[Red Army] ZAZ vs [N.G.O.] Don Korleone
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Ето защо ЗАЗ ми изкупи снощи бойните....браво, браво
Хубава битка си спретнал
Успешно възстановяване, както на теб, така и на детето 
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
- stoiko_
- Редник (Private)
- Регистриран: чет яну 19, 2006 10:25 pm
- Контакти:
Битката е супер ЗАЗ отново показва как се прави
Учете се ! Жалко че е пуснало само 25 % но по важно е мелето според мен
freeico кое не ни е стока ? имаме малко играчи ли или може би сме назад в някоя класация ?
DJ boby айде ако може без определения мишки и незнам си кво! Имаме ли право да ползваме мод когато си поискаме -имаме не ни плащате сметките за телефоните, така че нямате право да ревете! DJ boby съюзът ви е с много флот вярно но сте забравили, че кого си бавен и сляп флотата ти е неизползваема !!!
Имаме много занулени просто защото има много хора на които се учат този рунд и е нормално да допускат грешки. Дали ако бяхме 5-6 човека щеше да е по интересно- не мисля.
freeico кое не ни е стока ? имаме малко играчи ли или може би сме назад в някоя класация ?
DJ boby айде ако може без определения мишки и незнам си кво! Имаме ли право да ползваме мод когато си поискаме -имаме не ни плащате сметките за телефоните, така че нямате право да ревете! DJ boby съюзът ви е с много флот вярно но сте забравили, че кого си бавен и сляп флотата ти е неизползваема !!!
Имаме много занулени просто защото има много хора на които се учат този рунд и е нормално да допускат грешки. Дали ако бяхме 5-6 човека щеше да е по интересно- не мисля.
Добра битка , но ЗАЗ не е най-важно дали си на печалба или не тръпката ни води повечето
Жалко за Корлеоне , но и залите работят нон-стон и телефона му може да звънне на някой за модец
Виждам някаква закачка с freeico и enx , и за двамата само хубави работи може да се каже . Най-добрия админ си остава Ицо / лично мнение
/ , с enx сме имали закачка или го занулих във 2ри рунд на вселена 2 или в първи непомна много добре но през галактика беше пича имаше проблем с нета или нещо подобно но ме поздрави без да обижда и за това го цена като играч на червеномръцкавите , много хубави хора има в съюза им друг е въпроса за войната то си е задължително с тях
Успех
Жалко за Корлеоне , но и залите работят нон-стон и телефона му може да звънне на някой за модец
Виждам някаква закачка с freeico и enx , и за двамата само хубави работи може да се каже . Най-добрия админ си остава Ицо / лично мнение
Успех
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
- ^Iliev^
- Редник (Private)
- Регистриран: нед фев 11, 2007 4:05 pm
- Контакти:
Е нали си отворко кажи си кордината и да дойда да те посетя !enx написа:Цитат(enx @ Dec 14 2007, 06:16 AM) Ако ще и мис свят да е спечелил за мен не струва грам като админ а след тея нападки вече и като човек . Като ще казваш нещо за нас поне довърши изречението ,че не разбрах какви сме . Уарез вие ли сте за приказка летя по един от вашите влиза заплашва ме , че някога щял да извади една камара бойни и набива мод . Били сме на мини - разгледайте класацията по бойни .
ПП . Много ми е странно , че тоя клоун говори като му знаем керливите ризи като беше админ в 2 .
Когато се цепиш от Колектива-Колектива ти го нацепва Колективно ! ;)
-
charovna
- ^Iliev^
- Редник (Private)
- Контакти:
Ти като си отворена айде една битчица без SPY да те видим ! Цяла вечер ми спиш в мод виждам колко я можеш тази игра и не ми разправяи че си ангажирана ! Кой не е ? По добре си признаи че не можеш да правиш сеивcharovna написа:Цитат(charovna @ Dec 14 2007, 11:49 AM) Преди да говориш, прочети какво става. Енкс е без право на глас за 2 дни. Ти пък като си отворко сам си намери координата.
-
charovna
Много си прав, преди 4 рунда наистина не знаех как се сейфва, но нямам никакво намерение да обяснявам колко мога или не мога да играя. Когато успееш да ме хванеш, тогава ще имаш право да говориш на тая тема. И престанете да плюете срещу посиняването. Всеки има право да го прави когато счита за необходимо. Не се чувствам длъжна да обяснявам на никого кога и защо го ползвам.^Iliev^ написа:QUOTE(^Iliev^ @ Dec 14 2007, 03:58 PM) Ти като си отворена айде една битчица без SPY да те видим ! Цяла вечер ми спиш в мод виждам колко я можеш тази игра и не ми разправяи че си ангажирана ! Кой не е ? По добре си признаи че не можеш да правиш сеив![]()
![]()
![]()
- Nicson The Fearless
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
- Контакти:
Agreed. За битката-прекрасна битка от много добър играч и направена за удоволствие-ето такива играчи ми харесват
Успешно възстановяване и на двамата! Само не ми харесва това ,че оплюха темата по адрес на Ред Арми,Администрацията,Уарец и т.н.-просто запомнете-това е само игра. Игра,в която всеки може да влиза колкото и когато си иска. Това ще рече-може и ако иска някой цял ден да си стои в мод-това си го решава той и мисля,че няма какво повече да си говорим за посиняването. Надявам се ,че ще спазвате добрият тон по-нататък в темата. Това е всичко.
[img] https://i.postimg.cc/XYP7XhyC/Dragon.gif [/img]
- ^Iliev^
- Редник (Private)
- Контакти:
Мините няма как да ти зануляPorter написа:Цитат(Porter @ Dec 14 2007, 12:07 PM) @^Iliev^
Ех какво желание да попиташ за координатиМен вярвам няма да имаш проблем да ме намериш! И не ми разправяй кой колко модове ползва, играя от любов към играта и нямам намерение да чакам флота да се прибере и тн. Добър играч си намери начин да ме занулиш.