каква историйка.. те гони теб? - Историята на Вселена3 я пишем Тамплиерите... засега де
Хубаво е да се види шарена битка , че по натам ще са рядкост, после ще са предимно от един флот. Браво - очевадно е кой пише историята, флийтърите , а не а не господиин Копам Обирам Рециклажи Хваля се Арогантно Мишкарствам Отбягвам Рисковете -К.О.Р.Х.А.М.О.Р. , и определно не биеш - за да те уважават. Сега трябва и аз ли да играя така за да не ми избягаш от коефицента бонбонче ? Защото твойте генерали който не са в протекциа - берат ядове. Теамплиер или не - флийтърите са за уважение защото бият.Дори да се биеш накрая ще е защото няма да имаш друг избор, никой няма да те запоми , освен като поредния миньор и не мисля че някоя кирка може да има компетентно мнение в трибуната , тука е за флийтър ONLY.
Тамплиерско задушено - моето любимо,
за ордьовър и десерт - поредното тамплиерче е наред.
Хопа - тропа а така , побарзай народе - не останаха.
glezoranka написа:QUOTE(glezoranka @ Dec 14 2007, 06:06 PM) Хубаво е да се види шарена битка , че по натам ще са рядкост, после ще са предимно от един флот. Браво - очевадно е кой пише историята, флийтърите , а не а не господиин Копам Обирам Рециклажи Хваля се Арогантно Мишкарствам Отбягвам Рисковете -К.О.Р.Х.А.М.О.Р. , и определно не биеш - за да те уважават. Сега трябва и аз ли да играя така за да не ми избягаш от коефицента бонбонче ? Защото твойте генерали който не са в протекциа - берат ядове. Теамплиер или не - флийтърите са за уважение защото бият.Дори да се биеш накрая ще е защото няма да имаш друг избор, никой няма да те запоми , освен като поредния миньор и не мисля че някоя кирка може да има компетентно мнение в трибуната , тука е за флийтър ONLY.
Ще ти отговоря на заяжданията за пръв и последен път:
Не си хаби думите... имунизирам съм срещу злоба.
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]