ти дам кординат. Що да ви гоним ние гонете ни вие нали сте ВЕЛИКИТЕ Red Army :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от ^Iliev^ на пет дек 14, 2007 4:53 pm, променено общо 1 път.
Когато се цепиш от Колектива-Колектива ти го нацепва Колективно ! ;)

Потребителски аватар
stoiko_
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 19, 2006 10:25 pm
Контакти:

Мнение от stoiko_ »

^Iliev^ написа:Цитат(^Iliev^ @ Dec 14 2007, 05:52 PM) Ха ха ха ха ха 110 кила ли си браво ти да не се хвалиш с товА ? :lol: И без да те занулявам си си занулен повече няма да те коментрирам ......
:) да хваля се ПРОБЛЕМ ??? явно имаш ново определение за занулен, защото моя флот си е читав ! Айде стига сме си мерили ..... поиграите малко БФ :)

п.п. Кой е казал, че не те гоня мисля че всики ден си те шпионирам и направиш ли греша ще даваш коментар като защитник :) И вие гоните защото вие ревете те са сини те бягат те .... казахти много говориш!
Последна промяна от stoiko_ на пет дек 14, 2007 4:58 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Nicson The Fearless
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
Контакти:

Мнение от Nicson The Fearless »

Стига се излагахте бе хора какво ще се карате за ГЛУПОСТИ... Кой колко хора е занулил... Илиев-държиш се като дете под 12 годишна възраст. ..
[img] https://i.postimg.cc/XYP7XhyC/Dragon.gif [/img]
vladdd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юли 28, 2005 10:52 pm
Контакти:

Мнение от vladdd »

Може да не играя - но мога да поздрвя съотборника. Чудесна работа !! Красота !!!

Останалото, което прочетох е простащина. И от наша - и от противната страна(от коя повече не е важно). Хора, които изключително много уважавам и като противници и като съюзници се излагат. Грозна гледка. Я се стегнете.
Изказвания от сорта : "мишки", "не са стока", " зануляване на мини", "модове", някакви нервни потребители ..... кому е нужно това ?? Съюзът и играчите му били слаби ..... почти всички ги познавам лично и мога да кажа, че това е гнусна лъжа ! Всеки играе докато му е забавно и най-вече до колкото му позволява реалният свят ! Това са зрели хора с отговорности в живота (някои от които доста сериозни) - проява на лошо възпитание и ниЗка култура е човек да смята това за слабост! Тези хора заслужават огромно уважение дори само за това, че намират малко време да продължат да играят, с ясната мисъл, че няма да могат да бъдат на ниво поради реалните си проблеми и ангажименти!
Мислех, че всички вие сте го надживели този момент с обидите и комплексарските заяждания - и аз не съм по-добър от вас, но поне за това съм си дал сметка.

И само един въпрос : Когато сутрин погледнете през прозореца - какво виждате пред блока ? Паркирани кръстосвачи ? Кое в същност е най-важното ? Да си нахраниш детето или да избиваш комплекси в някаква игра? (макар и хубава игра). Моля ви, помислете малко над това.

П.С. : ако някой се е засегнал от думите ми - нека приеме извиненията ми.
......Мгновенья раздают кому позор,
Кому бесславье,а кому бессмертие............
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Айде мойте кординати са на масата , който иска да идва стига сте се карали и предизвиквали това е просто игра бре хора време е да го осъзнаете ..... за справка подписа ми :girl_witch:
Ред Арми е един страхотен противник както и Ицо е един страхотен админ , недейте да спамите темата с Оффтопик
ПетЪк вечер .... ако ви говори нещо , модвайте или савен и натам знаете и сами :a013:
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”